jerry banana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περα από την πλάκα το τι μπορεί να χακαριστει με έχει ξεπεράσει.Ξεκινησα πρόσφατα να βλέπω Mr.Robot και πιστεύω ειλικρινά παρόλο που είναι σειρά ότι πραγματική ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά.Απλως όλοι μας δεν είμαστε αρκετά ισχυροί για να σπαταλήσει κάποιος "χάκερ " το χρόνο του.Το ότι μπορούν να βάλουν στο κάρτα ιό δεν μου κάνει εντύπωση. ΥΓ:Ναι ξέρω ότι είναι σειρά και δεν αντιπροσωπεύει τη πραγματικότητα αλλά σε μεγάλο βαθμό αυτά που λέει δεν είναι αδύνατα . Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από jerry banana 2
Ather Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, jerry banana είπε Περα από την πλάκα το τι μπορεί να χακαριστει με έχει ξεπεράσει.Ξεκινξδα πρόσφατα να βλέπω Mr.Robot και πιστεύω ειλικρινά παρόλο που είναι σειρά ότι πραγματική ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά.Απλως όλοι μας δεν είμαστε αρκετά ισχυροί για να σπαταλήσει κάποιος "χάκερ " το χρόνο του.Το ότι μπορούν να βάλουν στο κάρτα ιό ΔΝΕ μου κάνει εντύπωση. ΥΓ:Ναι ξέρω ότι είναι σειρά και ΔΝΕ αντιπροσωπεύει τη πραγματικότητα αλλά σε μεγάλο βαθμό αυτά που λέει ΔΝΕ είναι αδύνατα . Ποια ΔΝΕ; Η Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης;
jerry banana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, Ather είπε Ποια ΔΝΕ; Η Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης; typo κατσε να το φτιαξω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Τα Windows είναι από μόνα τους κακόβουλο λογισμικό
anaskalt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν είναι κάτι καινούργιο Μάλιστα η ομάδα jellyfish team έχει βγάλει poc για Linux και άλλοι έχουν φτιάξει για Windows με Cuda από το 2015! 1
anaskalt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/9/2021 στις 8:20 ΜΜ, lilherogr είπε Ξερουμε πως και αν γινεται να checkaroume αν εχουμε αυτο το λογισμικο/ιο στον υπολογιστη μας? Δεν είναι ούτε ιός ούτε λογισμικό Είναι απλά μια τεχνική injection Αν γράψεις PE injection στο Google θα σου βγάλει αρκετές τέτοιες τεχνικές που χρησιμοποιούνται από malware και άλλα λογισμικά.
peiraiask Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) νομιζω οι χακερ χτυπανε κυριως τα μεγαλα πορτοφολια , ο φτωχος δεν εχει πολλα εξοδα κ πολλες μπισκοτοτικες καρτες να γλυκαινεται κ να μπισκοτωνεται μετα να τα ξεπληρωνει Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από peiraiask
makis269 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/9/2021 στις 9:25 ΜΜ, kotronas είπε Από τα σιφούνια θα μπαίνουν σε λίγο. Γι'αυτό κάλυψε όλες τις τρύπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα