djcat Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 ο ασφαλιστής θα σε συμβουλευσει τι ασφάλεια ειναι η ιδανική για σένα - τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ασφαλιστική εταιρεία. Τώρα το αν αξίζει ή όχι, ειδικά σε ασφάλιση αυτοκινήτου... εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Αν πχ, πάρεις νέο αυτοκίνητο και θες μα το ασφαλίσεις για ολική κλοπή, μπορεί να μη γνωρίζεις πως υπάρχει καλυψη για ασφαλιση στην αξία που το αγόρασες και οχι στην εμπορική. Ο ασφαλιστής το γνωρίζει - ή τουλάχιστον οφείλει να το γνωρίζει. Άρα θα πρέπει να στο προτείνει. Βέβαια αυτό μπορείς και μονος σου να το μάθεις αν ψαχτείς λίγο. Αν πας σε κλαδους ζωής τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα... Εκεί ισως φαινεται περισσότερο η αξία ενός καλου ασφαλιστικού συμβούλου.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, djcat είπε ο ασφαλιστής θα σε συμβουλευσει τι ασφάλεια ειναι η ιδανική για σένα - τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ασφαλιστική εταιρεία. και δίνει τα πιο πολλά ποσοστά στον ασφαλιστή.Εμπόριο είναι .
djcat Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και δίνει τα πιο πολλά ποσοστά στον ασφαλιστή.Εμπόριο είναι . τι εννοείς δινει τα πιο πολλά ποσοστά. Πρέπει και ο ασφαλιστής να πληρωθεί από κάπου. Ο τρόπος πληρωμής τους δεν είναι ιδιος για όλους τους συμβούλους. Και οι ασφαλιστικές αλλες συμφωνίες κάνουν με καποιον με μεγάλο και δυνατό χαρτοφυλάκιο και άλλο σε κάποιον που μετράει πελάτες με τα δάχτυλα των χεριών. Ναι, μπιζνα είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα καλύπτει μια βασική ανάγκη στους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν. Κανείς δε μπορεί να καλυφτεί χωρις ασφάλειες.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, djcat είπε τι εννοείς δινει τα πιο πολλά ποσοστά. Πρέπει και ο ασφαλιστής να πληρωθεί από κάπου. Ο τρόπος πληρωμής τους δεν είναι ιδιος για όλους τους συμβούλους. Και οι ασφαλιστικές αλλες συμφωνίες κάνουν με καποιον με μεγάλο και δυνατό χαρτοφυλάκιο και άλλο σε κάποιον που μετράει πελάτες με τα δάχτυλα των χεριών. Ναι, μπιζνα είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα καλύπτει μια βασική ανάγκη στους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν. Κανείς δε μπορεί να καλυφτεί χωρις ασφάλειες. Εννοώ ότι θα πάει τον πελάτη εκεί που θα πάρει αυτός τα πιο πολλά κερδη.Και αυτό λεω ,εμπόριο είναι και το κάνει με σκοπό το κέρδος,δεν είναι μεμπτό. 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, djcat είπε ο ασφαλιστής θα σε συμβουλευσει τι ασφάλεια ειναι η ιδανική για σένα θα σου προτείνει την ασφαλιστική που του δίνει την μεγαλύτερη προμήθεια. Φιξντ 4
Georgram Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Όλοι κοιτάνε πλέον πως να βγάλουν κέρδος από σένα και όχι πως να εξασφαλίσουν το καλύτερο για εσένα! Και εμένα η προηγούμενη ασφαλιστήρια μου τα είχε ζαλίσει με δυο συγκεκριμένες,όχι και τόσο μεγάλα ονόματα,ασφαλειες μόνο και μόνο επειδή έπαιρνε ποσοστά αυτή! Και όχι ότι πλήρωνα και τίποτα λιγότερο αλλά όταν ρωτούσα για μεγαλύτερες και γνωστές σε όνομα ασφαλειες όλο απέφευγε και μου τις έβγαζε σκαρτες! Ε λοιπόν έκανα από το Ίντερνετ και μεχρι να βρω σωστό ασφαλιστή θα συνεχίσω να κάνω από το Ίντερνετ! 1
hountalass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 10/9/2021 στις 4:38 ΜΜ, djcat είπε ο ασφαλιστής θα σε συμβουλευσει τι ασφάλεια ειναι η ιδανική για σένα - τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ασφαλιστική εταιρεία. Τώρα το αν αξίζει ή όχι, ειδικά σε ασφάλιση αυτοκινήτου... εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Αν πχ, πάρεις νέο αυτοκίνητο και θες μα το ασφαλίσεις για ολική κλοπή, μπορεί να μη γνωρίζεις πως υπάρχει καλυψη για ασφαλιση στην αξία που το αγόρασες και οχι στην εμπορική. Ο ασφαλιστής το γνωρίζει - ή τουλάχιστον οφείλει να το γνωρίζει. Άρα θα πρέπει να στο προτείνει. Βέβαια αυτό μπορείς και μονος σου να το μάθεις αν ψαχτείς λίγο. Αν πας σε κλαδους ζωής τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα... Εκεί ισως φαινεται περισσότερο η αξία ενός καλου ασφαλιστικού συμβούλου. Αυτό το παράδειγμα που έδωσες το κατάλαβα φέτος όταν ήρθε η στιγμή να ανανεώσω την ασφάλεια που είχα κάνει πέρυσι (1 έτος) από την ασφαλιστική που συνεργάζεται με την αντιπροσωπεία που πήρα το αυτοκίνητο. Από 285 πέρυσι μου ζήτησαν 296 φέτος. Βέβαια με τις ίδιες καλύψεις σε hd βρίσκω στα 190 περίπου. Το πρώτο συμβόλαιο μου ασφαλίζει το αμάξι στην τιμή αγοράς ενώ στην hd νομίζω μπορώ να το βάλω μέχρι 17κ. Τι θα διαλέγατε εσείς;
Georgram Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, hountalass είπε Αυτό το παράδειγμα που έδωσες το κατάλαβα φέτος όταν ήρθε η στιγμή να ανανεώσω την ασφάλεια που είχα κάνει πέρυσι (1 έτος) από την ασφαλιστική που συνεργάζεται με την αντιπροσωπεία που πήρα το αυτοκίνητο. Από 285 πέρυσι μου ζήτησαν 296 φέτος. Βέβαια με τις ίδιες καλύψεις σε hd βρίσκω στα 190 περίπου. Το πρώτο συμβόλαιο μου ασφαλίζει το αμάξι στην τιμή αγοράς ενώ στην hd νομίζω μπορώ να το βάλω μέχρι 17κ. Τι θα διαλέγατε εσείς; Μπορεί να σου ασφαλίζει στην τιμή αγοράς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση κλοπής θα πάρεις και όλο το ποσό! Από όσο ξέρω αποζημιώνουν ανάλογα με την εμπορική αξία του αυτοκινήτου την στιγμή που έγινε η κλοπή! Αν σκεφτείς ότι και ενα αυτοκίνητο με το που φεύγει από την αντιπροσωπεία χάνει και ενα 20% της αξίας του τότε πιο πολύ για να σε ανεβασουν τα ασφαλιστρα το κάνουν! Γνώμη μου κοιτά για άλλου! Αν πάλι η τιμή που αναφέρεις είναι για συμβόλαιο ενός έτους τότε δεν είναι και τόσο άσχημα!
djcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Georgram είπε Μπορεί να σου ασφαλίζει στην τιμή αγοράς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση κλοπής θα πάρεις και όλο το ποσό! Στην τιμή την αγοραστική σε αποζημιώνουν. Αυτό άλλωστε ειναι το νόημα αυτής της κάλυψης. Αυτό που λες γίνεται οταν καλύπτεις την εμπορική αξία, που μπορεί εσύ να έχεις δηλώσει πως το αμαξι σου κοστίζει 15000 ευρώ, αλλά τελικά η ασφαλιστική να σου δώσει πχ 14 χιλιάρικα λόγω εκτίμησης της εμπορικής αξίας την τρέχουσα περίοδο.
elgol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η hd στο internet μου ζητησε για νεο αυτοκινητο 16000 το τριμηνο 51 € ολες οι καλυψεις πλην μεικτης Αυτοκινητο σε ασφαλιστη αξιας 2000€ (μετα απο 20 χρονια) πληρωνα 47 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από elgol
Bitbit Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, elgol είπε Η hd στο internet μου ζητησε για νεο αυτοκινητο 16000 το τριμηνο 51 € ολες οι καλυψεις πλην μεικτης Αυτοκινητο σε ασφαλιστη αξιας 2000€ (μετα απο 20 χρονια) πληρωνα 47 γιατί να κάνεις τρίμηνη ασφάλεια; Κάνε εξάμηνη αν όχι ετήσια. Έχει και έκπτωση
elgol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Θα κανω μεικτη στην ανανεωση Ομως το ειπα για συγκριση των διαδικτυακων ασφαλειων με ασφαλιστες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα