liberostelios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, spysoumi είπε Και πολλά άλλα σχόλια θα έκανα παράθεση αλλά βαρέθηκα..... Λοιποννννν..... Ναι έχετε δίκαιο η Facebook ήθελε να χάσει κόσμο και να την βρίζουν όλα τα συνδικάτα και και ολοι οι οργανισμοί κατά του ρατσισμού των μαύρων..... Ήθελε να έχει ρετσινιά βρε παιδί μου.... Λένε μια μέρα: Σαν πολλά λεφτά δεν βγάζουμε;;; Ας τα μειώσουμε λίγο, ααα ναι ωραία ας τα μειώσουμε και τι θα κάνουμε;;;; αααα θα γίνουμε ρατσιστές. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Ε και το αποτέλεσμα γνωστό... ΑΙ και τρεχαγύρευε! Επίσης από αρχαιοτάτων χρόνων ειναι γνωστό ότι η λέξη μαύρο είναι ποινικοποιημένη λέξη. Οπότε δεν θα την χρησιμοποιεί κανένας.... Γιαβολ? Γιαβόλ μάιν κομαντάντ!!! Επειδή αναφερθηκες σε εμένα, δεν είπα εγώ ότι το έκαναν επίτηδες. Είπα ότι υπάρχει μια κοινωνική προκατάληψη που μεταφέρεται στον αλγόριθμο, λόγω της υποαντιπροσωπευσης κάποιων ανθρώπων. Αυτός είναι ο συστημικός ρατσισμός.
Krepalidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Το ότι τόσα πολλά σύστημα ΑΙ μπερδεύουν συγκεκριμένα άτομα με ζώα που μοιάζουν αρκετά με τον άνθρωπο απλά υποδηλωνει ότι ανατομικά συγκεκριμένα άτομα προσομοιάζουν αρκετά ως προς την ανατομία του προσώπου τους και το σκούρο δέρμα τους επιτείνει την σύγχυση. Ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε τα αποτελέσματα της ΑΙ αν την τάιζαν με αλμπινους γορίλες, θα έκανε παρόμοια λάθη; Εικάζω πως όχι. Ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων με αφρικανική καταγωγή έχουν αναλογικά προτεταμένο γνάθο και πιο πλατιά, φαρδιά μύτη, βασικά συγκεκριμένα φύλα από κεντρική υποσαχάρια Αφρική. Αν το δείγμα Αφροαμερικανών δεν είχε αρκετούς από αυτούς τους ανθρώπους, κάπως λογικό το ΑΙ να έκανε όπως κι άλλα στο παρελθόν την ενοχλητική συσχέτιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα