BlueBlade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι, γιατί υπάρχουμε και εμείς που ακόμα και σήμερα, 2021 και δεν έχουμε κάλυψη VDSL, άρα δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι την αναμονή για να κατεβάσω ένα ολόκληρο παιχνίδι μεγέθους GTA ή RDR2. Επίσης έχω την "τρέλα" να κάνω συλλογή και να γεμίζω τα ράφια. Και τέλος και βασικότερο (και που ειπώθηκε). Δεν υπάρχει σύγκριση στο θέμα τιμών, ένα παιχνίδι μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας μπορείς να το βρεις σε τιμή χώμα. Απο PS Store για να δεις καλή προσφορά σε παρόμοια τιμή υπολόγισε 3-4 χρονάκια μινιμουμ από την ημέρα κυκλοφορίας του τίτλου. 1 1
iskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, valkon είπε Φυσικά και αξίζει, την επόμενη χρονιά βρίσκεις τα 60αρια 10-20€. Κανένα gamepass δεν το κοντράρει αυτό. Εξαρτάται, για εμένα πχ που δεν είμαι completionist και απλά παίζω ένα παιχνίδι καθαρά για main story και μετά γεια σας, το gamepass μου έχει σώσει πολλά €. Η μόνη περίπτωση που έχω αγοράσει είναι όταν έχουμε να κάνουμε με online - multiplayer που εκεί θέλεις να κρατήσεις το progress σου!
xavier Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 αν κανεις gameshare και δε σε ενδιαφερει η μεταπωληση των παιχνιδιων, προφανως πας για digital.
rodosf1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 digital προφορές υπάρχουν σε τιμές... χώμα πια και πολύ γρήγορα κατά τη γνώμη μου. Πχ Valhalla αν δεν κάνω λάθος βγήκε στα 30€ πριν λίγο καιρό, νομίζω και σε μεταπώληση κάπου εκεί θα έπαιζε συν μεταφορικά για όσους δεν μπορούν συνάντηση, συν ρίσκο να έχει αλλοιωθεί ο δίσκος, συν ότι κάποτε θα χαλάσει δεδομένα. Το μερίδιο του Digital στην αγορά ανεβαίνει, οπως και οι κονσόλες full digital χωρις δισκάκι. Οπως και οι ταχύτητες δικτύου για όλους δεδομένα ανεβαίνουν. Γλιτώνεις στο digital το θόρυβο από το δισκάκι και κάποια δευτερόλεπτα σε χρόνο φόρτωσης λόγω της ανάγνωσης. Προσωπικά δεν μπορώ το χώρο που πιάνουν τα retail από βιβλία, μέχρι cd μουσικής κ games κ ταινίες και προτιμώ digital. Η ψηφιακή εποχή είναι μονόδρομος πια σε όλα, θέμα χρόνου η κυριαρχία του ψηφιακού κ των συνδρομών που κερδίζουν συνεχώς έδαφος με βάση τα στατιστικά. ΥΓ. Να υποθέσω οι retail fans έχουν το επιχείρημα της μεταπωλησης και για ταινίες κ μουσική; Ή εκεί αγοράζουν digital και συνδρομές; (δεν μιλώ για πειρατεία)
nepomuk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο ασχετο η ερωτηση : Μηπως το Ps5 το "φυσικό" ειναι συναμα και ενα κορυφαιο ultra hd bluray player ? Προς το παρον η ποιοητητα ultra hd σε φυσικο δισκακι δεν υπαρχει πουθενα (Japan , Korea ισως;) Online . Ακομα και να προσφερθει Ultra HD περιεχομενο online , θα πρεπει να μπει η (προχώ)οπτικη ινα μεσα στην κατοικια μας και οχι στα 200 μετρα μακρια στην καμπινα. Πως αλλοιως θα παρουμε το max απο την Oled Tv η και quantum microled , που χρυσοπληρωσαμε ; Απο τα ημετερα επιγεια "HD" καναλια ; Αρα το δισκακι προς το παρον τλχ για ultra hd ποιοτητα κινηματογραφικων ταινιων συνιστα μονοδρομο. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από nepomuk
RenVen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, BlueBlade είπε Επίσης έχω την "τρέλα" να κάνω συλλογή και να γεμίζω τα ράφια. Και εγω ειχα και εχω την ιδια τρελα αλλα τι να το κάνεις που πλεον το φυσικο ζυγιζει σαν πουπουλο με εναν απαρχαιομενο δισκο μεσα μετα απο τοσα updates και ενα κουτακι και ενα εργο τεχνης της πλακας,και δεν υπαρχει και καμια προσπαθεια απο τις εταιριες να το εμπλουτισουν εστω με ενα υποτυπώδες εγχειρίδιο η κάποιο μικρο και εστω φθηνιαρικο artbook π.χ σαν του little nightmares six edition ωστε να γεμισει το κενό.
theoritikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 5/9/2021 στις 1:59 ΠΜ, AntiCambeR είπε .... Είχα την εντύπωση πως τα ψηφιακά σε υποχρεώνουν να είσαι 'πάντα online'. Τις προάλλες είχαν πρόβλημα οι servers του psn για μια μέρα, με πολλές online υπηρεσίες να μην λειτουργούν σωστά. Διάβασα πως αρκετοί δεν μπορούσαν να παίξουν τα ψηφιακά τους παιχνίδια. Δεν μου πήγε το μυαλό πως μπορεί να ήταν από game share...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα