Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, amak268 είπε

Eυχαριστω πολυ ναι οντως αυτος ειναι

Σίγουρα δεν έχει το πρεστίζ της montblanc π.χ., αλλά μια δερμάτινη θήκη διαβατηρίου που την έχω 15 χρόνια τώρα με το ίδιο logo απ' έξω είναι σαν καινούργια παρά την χρήση και την ταλαιπωρία που έχει τραβήξει.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Το καλό δέρμα δεν χαλαει εύκολα, ισα ισα που παλιωνοντας γινεται και καλύτερο. Ειδικά του Μιχαηλ που χρησιμοποιούσε σπυρωτο δερμα που δεν γρατζουνιζεται και εύκολα   😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, amak268 είπε

Εγώ είδα πορτοφόλι 10 ετών και ήταν άψογο για αυτό μου κίνησε την περιέργεια σε ευχαριστώ πολυ

Έχω πορτοφόλι που μου έκαναν δώρο αρχές του 90, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ έξω γιατί λυπόμουν να το φθειρω και να το χαλάσω, μόνο μέσα στο σπίτι για να του βάζω διαφορα λεφτά κτλ. Η αίσθηση και η ποιότητα που σου αφήνει αυτό το δέρμα όταν το πιάσεις στα χέρια και το χρησιμοποιήσεις είναι απίστευτη. Το κράτησα απλά να το έχω. Ούτε σε 20 χρόνια ακόμα προβλέπω να "παλιώσει". Έχει ένα δέρμα γυαλιστερό. 

Έχω και ένα άλλο πορτοφόλι μάρκας Parker περίπου 15 χρόνια σε χρηση, η ποιότητα του δέρματος καμία σχέση με το άλλο, αλλά φαίνεται πως αντέχει καλά δεν έχει θέμα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Έχω πορτοφόλι που μου έκαναν δώρο αρχές του 90, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ έξω γιατί λυπόμουν να το φθειρω και να το χαλάσω, μόνο μέσα στο σπίτι για να του βάζω διαφορα λεφτά κτλ. Η αίσθηση και η ποιότητα που σου αφήνει αυτό το δέρμα όταν το πιάσεις στα χέρια και το χρησιμοποιήσεις είναι απίστευτη. Το κράτησα απλά να το έχω. Ούτε σε 20 χρόνια ακόμα προβλέπω να "παλιώσει". Έχει ένα δέρμα γυαλιστερό. 

Καλά βάλτο σε καμιά κωλότσεπη να δεις πως θα γίνει

24 λεπτά πριν, stormrain είπε

Το καλό δέρμα δεν χαλαει εύκολα, ισα ισα που παλιωνοντας γινεται και καλύτερο. Ειδικά του Μιχαηλ που χρησιμοποιούσε σπυρωτο δερμα που δεν γρατζουνιζεται και εύκολα   😃

Μιας και σε πετύχαμε, ποιο από τα 2 λες ; 

https://bagscorner.gr/tsanta-andapos-omoy-dermatini-the-chesterfield-brand-c48-071701-brown?skr_prm=WyI3MjUzNGZiMy1iOTU5LTQ0NTktOTk0MS1kZTEzYTk3MGY4ODIiLDE2MzEwOTA0NDQ4NjQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

https://www.bazaropolis.gr/tsantaki-omou-chesterfield-c48-0714-derma-tampa.html

Το 2ο λίγο πιο μικρό, σε καθημερινή βάση έχω μαζί μου 

Θήκη με καπνό (μεγάλη) / αναπτήρα

κινητό 

πορτοφόλι

Έναν φάκελο με ταυτότητα / δίπλωμα / άδεια / ασφάλεια κλπ

Κλειδιά (πολλά κλειδιά 😛 )

