Harris95 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του huawei gt 2 έχω παρατηρήσει ότι ξαφνικά σταμάτησαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις απο τις εφαρμογές (ενω την 1η μέρα λάμβανα κανονικά)Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται αυτό? Υ.Σ οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες καθώς και όλες οι άδειες στην εφαρμογή Huawei health
Aslbill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Εξοικονόμηση Μπαταρίας: Χωρίς περιορισμούς καθώς και αυτόματη έναρξη έχεις βάλει στην εφαρμογή Health καθώς και στην εφαρμογή από την οποία θες ειδοποιήσεις;
Harris95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι και πάλι τίποτα μου έρχονται μόνο απ' το ινστα,οι κλήσεις και τα μνατα από messenger η viber καθόλου
Aslbill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Harris95 είπε Ναι και πάλι τίποτα μου έρχονται μόνο απ' το ινστα,οι κλήσεις και τα μνατα από messenger η viber καθόλου Από την εφαρμογή Ασφάλεια\ Ενισχυση ταχύτητας\ γραναζακι πάνω δεξιά \ κλείδωμα εφαρμογών τικαρεις το health messenger viber κλπ. Εγώ έχω κατεβάσει και το HMS core από το app gallery the Huawei κάπου είχα διαβάσει ότι ενισχύει τη σταθερότητα και το έχω και αυτό κλειδωμένο και χωρίς περιορισμούς μπαταρίας και αυτόματη έναρξη.
Harris95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Το δοκίμασα και αυτο πάλι τίποτα πιο πολλη εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις μόνο απ' το messenger και το viber υπάρχει πιθανότητα να είναι θέμα των εφαρμογών και όχι του ρολογιού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα