sinikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Απο εχθες προσπαθω να συνδεθω σε 2 wifi μου και ενω τα βλεπει, δεν συνδεεται και πεταει σφαλμα να ειναι το rooter κοντα κλπ. Διπλα ειναι. Δοκιμασα να συνδεθω και με τεθερινγκ στο κινητο μου, και ουτε εκει συνδεεται. Απο την στιγμη που βλεπει δικτυα, μπορει να ειναι hardware προβλημα; Τι να κανω; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από sinikos
epinki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις το screenshot του σφάλματος ;.
sinikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, epinki είπε Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις το screenshot του σφάλματος ;.
epinki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Ποίο μηχάνημα έχεις και ποια macOS version τρέχεις ;.
sinikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, epinki είπε Ποίο μηχάνημα έχεις και ποια macOS version τρέχεις ;. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από sinikos
epinki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Φαίνεται ότι έχει αλλοιωθεί η "Τοποθεσία". Πρέπει λοιπόν να δημιουργηθεί μια νέα. Η πιο κάτω διαδικασία είναι του Big Sur. Στο Siera μπορεί να προκύψουν επουσιώδεις διαφορές. Πήγαινε Προτιμήσεις συστήματος -> Δίκτυο -> Wi-Fi -> Τοποθεσία. Στη drop-down λίστα -> Επεξεργασία τοποθεσιών κλικ το +, θα εμφανισθεί "Χωρίς τίτλο" -> Τέλος. Κλικ Προηγμένα -> ΤCP/IP -> Aνανέωση εκμίσθωσης DHCP -> Εφαρμογή -> ΟΚ και πρέπει να συνδεθείς.
sinikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστω πολυ. Θα το δοκιμασω λιγο αργοτερα. Τωρα παιζω μουσικη. Μην γινει κανα restart και τρεχω 🤪
sinikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Το δοκιμασα τωρα. Παλι το ιδιο σφαλμα Σε ενα ελευθερο δικτυο συνδεθηκε τωρα. Ωπα. Διυλεψε και το tethering. Απλα οταν εκανα την νεα τοποθεσια, ειχε κρατησει και την παλια. Τωρα την εσβησα και δουλεψε. Χιλια ευχαριστω…. υ.γ. Αυτο με τις τοποθεσιες τι ακριβως ειναι;
epinki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να είσαι καλά, χαίρομαι που η διαδικασία δούλεψε. Σχετικά με τις τοποθεσίες δες το support document. Τυχόν δε αλλοίωση της εγγενούς τοποθεσίας "Αυτόματα" προκαλεί τουλάχιστον αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο. Βλέπω ότι τρέχεις το Sierra, ένα ξεπερασμένο λειτουργικό που δεν υποστηρίζεται πλέον από security updates. Το μηχάνημα μπορεί δηλαδή να μην πλέον ασφαλές. Σου συνιστώ λοιπόν το upgrade σε Big Sur και βέβαια στο επερχόμενο Monterey. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από epinki
sinikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα. Γενικα στα πάντα κάνω όλες τις αναβαθμίσεις. Απλά επειδή παίζω μουσική με αυτό το λαπτοπ, δεν θέλω να ρισκάρω κάποια ασυμβατότητα. Για αυτό δεν έχω κάνει ακόμα. Ίσως όταν τελειώσει η σεζον. Υ.Γ. Έχω και ένα σταθερό mac του 2011 που πάει μέχρι high sierra. Όταν λοιπόν από τα sierra πήγα στα high sierra, δεν μου δούλευαν τα μισα προγράμματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα