vounisios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα φιλοι μου...Στον google chrome και στην επιλογη Επαφες-τηλεφωνικος καταλογος-τα ονοματα που εχω ειναι μπερδεμενα. Δηλαδη, αλλα ξεκινανε με το μικρο ονομα καποιας επαφης & αλλης με το επιθετο. Το σωστο, βεβαια, ειναι να ξεκινανε ολα με το επιθετο & ετσι το ειχα απο παλια & δεν ξερω τι πειραξα καποια στιγμη & εγινε αυτο το ανακατεμα. Υπαρχει καποιος τροπος αμεσος να γυρισουν ολες οι επαφες μου με το Επιθετο πρωτα ? Βεβαια, ξερω οτι γινεται αμα ξεκινησω απο την αρχη & παρω εναν εναν, αλλα ειναι κουραστικο. Πολυτιμη καθε βοηθεια σας, Σας ευχαριστω πολυ.
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, vounisios είπε .Στον google chrome και στην επιλογη Επαφες-τηλεφωνικος καταλογος-τα ονοματα που εχω ειναι μπερδεμενα Στον Google Chrome όλα αυτά, είπες;
vounisios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Στον Google Chrome όλα αυτά, είπες; Ναι.....
Joshua21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vounisios είπε Ναι..... Ο google chrome είναι πρόγραμμα περιήγησης, η δουλειά του είναι να ανοίγει σελίδες, και όχι για να αποθηκεύει επαφές. Μάλλον εννοείς στον λογαριασμό google.
vounisios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Ενταξει φιλε μου....μια ερωτηση εκανα...μην μας τραβηξεις & το αυτι....ελεος. 1
Kostasspil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.dummies.com/consumer-electronics/smartphones/droid/how-to-sort-the-address-book-on-your-android-phone/
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, vounisios είπε Ενταξει φιλε μου....μια ερωτηση εκανα...μην μας τραβηξεις & το αυτι....ελεος. Ναι μια ερώτηση έκανες. Αλλά αυτό που ρώτησες δεν βγάζει κανένα νόημα. Κατά πάσα πιθανότητα εννοείς το όνομα στον λογαριασμό της google το οποίο εικονίζεται πάνω δεξιά και σε διάφορα σημεία κατά την περιήγηση και την σελίδα που βρίσκεσαι π.χ google search, e-mails, σύνδεση κάπου με google account κτλ. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από Basilhs23___
eMike Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε https://www.dummies.com/consumer-electronics/smartphones/droid/how-to-sort-the-address-book-on-your-android-phone/ Το πρόβλημα του μάλλον δεν είναι απλό sortage. Είναι εξ αρχής καταχωρημένα λάθος, δηλαδή το όνομα στο πεδίο επώνυμο και αντίστροφα οπότε εμφανίζονται μπερδεμένα. Θα πρέπει να ασχοληθεί να τα φτιάξει. Νομίζω όλοι το έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. 2
vounisios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδια, σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας & με τα ευστοχα σχολια σας...Τελικα, μαλλον, θα τα πιασω ενα ενα απο την αρχη και θα βαλω πρωτα επωνυμο & μετα μικρο ονομα. σας ευχαριστω για μια ακομα φορα. Να εχετε ενα ομορφο Σαβ/κο.
super3bingo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τρέχα γύρευε, τα επώνυμα είναι μόνο για το σχολείο και για τον στρατό. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από super3bingo
ELTASSOS1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω υους εχω με αφμ αδτ η αριθμο διαβατηριου και δεν μπερδευομαι. Ακριβως για να αποφυγω την ταλαιπωρια που τραβας τωρα...
user2163 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ: Όταν μπαίνεις στο θέμα και περιμένεις να δεις πως θα αλλάξω το όνομα ή το επώνυμο και βλέπεις ότι μιλάει για τις επαφές στο τηλέφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα