teodoulke Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι κάποιος που κάνει ασφάλεια αυτοκινήτου από το ίντερνετ? Αν ναι, τι πρέπει να προσέχω στις επιλογές μου? Βλέπω οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά με αυτές του ασφαλιστή μου. 1
djcat Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 τις καλύψεις να δεις - τα ποσά των αποζημιώσεων και τους όρους. 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Πλέον οι περισσότεροι από το ίντερνετ τις κάνουν. Όσο για το τι να προσέξεις θα σου έλεγα να διαβάσεις τους όρους, κανείς δεν το κάνει όμως, ούτε καν τις καλύψεις κοιτάνε.
valadisk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Τους όρους να διαβάσεις και τι ακριβώς καλύπτουν. είμαι στην hellasdirect (πολλοί την κράζουν που ανέβασε τις τιμές). 13 ευρώ το μήνα κάπου μου βγαίνει μόνο για τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις για αυτοκίνητο του 98.
Joshua21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, valadisk είπε Τους όρους να διαβάσεις και τι ακριβώς καλύπτουν. είμαι στην hellasdirect (πολλοί την κράζουν που ανέβασε τις τιμές). 13 ευρώ το μήνα κάπου μου βγαίνει μόνο για τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις για αυτοκίνητο του 98. Το φτηνότερο πρόγραμμα της Hellas Direct συμπεριλαμβάνει κάποιες καλύψεις που δεν είναι υποχρεωτικές.
Bitbit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πλέον οι περισσότεροι από το ίντερνετ τις κάνουν. Όσο για το τι να προσέξεις θα σου έλεγα να διαβάσεις τους όρους, κανείς δεν το κάνει όμως, ούτε καν τις καλύψεις κοιτάνε. κανείς δε το κάνει γιατί τους ενδιαφέρει απλά να κάνουν μια ασφάλεια με το φθηνότερο κόστος μιας και είναι υποχρεωτικό
Joshua21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Bitbit είπε κανείς δε το κάνει γιατί τους ενδιαφέρει απλά να κάνουν μια ασφάλεια με το φθηνότερο κόστος μιας και είναι υποχρεωτικό Μα ούτε αυτοί που κάνουν ασφάλεια με έξτρα καλύψεις τους διαβάζουν.
meletis_m Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/9/2021 στις 11:26 ΠΜ, teodoulke είπε Είναι κάποιος που κάνει ασφάλεια αυτοκινήτου από το ίντερνετ? Αν ναι, τι πρέπει να προσέχω στις επιλογές μου? Βλέπω οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά με αυτές του ασφαλιστή μου. Εμένα σε αντίθεση για 1200 κ.εκ η ασφάλεια έβγαινε πιο ακριβή στο ιντερνετ απο ότι στον ασφαλιστή ίδια εταιρεία , και τα ίδια πακέτα - καλύψεις .
Bitbit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μα ούτε αυτοί που κάνουν ασφάλεια με έξτρα καλύψεις τους διαβάζουν. συμπτωματικά κοιτάω τώρα για ασφάλεια σε μηχανάκι το οποίο θα κυκλοφορεί ελάχιστα. Σε αυτή τη φάση με ενδιαφέρει ό,τι φθηνότερο βρω απλά για να είμαι καλυμένος από το νόμο. Ούτε καν θα διαβάσω τους όρους. Όταν όμως κοιτούσα για το αυτοκίνητο που είχα σκοπό να κάνω και ταξίδια στο εξωτερικό, εκεί έψαχνα και λεπτομέρειες στους όρους.
Joshua21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Bitbit είπε συμπτωματικά κοιτάω τώρα για ασφάλεια σε μηχανάκι το οποίο θα κυκλοφορεί ελάχιστα. Σε αυτή τη φάση με ενδιαφέρει ό,τι φθηνότερο βρω απλά για να είμαι καλυμένος από το νόμο. Ούτε καν θα διαβάσω τους όρους. Όταν όμως κοιτούσα για το αυτοκίνητο που είχα σκοπό να κάνω και ταξίδια στο εξωτερικό, εκεί έψαχνα και λεπτομέρειες στους όρους. Κατανοητό, μόνο που εσύ ανήκεις στην μειοψηφία, η πλειοψηφία όσων πληρώνουν παραπάνω για έξτρα καλύψεις δεν διαβάζει τους όρους. Το βλέπω και από γνωστούς, και σε διάφορα φόρα (και στο insomnia) που όταν τελικά χρειάστηκαν την ασφάλεια οι καλύψεις που είχαν δεν ήταν ακριβώς ότι περίμεναν.
teodoulke Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Σε περίπτωση ατυχήματος όμως θα χρειαζόμουν τον ασφαλιστή η όχι? Εκεί είναι που κολλάω.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, teodoulke είπε Σε περίπτωση ατυχήματος όμως θα χρειαζόμουν τον ασφαλιστή η όχι? Εκεί είναι που κολλάω. Την φροντίδα ατυχήματος δεν θα καλέσεις;Ο ίδιος ο ασφαλιστής σου θα έρθει;
teodoulke Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Την φροντίδα ατυχήματος δεν θα καλέσεις;Ο ίδιος ο ασφαλιστής σου θα έρθει; Aυτο ακριβως δεν ξερω! Αν σε περιπτωση που γινει κατι , θα καλεσω τον ασφαλιστη μου η την ασφαλεια μου? Και αν σε ακραια περιπτωση, γινει κατι σοβαρο παλι ο ασφαλιστης θα ερθει σε επικοινωνια με την ασφαλεια μου η εγω μεσω της ασφαλειας?
Bitbit Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, teodoulke είπε Aυτο ακριβως δεν ξερω! Αν σε περιπτωση που γινει κατι , θα καλεσω τον ασφαλιστη μου η την ασφαλεια μου? Και αν σε ακραια περιπτωση, γινει κατι σοβαρο παλι ο ασφαλιστης θα ερθει σε επικοινωνια με την ασφαλεια μου η εγω μεσω της ασφαλειας? Εγώ παλιά που δεν είχα ιδέα και έμπλεξα σε ένα ατύχημα, παίρνω τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου διότι δε θυμόμουν καν σε ποια εταιρεία είχα ασφαλιστεί. Το μόνο που έκανε, αφού με ρώτησε αν είμαι καλά ήταν να μου πει κλείσε και σου στέλνω σε sms τον αριθμό της εταιρείας να πάρεις . Και μια άλλη φορά σε σοβαρότερο ατύχημα έβγαλα άκρη μόνος. Απορώ τι τον χρειαζόμαστε τον ασφαλιστή. μέσω ίντερνετ πλέον και τελείωσε το θέμα.
teodoulke Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε Εγώ παλιά που δεν είχα ιδέα και έμπλεξα σε ένα ατύχημα, παίρνω τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου διότι δε θυμόμουν καν σε ποια εταιρεία είχα ασφαλιστεί. Το μόνο που έκανε, αφού με ρώτησε αν είμαι καλά ήταν να μου πει κλείσε και σου στέλνω σε sms τον αριθμό της εταιρείας να πάρεις . Και μια άλλη φορά σε σοβαρότερο ατύχημα έβγαλα άκρη μόνος. Απορώ τι τον χρειαζόμαστε τον ασφαλιστή. μέσω ίντερνετ πλέον και τελείωσε το θέμα. Kαταλαβα εγω μονο μια φορα τον χρειάστηκα γιατι ειχα μεινει με το αμαξι και οταν τον πηρα με ειπε να καλέσω στην ασφαλεια , αλλα δεν ημουν ποτε σε καποιο σοβαρο ατύχημα, η καποιο μικρο τρακάρισμα για να εχω αποψη. Νομιζα παιρνεις τον ασφαλιστή σε αυτες τις περιπτώσεις και οχι την εταιρία. Αν και προσπαθω να βγαλω ακρη μονος μου τωρα για να κανω απο το ιντερνετ την ασφαλεια ειναι 2 -3 πραματα που με ''ζορίζουν''. Στην φορμα συμπλήρωσης γραφει ''Ημερομηνία Μεταβίβασης''. Το αμαξι το ειχα παρει το 2018 μεταχειρισμένο αλλα επειδη το εκανα αεριο, η αδεια αλλαξε και πλεον γραφει επανω 09/2019 και το ακριβως μοντελο δεν το γνωριζω μιας και βγαζει παρα πολλα εδω. Συμφωνα με την παλια μου ασφαλεια το παω αλλα στην παλια δεν βγαζει το ακριβως μοντελο και την αδεια μεταβιβασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα