blendizzy5000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σκέφτομαι καιρό τώρα λόγο μετακομίσεις από Αθήνα Σύρο τι αμάξι να παρω . Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο από καλό φίλο που ο κουμπάρος του είναι στην volkswagen καρέτα Αθήνα. Ένα volkswagen polo 2015 diesel tdi 1.6 τι λέτε; 7.000 μου το δίνει. Αξίζει τελικα το πετρέλαιο όλοι μου λένε ότι είναι καλύτερα από βενζίνη, επίσης πόσο σημαντικό είναι να είναι euro 6 το αμάξι;
giannos13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Σε μικρό νησί diesel με dpf δεν θα έπαιρνα. Οι μικρές αποστάσεις που προφανώς θα κάνει δεν θα βοηθούν στις αναγεννήσεις του dpf και πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα στο μέλλον. 3
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Η Σύρος ειναι μία γυρα ολη και ολη, παρε ενα μικρο φτηνό, για παραπανω θα πετάξεις τα λεφτα σου
blendizzy5000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Η Σύρος ειναι μία γυρα ολη και ολη, παρε ενα μικρο φτηνό, για παραπανω θα πετάξεις τα λεφτα σου Καλα μια γυρα δεν είναι έχει αποστάσεις, σκοπός είναι και ταξίδια 2 ώρες πριν, giannos13 είπε Σε μικρό νησί diesel με dpf δεν θα έπαιρνα. Οι μικρές αποστάσεις που προφανώς θα κάνει δεν θα βοηθούν στις αναγεννήσεις του dpf και πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Ευχαριστώ για την απάντηση το dpf είναι κάποιο φίλτρο; ποια θεωρείται μικρή απόσταση πχ ;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, blendizzy5000 είπε Καλα μια γυρα δεν είναι έχει αποστάσεις, σκοπός είναι και ταξίδια Ευχαριστώ για την απάντηση το dpf είναι κάποιο φίλτρο; ποια θεωρείται μικρή απόσταση πχ ; Που στην Σύρο ταξίδια; Στην Σύρο έχω κανει τρία χρόνια και πίστεψέ με δεν θέλει ούτε αυτοκίνητο, με μια μικρή μοτοσυκλέτα εισαι σουπερ 1
Nabuko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Που στην Σύρο ταξίδια; Στην Σύρο έχω κανει τρία χρόνια και πίστεψέ με δεν θέλει ούτε αυτοκίνητο, με μια μικρή μοτοσυκλέτα εισαι σουπερ Νομίζω εννοεί ταξίδια εκτός Σύρου. Αλλά και πάλι δε νομίζω ότι χρειάζεται αυτοκίνητο με πετρέλαιο αφού τον περισσότερο χρόνο με τις μετακινήσεις του θα τον περνάει στο νησί
blendizzy5000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Nabuko είπε Νομίζω εννοεί ταξίδια εκτός Σύρου. Αλλά και πάλι δε νομίζω ότι χρειάζεται αυτοκίνητο με πετρέλαιο αφού τον περισσότερο χρόνο με τις μετακινήσεις του θα τον περνάει στο νησί Ταξίδια ναι εκτός νησιού, άρα είναι καλύτερα βενζίνη τελικα ; επίσης με τα euro 5 η 6 να προσέξω κατι ;
blendizzy5000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικά αποφάσισα να πάρω καινούργιο το hyundai bayon τι λετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα