Προς το περιεχόμενο

Apple watch 4 battery problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοχος apple watch 4 44mm καμποσο καιρο. Ξαφνικα μια ημερα το ρολοι μου εβγαλε το κλασσικο snake of death. Δεν προσεξα αν ειχε προηγηθει καποιο update στο τηλ η στο ρολοι. Οσες προσπαθειες κι αν εκανα να φορτισει δεν γινοτανε τιποτα. Ακολουθησα οτι πατεντα ειχε ανακαλυψει ο καθε youtuber και τα σχετικα αλλα τιποτα. Εστειλα το ρολοι με τα πολλα για ελεγχο στην iκατι οπου η απαντηση που ελαβα ηταν οτι το ρολοι δεν μπορει να φτιαχτει κι αν θελω το ιδιο καινουργιο στην προνομιακη τιμη για αυτους των 400+ που φυσικα αρνηθηκα. Δεν εμαθα ποτε βεβαια το προβλημα του ρολογιου αν φταιει πχ η μπαταρια , η οθονη η δεν ξερω εγω τι . Αρχισα να ψαχνομαι μονος μου και ανακαλυψα με τα πολλα οσο περιεργο και να ακουστει οτι το ρολοι φορτιζει σε συνθηκες ψυξης και μονο με powerbank σε ταχεια φορτιση. Αρα κατεληξα στο συμπερασμα οτι προφανως η ενεργεια που καταναλωνει ειναι μεγαλυτερη απο αυτη που επαιρνε απο το φορτιστη και για αυτο δεν ξεκολλουσε απο το snake of death (κραταει η μπαταρια λιγοτερο απο δυο ωρες). Θελω τωρα να βρω τι ειναι αυτο που τραβαει τοση ενεργεια. Να σημειωσω οτι μαλλον δεν ειναι θεμα μπαταριας γιατι οταν το βαζω σε power reserve mode ο χρονος που κραταει ειναι ο αναμενομενος. Εχει καποιος ασχοληθει με το θεμα;;;; Εχουμε καμμια ιδεα πως μπορω να απενεργοποιησω σιγα σιγα τα διαφορα μερη του ρολογιου πχ gps , hr κλπ μπας και ανακαλυψω  το ελαττωματικο μερος , γιατι υποθετω στο service που το εστειλα δεν το εψαξε κανενας ιδιαιτερα. Ευχαριστω και με συγχωρειτε για την ''εκθεση''

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...