tselehub Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, δινει γνωστος αυτο το αυτοκινητo. Ειναι corsa D 1.2 2006 βενζινη. Το σασι εχει 370κ και το μοτερ εχει αλαχθει και εχει 200κ. Εχουν αλαχθει ολα τα περιφερικα πριν ενα χρονο. Ψυγεια, τρομπες και τετοια ολα τα αναλωσιμα. ΔΕΝ με ενιαφερει η μεταπωληση αργοτερα. Το δινει 1900Ε. Αξιζει να το παρω? Εφοσον πάρω το ΟΚ την δευτέρα απο τον μηχανικο ελεγχο σε συνεργείο. Καθισματα βρήμα με 100Ε σετ. Γνωριζετε ποσο μπορει να κοστισει η δουλεια ενος ταπετσερη να μου βαλει καινουριο υφασμα σε ολο το σαλονι-μπρος-πισω? Και το χρωμα ειναι ετσι στον προφυλακτιρα μπροστα-ουρανο- και καπο. Τα πλαινα δεν με ενδιαφερουν τοσο. Ποσο μπορει να παει η δουλεια για το βαψιμο? Εγω θα μαθω την δευτερα αλλα θελω ν παρω μια γνωμη. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από tselehub
nik0laus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Τα έχει φάει τα ψωμιά του.... 370Κ χλμ με αλλαγμενο μοτερ εδώ και 200Κ χλμ.... θες γυρω στο χιλιαρικο να το συνεφερεις εμφανισιακα μεσα εξω ... βάλε και τίποτε ελαστικα κλπ ... Με αυτα τα χρήματα βρισκεις πιο φρεσκο... Στο καρ.γρ βρίσκεις πολύ καλύτερα αντιστοιχα αυτοκίνητα με 3000 ευρώ. Προσωπικά δυσκολα θα προχωρούσα σε μια τετοια αγορά. 4
babisskg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tselehub είπε Καλησπερα, δινει γνωστος αυτο το αυτοκινητo. Ειναι corsa D 1.2 2006 βενζινη. Το σασι εχει 370κ και το μοτερ εχει αλαχθει και εχει 200κ. Εχουν αλαχθει ολα τα περιφερικα πριν ενα χρονο. Ψυγεια, τρομπες και τετοια ολα τα αναλωσιμα. ΔΕΝ με ενιαφερει η μεταπωληση αργοτερα. Το δινει 1900Ε. Αξιζει να το παρω? Εφοσον πάρω το ΟΚ την δευτέρα απο τον μηχανικο ελεγχο σε συνεργείο. Καθισματα βρήμα με 100Ε σετ. Γνωριζετε ποσο μπορει να κοστισει η δουλεια ενος ταπετσερη να μου βαλει καινουριο υφασμα σε ολο το σαλονι-μπρος-πισω? Και το χρωμα ειναι ετσι στον προφυλακτιρα μπροστα-ουρανο- και καπο. Τα πλαινα δεν με ενδιαφερουν τοσο. Ποσο μπορει να παει η δουλεια για το βαψιμο? Εγω θα μαθω την δευτερα αλλα θελω ν παρω μια γνωμη. Πολύ σωστά τα είπε ο @nik0laus , άσχετα με το τι θα μπορούσε άλλο να βρεθεί η όχι και σε ποιά χρήματα . Ασύμφορη γενικά η ιδέα και σε όποια τιμή .
liakinen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Ή θα το πάρεις φθηνότερα και θα βάλεις καλύμματα από το lidl με 20€ και τίποτα άλλο δεν θα κάνεις πάνω του ή κοίτα για άλλο. 2
babisskg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tselehub είπε Καλησπερα, δινει γνωστος αυτο το αυτοκινητo. Ειναι corsa D 1.2 2006 βενζινη. Το σασι εχει 370κ και το μοτερ εχει αλαχθει και εχει 200κ. Εχουν αλαχθει ολα τα περιφερικα πριν ενα χρονο. Ψυγεια, τρομπες και τετοια ολα τα αναλωσιμα. ΔΕΝ με ενιαφερει η μεταπωληση αργοτερα. Το δινει 1900Ε. Αξιζει να το παρω? Εφοσον πάρω το ΟΚ την δευτέρα απο τον μηχανικο ελεγχο σε συνεργείο. Καθισματα βρήμα με 100Ε σετ. Γνωριζετε ποσο μπορει να κοστισει η δουλεια ενος ταπετσερη να μου βαλει καινουριο υφασμα σε ολο το σαλονι-μπρος-πισω? Και το χρωμα ειναι ετσι στον προφυλακτιρα μπροστα-ουρανο- και καπο. Τα πλαινα δεν με ενδιαφερουν τοσο. Ποσο μπορει να παει η δουλεια για το βαψιμο? Εγω θα μαθω την δευτερα αλλα θελω ν παρω μια γνωμη. Ας φύγει από πάνω του και μετά ας κάνει ότι θέλει αυτός που θα το πάρει .
giannos13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Γενικά δεν αξίζει. Για να μαζέψεις σαλόνι (καθίσματα, ταπετσαρίες, τιμόνι, χειρόφρενο κτλ) και φανοποιεία θες 1200-1500€. Πας και παίρνεις ένα έτοιμο με τα μισά χιλιόμετρα. Επίσης: 1)Με αυτά τα χιλιόμετρα δεν τον αγοράζει κανένας. Οπότε μεταπωλητική αξία σχεδόν μηδενική και 2) ότι έχει αλλάξει μηχανή δεν σημαίνει ότι είναι καινούργια (άρα η μηχανή αυτή έχει 200.000χλ+++) Εκτός εάν είναι τέλειο μηχανικά (που δεν παίζει με τόσα χιλιόμετρα και στην κατάσταση που φαίνεται) και το κρατήσεις όπως είναι για καμιά πενταετία και μετά το πετάξεις!
meletis_m Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Κοίταξε για άλλο έχει πολλά χιλιόμετρα , και το μετ/σμενο μοτέρ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι. Ο μηχανικός που θα το πάς πέρα απο τη ράμπα και μια συμπίεση μοτερ δεν μπορέι να δει και μέσα το μοτέρ . Για ταπετσέρη μπορείς να του βάλεις απο επάνω ντύσιμο ως μια μέση λύση .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Για 1.900 ευρώ δεν αξίζει. Αν έχει φρέσκα ελαστικά και καλά αμορτισέρ και φρένα, κάνα χιλιάρικο θα ήταν οκ. Αφου μηχανικά είναι εντάξει όπως λες, θα κάνεις τη δουλειά σου μερικά χρόνια και μετά πρεσα. Αν τα έχει αυτά και αν στο αφήσει όπως ειπα στα 1.000,τοτε ίσως να αξίζει. Τώρα αν θα το βάψεις και θα του φτιάξεις το σαλονι, παίρνεις προσφορές και αναλόγως κάνεις.
PLACEBO_89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/9/2021 στις 12:45 ΜΜ, tselehub είπε Καλησπερα, δινει γνωστος αυτο το αυτοκινητo. Ειναι corsa D 1.2 2006 βενζινη. Το σασι εχει 370κ και το μοτερ εχει αλαχθει και εχει 200κ. Εχουν αλαχθει ολα τα περιφερικα πριν ενα χρονο. Ψυγεια, τρομπες και τετοια ολα τα αναλωσιμα. ΔΕΝ με ενιαφερει η μεταπωληση αργοτερα. Το δινει 1900Ε. Αξιζει να το παρω? Εφοσον πάρω το ΟΚ την δευτέρα απο τον μηχανικο ελεγχο σε συνεργείο. Καθισματα βρήμα με 100Ε σετ. Γνωριζετε ποσο μπορει να κοστισει η δουλεια ενος ταπετσερη να μου βαλει καινουριο υφασμα σε ολο το σαλονι-μπρος-πισω? Και το χρωμα ειναι ετσι στον προφυλακτιρα μπροστα-ουρανο- και καπο. Τα πλαινα δεν με ενδιαφερουν τοσο. Ποσο μπορει να παει η δουλεια για το βαψιμο? Εγω θα μαθω την δευτερα αλλα θελω ν παρω μια γνωμη. Το ξερεις οτι τσιμπαει βενζινες και σχετικα ειναι αργο? Εμενα και 1000ευρω να μου το εδινε δεν θα το επαιρνα!
SR20DET Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1900 μόνο στα όνειρά του θα το πουλήσει. Θύμα ψάχνει. Σε αυτή τη κατάσταση και χιλιόμετρα, ούτε για ανταλλακτικά σε μαντρά δεν πουλιέται. Κάνε του αντιπρόταση για ένα 800ρι και ας τον να ψάξει να βρει καλύτερη τιμή. Θα σου πει ενταξει στο τελος.. Να ξέρεις όμως πως με τόσα χιλιομετρα και τη ταλαιπωρία που φαίνεται να έχει φάει, θα αρχίσει να βγάζει και άλλα κουσούρια... Π.χ Δεν θα κουμπώνουν οι ταχύτητες, θα ακους σφυρίγματα από ρουλεμαν, τριξίματα από βάσεις μηχανής, παράθυρα που θα κολλάνε κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα