Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σας πώ τι έκανε σε εμένα μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών θα πάθετε φρίκη.....έδιναν δώρο αξίας 329 ευρώ με την τηλεόραση και επειδή δεν είχαν παρότι η παραγγελία μου το συμπεριελάμβανε το έφαγαν οι απατεώνες. Και σε εύλογο ερώτημα μου και νύξη μου για συνήγορο του καταναλωτή μου απάντησαν. κυνικά , κάντε ότι θέλετε....θα χάσετε. Να πώ εδώ ότι υπήρχε από μέρους τους ηχογραφημένη συνομιλία που έλεγε ότι θα μου παστώσουν το ποσό μιας και ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ προέκυψε η κατάσταση. 

Βεβαίως χάσανε τον λογαριασμό μου τον προσωπικό, τον οικογενειακό και τον εταιρικό.....γιατί τίποτε δεν πρέπει να περνάει έτσι. 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Αντέγραψα αυτά που έγραψες εσύ βασικά

Περίεργο πάντως που έψαχνες 3 χρόνια (?) παπούτσια για σένα δώρο και αφού μας αράδιασες ολόκληρη ιστορία για ένα μαγαζί, ξαφνικά τα βρήκες και από αλλού και τα φόρεσες φόρεσε η κοπέλα σου. Όταν μάθεις να συνδιαλέγεσαι σωστά ξαναέλα.

3 χρόνια τα ψάχναμε ( εγώ και η κοπέλα μου. το ξεκαθαρίζω γιατί έχει προφανώς τεράστια σημασία για εσένα ) σε nike.com και άλλους γνωστούς resellers, σε συγκεκριμένο νούμερο. Τα παπούτσια ήταν συλλεκτικά και εξαφανίζονταν κάθε φορά, μέσα σε ώρες. 

Τα παπούτσια βρέθηκαν τελικά σε website που δεν είχα ποτέ υπόψιν μου / ούτε γνώριζα (klekt.com), καθώς δεν είναι retailer αλλά ένα site τύπου ebay και τελικά κόστισαν περίπου 40€ παραπάνω από retail price. Αυτά τα χρήματα κάλλιστα θα μπορούσα να τα έχω αποφύγει αν η αλυσίδα που μανιωδώς αλλά εμμέσως υπερασπιζεσαι δεν ήταν γτπ και ανεβοκατέβαζε νούμερα και stock στο site της για 8 περίπου μέρες.

Με συγχωρείς που δεν ήταν στο αρχικό post ξεκάθαρο ότι αφορούν την κοπέλα μου και είναι δώρο.

Επίσης, υπάρχουν άτομα που λένε τα ίδια πράγματα με εμένα σε κριτικές του athlete's foot ( της είδα εκ των υστέρων ). Μπορεί βέβαια και αυτοί να είναι απολυμένοι, όπως εγώ. Ποτέ δεν ξέρεις.

Μαθε μου τώρα εσύ πως να συνδιαλέγομαι σωστά και πες μου τι θα έκανες, oh wise one.

Επεξ/σία από harisnikolop
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, harisnikolop είπε

Δεν το λέω για να διεκδικήσω κάτω, γιατί όπως σωστά λες, δεν ζημιώθηκα πουθενά. Για όλη αυτή την κοροϊδία λέω. Να μαθευτεί κάπως.

απλά δεν ξαναπαραγγέλνεις από τη συγκεκριμένη αλυσίδα.

και μπορείς να στείλεις και ένα email στους υπεύθυνους σαν παράπονο για κακή εξυπηρέτηση.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...