αντισηπτικό / μαντηλάκια 

θήκη με κάρτες

και μερικές φορές γυαλιά ηλίου, τα bluetooth ακουστικά και όλο και κάνα παπαράκι ακόμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

https://bagscorner.gr/tsanta-andapos-omoy-dermatini-the-chesterfield-brand-c48-071701-brown?skr_prm=WyI3MjUzNGZiMy1iOTU5LTQ0NTktOTk0MS1kZTEzYTk3MGY4ODIiLDE2MzEwOTA0NDQ4NjQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

κινητό 

πορτοφόλι

αντισηπτικό / μαντηλάκια 

θήκη με κάρτες

και μερικές φορές γυαλιά ηλίου, τα bluetooth ακουστικά και όλο και κάνα παπαράκι ακόμα 

Δεν βάζω ποτέ πορτοφόλι σε κολωτσεπη, μόνο στις παλιές τσέπες του παντελονιού σε στο μπουφάν τον χειμώνα. Αλλά ναι συμφωνώ θα φθαρεί περισσότερο. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

κινητό 

πορτοφόλι

αντισηπτικό / μαντηλάκια 

θήκη με κάρτες

Προτεινω το δευτερο. Το πρώτο είναι πιο ωραιο αισθητικά, αλλα το περιμετρικο φερμουάρ που έχει στην πισω τσεπη, αν σου χαλασει πετας την τσαντα γιατί δεν αντικαθισταται. Αντίθετα στο αλλο, τα φερμουάρ είναι απολύτως αντικαταστασιμα αν φθαρουν. 

Τι σου λεω τωρα θα μου πεις 🤣🤣. Οποιο και να πάρεις ειναι μια χαρα, θα χωρεσουν τα πράγματα σου ανετα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πηρα ενα chesterfield πορτοφολι μεγαλο με μαλακο δερμα αλλα ειναι σχετικα σκληρο για μαλακο

Ενα πορτοφολι kappa που ειχα παρει απο τον ιδιο πολυ μαλακοτερο

• Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, elgol είπε

Πηρα ενα chesterfield πορτοφολι μεγαλο με μαλακο δερμα αλλα ειναι σχετικα σκληρο για μαλακο

Ενα πορτοφολι kappa που ειχα παρει απο τον ιδιο πολυ μαλακοτερο

Τα Kappa εχουν αλλη επεξεργασία για να είναι πιο μαλακα και το δέρμα τους θυμιζει ναπα, αν και μοσχαρι και ειναι λιγότερο στητα.

Θεμα γουστου ειναι πάντως, κατα τ'αλλα παρεμφερη ποιότητα εχουν και πλεον βάζει και η Kappa την επένδυση RFID, οποτε μειωνει ακομα περισσοτερο τις διαφορές. 

Εδω να πω και το εξης. Δυσκολα θα πετύχετε δύο πορτοφολια (ή τσαντες κλπ) να ειναι ολοιδια ακομα και το σχεδιο να ειναι ιδιο (εκτος αν εχει ειδικη επεξεργασία το δερμα), αφου προκειται για κομμάτια διαφορετικου ζωου, οποτε οι ραγάδες ή τα σημαδια, αλλα ακομη και η υφη δύσκολα να είναι ακριβώς ίδια. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, stormrain είπε

Τα Kappa εχουν αλλη επεξεργασία για να είναι πιο μαλακα και το δέρμα τους θυμιζει ναπα, αν και μοσχαρι και ειναι λιγότερο στητα.

Θεμα γουστου ειναι πάντως, κατα τ'αλλα παρεμφερη ποιότητα εχουν και πλεον βάζει και η Kappa την επένδυση RFID, οποτε μειωνει ακομα περισσοτερο τις διαφορές. 

Εδω να πω και το εξης. Δυσκολα θα πετύχετε δύο πορτοφολια (ή τσαντες κλπ) να ειναι ολοιδια ακομα και το σχεδιο να ειναι ιδιο (εκτος αν εχει ειδικη επεξεργασία το δερμα), αφου προκειται για κομμάτια διαφορετικου ζωου, οποτε οι ραγάδες ή τα σημαδια, αλλα ακομη και η υφη δύσκολα να είναι ακριβώς ίδια. 

