Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα πάτε σίγουρα για RMA τη μνήμη. Σε περίπτωση που σας πουν ότι δεν έχουν την ίδια ρωτήστε πάλι εδώ για να βρούμε μια συμβατή.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Άρα πάτε σίγουρα για RMA τη μνήμη. Σε περίπτωση που σας πουν ότι δεν έχουν την ίδια ρωτήστε πάλι εδώ για να βρούμε μια συμβατή.

Να είμαι ειλικρινής δε καίγομαι κ τόσο για μνήμη πάρα για gpu της προκοπής. 

να παίζω ένα δύο παιχνίδια που με αρέσουν. Και πάλι όχι με φουλ επιδόσεις. Με λίγη αξιοπρέπεια. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Με μία μνήμη (single channel) πέφτουν αρκετά οι επιδόσεις, ακόμα και με καλή κάρτα.

Ναι συμφωνώ, αλλά δίνω προτεραιότητα στη κάρτα γτ είναι δανική έστω κ παμπάλαιο. 

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον κ την άμεση συμμετοχή κ βοήθεια! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως τυχόν κάνει το τροφοδοτικό τη ζημιά; Από πότε το έχετε; Σε gaming το σύστημα καταναλώνει 350W (με την ενεργοβόρα HD 6970).

Αν μπορείτε τρέξτε stress test (OCCT, Prime95, Aida... όποιο προτιμάτε) για κάνα τέταρτο και έχετε παράλληλα ανοιχτό το HWinfo να φαίνονται οι τάσεις. Αφού τελειώσει το τεστ ανεβάστε το ένα screenshot.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Μήπως τυχόν κάνει το τροφοδοτικό τη ζημιά; Από πότε το έχετε; Σε gaming το σύστημα καταναλώνει 350W (με την ενεργοβόρα HD 6970).

Αν μπορείτε τρέξτε stress test (OCCT, Prime95, Aida... όποιο προτιμάτε) για κάνα τέταρτο και έχετε παράλληλα ανοιχτό το HWinfo να φαίνονται οι τάσεις. Αφού τελειώσει το τεστ ανεβάστε το ένα screenshot.

Το έχω 12 χρόνια και έχει αλαρμς για ανωμαλίες τάσης, υπερθέρμανση. 

Έτρεξα με prime Kai furmark τυχαία για δοκιμή, πριν αρχίσει τα προβλήματα αλλά μόλις είδα πάνω από 110 Κελσίου την καρτα το σταμάτησα. 

Μετααααα από καιρό άρχισαν τα προβλήματα. Στη κάρτα αλλάζω πάστα κάθε 3 χρόνια, NOCTUA. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, laios777 είπε

αλλά μόλις είδα πάνω από 110 Κελσίου την καρτα το σταμάτησα.

Με συγχωρεις αλλα μαλλον τα τελειωσες εσυ και οχι απο μονα τους

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Με συγχωρεις αλλα μαλλον τα τελειωσες εσυ και οχι απο μονα τους

Τεκμιριωσε το μου λίγο, γτ σε παλιό μπιλντ που είχα την καρτα κ έπιασε 100 έπαιζε.... βέβαια έκανε πτήσεις το ανεμιστηράκι. Εν τω μεταξύ ακομη δεν έχει κάψει κάτι κάτω απ το backplate. 

Μπορεί να είμαι γκαντέμης Σάββατο γεννημένος. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, laios777 είπε

Τεκμιριωσε το μου λίγο, γτ σε παλιό μπιλντ που είχα την καρτα κ έπιασε 100 έπαιζε.... βέβαια έκανε πτήσεις το ανεμιστηράκι. Εν τω μεταξύ ακομη δεν έχει κάψει κάτι κάτω απ το backplate. 

Στα τερματα πηγες , τι να τεκμηριωσω , αν ειναι να περιμενουμε να ανατιναχτουν ολα τι καναμε , τα ορια απ'οσο ξερω εκει ειναι γυρω στους 110 , ποια καρτα εχεις; να μη παω πισω και ψαχνω.

την ειδα ενταξει

εχεις μια καρτα που παιζει με τα ρευματα , στο λεω γιατι τυχαινει να εχω μια 7870XT το TDP τους ειναι καπου στα 250watt , ειναι παλια και εκτος αυτου εχεις και παλιο τροφοδοτικο , αν δε τα σεβεσαι αυτα τα πραγματα δεν θα σε σεβαστουν κι αυτα , οτι γλυτωσε και δουλευει και ειναι παλιο φροντισε να το αντικαταστησεις με καινουριο , ειναι κριμα τα λεφτα που εδωσες για τα καινουρια πραγματα , τελος αν εχει προβλημα η μια μνημη και ηταν μαζι με την αλλη ζευγαρι στειλτες για αντικατασταση παρεα , κανε και λιγο τον κινεζο για να γινει η δουλεια σου

Κανε εναν καθαρισμο τα drivers με ddu σε ασφαλη λειτουργια και να μπεις στην amd και να κατεβασεις τους catalyst αν θυμαμαι καλα 15,7,1 για win10 , μην αφησεις τα win να βαλουν οτιδηποτε δικο τους , το απενεργοποιεις, αν δεν σε δουλεψεις και σε δινει μαυρη οθονη την εκανες ζημια.

27 λεπτά πριν, laios777 είπε

η καρτα σου για να δουλεψει σωστα ειναι η θερμοκρασια της μεχρι τους 80 , απο κει και πανω κατι δεν παει καλα , επρεπε να σταματησεις

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, laios777 είπε

μόλις είδα πάνω από 110 Κελσίου την καρτα

Είχατε ελέγξει μετά από παιχνίδι πόσο είχε φτάσει max; 

Εμένα το σύστημά μου μετά από 7,5 ώρες GTA Online (63 βαθμόι CPU/ 52 βαθμοί GPU, βέβαια η δικιά μου δεν είναι ούτε 50W, αλλά και πάλι τα φανάκια τα βάζω στο 76% όταν παίζω):

2004590577_(21).png.3c815648357d6261b3d0dee3850c56b7.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Είχατε ελέγξει μετά από παιχνίδι πόσο είχε φτάσει max; 

Εμένα το σύστημά μου μετά από 7,5 ώρες GTA Online (63 βαθμόι CPU/ 52 βαθμοί GPU, βέβαια η δικιά μου δεν είναι ούτε 50W, αλλά και πάλι τα φανάκια τα βάζω στο 76% όταν παίζω):

Φτιαξε ενα fan curve στο msi afterburner (η παρόμοιο) και δώσε πάνω από 60c να πηγαίνει 80% και ότι άλλο θες αυτοματα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...