harisnikolop Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Άστα να πάνε. Εγώ στέκομαι στο πλευρό του ts. Ελπίζω να καταφέρει να κοιμηθεί το βράδυ ύστερα από τέτοια στενοχώρια και το μεγάλο ψυχολογικό βάρος που του προκάλεσε αυτή η απώλεια των παπουτσιών και τα οποία ήταν για δώρο. Γιατί πρέπει να επισημάνουμε την ανιδιοτέλεια του ts, περίμενε 3 χρόνια για να αγοράσει παπούτσια όχι για τον εαυτό του αλλά για δώρο σε άλλον Μην του μπήγεις και άλλο το μαχαίρι στην πληγή. Την ίδια ιδέα είχε και αυτός αλλά τον πρόλαβαν Έλα είσαι γάτα και με κατάλαβες. Γι'αυτό τα πήρα από αλλού και τα φόρεσα σήμερα. Εσύ στάθηκες στο ότι είναι ένα ζευγάρι παπούτσια. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε όπως ρολόι, ρούχο, videogame κτλ Το post είχε σαν σκοπό να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερους κόσμος την πουστια που έχει σαν σύστημα η συγκεκριμένη αλυσίδα υποδημάτων, όχι να υπονοησω ότι μου συνεβη κάτι πολύ σημαντικό και ότι τα προβλήματα των άλλων είναι υποδεέστερα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από harisnikolop 2
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, harisnikolop είπε ένα airjordan ήταν σε νούμερο 40 (ήταν για δώρο) 6 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Έλα είσαι γάτα και με κατάλαβες. Γι'αυτό τα πήρα από αλλού και τα φόρεσα σήμερα. Eίμαι ναι. 6 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Το post είχε σαν σκοπό να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερους κόσμος την πουστια που έχει σαν σύστημα η συγκεκριμένη αλυσίδα υποδημάτων Απολυμένος? 2 1 1
imr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Κάντε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή για τέτοια θέματα. 1
MaNePi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ σ αντίστοιχη περιπτωση αλλά σε διαφορετικό μαγαζί, κόσμος, δν ασχολήθηκα καθόλου. Ίσα -ίσα με πηραν μόνοι τους τηλέφωνο να μου δωσουν έξτρα -30% στα εκπτωτικα τους είδη.
harisnikolop Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Eίμαι ναι. Απολυμένος? Δώρο για την κοπέλα μου ήταν η οποία και τα φοράει όπως βλέπεις στη φώτο. Θα συνεχίζεις να εκτίθεσαι αστυνόμε Μπέκα / Σέρλοκ; Μήπως θέλεις και άλλες φώτο από χθες το βράδυ που τα φόρεσε; Υπάρχουν και μάρτυρες. Να τους καλέσω στο βήμα; Θες μήπως και τα mails παραγγελιών και ακυρώσεων; Στη διάθεσή σου και αυτά. Δεν έχω καμία σχέση με Athletes Foot. Θες ένα αντίγραφο από τα ένσημά μου για να στο αποδείξω και αυτό; Εσύ γιατί τα υπερασπίζεσαι τόσο πολύ δεν έχω καταλάβει. Είσαι μέτοχος ή δουλεύεις εκεί και σε αναγκάσανε να τα υπερασπιστείς; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από harisnikolop 3
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Εσύ γιατί τα υπερασπίζεσαι τόσο πολύ δεν έχω καταλάβει. Είσαι μέτοχος ή δουλεύεις εκεί και σε αναγκάσανε να τα υπερασπιστείς; Μέτοχος 1
harisnikolop Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μέτοχος Ναι και εγώ απολυμένος από Athletes Foot. Γι αυτό όλη αυτή η ιστορία. Επειδή έχασα τέτοιο κελεπούρι δουλειά ( βασικός μισθός, συναναστροφή με αξιολάτρευτους πελάτες κοκ). Οκ αφού έπεσαν όλων οι μάσκες μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας. 13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Καλο είναι πλέον πριν κάθε παραγγελία να τηλεφωνούμε στο κατάστημα για να ρωτήσουμε αν είναι διαθέσιμο το προϊόν. Οι σελίδες ως γνωστόν γράφουν ότι να ναι. Αν και πάλι δεν μπορούν να δώσουν μια αξιόπιστη απάντηση με αποτέλεσμα παραγγελία πληρωμή με το γνωστό αποτέλεσμα, θέλουν ένα ξεχεσμα. Ναι σωστά. Το έχω σαν πάγια τακτική αν "καίγομαι" για κάτι. Αναφέρω στο αρχικό post ότι μία μέρα μετά την αρχική αγορά ακολούθησε και τηλεφώνημα, όπου με διαβεβαίωσαν ότι η παραγγελία μου θα διεκπεραιωθεί κανονικά. 