Μιας και είσαι γνωστής. Υπάρχουν πορτοφόλια με συνθετικό δέρμα; Συνήθως, πιο δέρμα θεωρείται ως το καλύτερο; 

Δημοσ.

Δικιο εχεις αλλα αν μπορουσα θα εβγαζα τα χαρτια που εχουν για να τα κανουν στητα για να γινουν πιο μαλακα

Αλλωστε τα χαρτονομισματα η ταυτοτητα κι οι καρτες τους δινουν το στησιμο που πρεπει (υποκειμενικο)

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μιας και είσαι γνωστής. Υπάρχουν πορτοφόλια με συνθετικό δέρμα; Συνήθως, πιο δέρμα θεωρείται ως το καλύτερο; 

Kαλά δε χρειάζεται να είναι κάποιος γνώστης για να ξέρει την ύπαρξη της δερματίνης (συνθετικό δέρμα)

Αν δεις την διαφορά στις τιμές σε τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα κλπ μεταξύ φυσικού και συνθετικού δέρματος, νομίζω θα καταλάβεις τι θεωρείται καλύτερο... 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πλαστικό ειναι το συνθετικο δερμα (η πλακα ειναι πως θα το ακουσεις να λέγεται δερματινη, δερματεξ με το αγαπημένο μου να ειναι το "πολτος δέρματος" :lol: ) και δεν ειναι πολυ καλη ιδεα. Το καλύτερο δέρμα για τέτοια ειδη ειναι το μοσχαρι, αλλα το λεγομενο μποξ ομως, η εξωτερική "φετα" του δερματος του. 

18 λεπτά πριν, elgol είπε

Δικιο εχεις αλλα αν μπορουσα θα εβγαζα τα χαρτια που εχουν για να τα κανουν στητα για να γινουν πιο μαλακα

Αλλωστε τα χαρτονομισματα η ταυτοτητα κι οι καρτες τους δινουν το στησιμο που πρεπει (υποκειμενικο)

Δεν βγαινουν δυστυχώς.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Kαλά δε χρειάζεται να είναι κάποιος γνώστης για να ξέρει την ύπαρξη της δερματίνης (συνθετικό δέρμα)

Αν δεις την διαφορά στις τιμές σε τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα κλπ μεταξύ φυσικού και συνθετικού δέρματος, νομίζω θα καταλάβεις τι θεωρείται καλύτερο... 

Δεν το εξέφρασα σωστά, δεν εννοώ ποιο είναι καλύτερο δέρμα μεταξύ φυσικού και συνθετικου δέρματος. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο φυσικό δέρμα και πόσα είδη φυσικού δέρματος υπάρχουν, ποσότητες τιμές κτλ. 

• Moderators
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν το εξέφρασα σωστά, δεν εννοώ ποιο είναι καλύτερο δέρμα μεταξύ φυσικού και συνθετικου δέρματος. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο φυσικό δέρμα και πόσα είδη φυσικού δέρματος υπάρχουν, ποσότητες τιμές κτλ. 

Υπαρχουν πάμπολλα ειδη, αλλα ριναι και αναλογα το προϊόν που θα το βαλεις. Πχ αλλο δερμα θα βάλεις σε μια γυναικεία καμπαρντίνα και αλλο σε εναν επαγγελματικο χαρτοφύλακα. 

Από την αλλη, ειναι και τι θεωρείς καλο, αν εννοείς ανθεκτικό πχ, τοτε ειναι το full grained, αλλα για μια βραδινή τσαντα μπορείς να βάλεις δερμα στρουθοκαμηλου ή φλωρεντικ για όμορφο εφέ κ.ο.κ

Παντως το χειροτερο δερμα για οτιδηποτε, ειναι η κρουτα και το χοιροδερμα που πεθαίνεις απο την μυρωδια🤣

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...