11 ώρες πριν, Nabuko είπε Ποια κοροϊδία? σου είπαν ότι δεν υπάρχει το παπούτσι γιατί είναι κρατημένο για άλλον και εσύ εκεί να επιμείνεις με το ζόρι και όχι μόνο το παρήγγειλες 2η φορά αλλά και 3η. Λες να έκατσαν να μηχανορραφήσουν ολόκληρο σχέδιο οι υπάλληλοι και η εταιρία για να μην το δώσουν σε σένα επίτηδες? Πω ρε φίλε... έχεις δώσει ρεσιταλ....Τώρα είδα τι έχεις γράψει... Καλά κρασιά. Από τη στιγμή που τα έχω γράφει αναλυτικά στο αρχικό post και μου απαντάς αυτά τα πράγματα... good night and good luck που λένε και στο χωριό μου (μπορεί και της κοπέλας μου) Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από harisnikolop 1
MDefender Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά δυστυχώς αυτά τα προβλήματα υπάρχουν όταν ένα online κατάστημα έχει live ενημέρωση από τα φυσικά καταστήματα τα οποία από ότι κατάλαβα δεν έχουν και κάποιο συγκεκριμένο στοκ αλλά ότι μείνει στο κάθε ένα.Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι η 'γέφυρα' μεταξύ του λογιστικού τους προγράμματος/αποθήκης να μην στέλνει Live τα δεδομένα στο Site και αντίστροφα με αποτέλεσμα την μη ενημέρωση σε ποσότητες κτλπ.Εάν η ενημέρωση γίνεται ανά 15 λεπτά π.χ είναι λογικό να υπάρξει αυτό το χάος.Είναι χαρακτηριστικό πρόβλημα στους περισσότερους γιατί μία καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα κοστίζει πάρα πολλά χρήματα οπότε οι περισσότεροι επιλέγουν κάτι οικονομικότερο και καταλήγουν έτσι. 1
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Τώρα είδα τι έχεις γράψει... Αντέγραψα αυτά που έγραψες εσύ βασικά Περίεργο πάντως που έψαχνες 3 χρόνια (?) παπούτσια για σένα δώρο και αφού μας αράδιασες ολόκληρη ιστορία για ένα μαγαζί, ξαφνικά τα βρήκες και από αλλού και τα φόρεσες φόρεσε η κοπέλα σου. Όταν μάθεις να συνδιαλέγεσαι σωστά ξαναέλα. 1 3 1
Marr18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Θα ηθελα να μου πει οπως γνωριζει για τα chromebook αν ειναι καλα για γραπτες εργασιες και βιντεοκλησεις..καθως ειμαι φοιητρια και μονο αυτα χρειαζομαι 1
DownUNDERground Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, harisnikolop είπε Βάψατε την ντουλάπα χωρίς χαρτοταινία στον καθρέφτη...😎
vorlon68 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Αμα αφήσεις μπανανα δίπλα την δαγκώνουν;;;;;;;
billys7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, MDefender είπε Παιδιά δυστυχώς αυτά τα προβλήματα υπάρχουν όταν ένα online κατάστημα έχει live ενημέρωση από τα φυσικά καταστήματα τα οποία από ότι κατάλαβα δεν έχουν και κάποιο συγκεκριμένο στοκ αλλά ότι μείνει στο κάθε ένα.Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι η 'γέφυρα' μεταξύ του λογιστικού τους προγράμματος/αποθήκης να μην στέλνει Live τα δεδομένα στο Site και αντίστροφα με αποτέλεσμα την μη ενημέρωση σε ποσότητες κτλπ.Εάν η ενημέρωση γίνεται ανά 15 λεπτά π.χ είναι λογικό να υπάρξει αυτό το χάος.Είναι χαρακτηριστικό πρόβλημα στους περισσότερους γιατί μία καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα κοστίζει πάρα πολλά χρήματα οπότε οι περισσότεροι επιλέγουν κάτι οικονομικότερο και καταλήγουν έτσι. Δεν είναι θέμα γέφυρας και χρόνου διαθεσιμότητας. Αν έχει καλό erp έχει να κάνει με το στήσιμο του erp και το στήσιμο των αποθηκευτικών χώρων σε αυτό φυσικών & virtual. Η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι live, το πρόβλημα είναι ποιους αποθηκευτικούς χώρους ελέγχεις, και τι σημαίνει δέσμευση είδους.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Marr18 είπε Θα ηθελα να μου πει οπως γνωριζει για τα chromebook αν ειναι καλα για γραπτες εργασιες και βιντεοκλησεις..καθως ειμαι φοιητρια και μονο αυτα χρειαζομαι Άνοιξε άλλο topic, το συγκεκριμένο που ποσταρες δεν έχει σχέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις