Vasilis T 92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω μια πολύ παλιά τηλεόραση από το 2012 είναι το μοντέλο LG 42LS5600 και τώρα τελευταία που έχω αρχίσει και την χρησιμοποιήω πολύ την θύρα USB της ενοοω έχω προσέξει ότι μερικές φορές όποτε απλά της βάζω κάτι ένα στικάκι η δίσκο στην θύρα USB στο πλάι μου βγάζει ένα μύνημα ... Δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ταχύτητα της USB μεταφοράς ελέγξτε την σύνδεση και την συσκευή. Και άλλες φορές δεν μου βγάζει τίποτα οπότε της βάζω κάτι ένα στικάκι ας πούμε δουλεύει μια χαρά και συνεχόμενα για ώρες βλέπω μια σειρά με δίωρα επεισόδια από το στικάκι χωρίς πρόβλημα... Τι είναι αυτό το μύνημα?? Και γιατί μου το βγάζει??
gianniz_k Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Έχω μια πολύ παλιά τηλεόραση από το 2012 είναι το μοντέλο LG 42LS5600 και τώρα τελευταία που έχω αρχίσει και την χρησιμοποιήω πολύ την θύρα USB της ενοοω έχω προσέξει ότι μερικές φορές όποτε απλά της βάζω κάτι ένα στικάκι η δίσκο στην θύρα USB στο πλάι μου βγάζει ένα μύνημα ... Δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ταχύτητα της USB μεταφοράς ελέγξτε την σύνδεση και την συσκευή. Και άλλες φορές δεν μου βγάζει τίποτα οπότε της βάζω κάτι ένα στικάκι ας πούμε δουλεύει μια χαρά και συνεχόμενα για ώρες βλέπω μια σειρά με δίωρα επεισόδια από το στικάκι χωρίς πρόβλημα... Τι είναι αυτό το μύνημα?? Και γιατί μου το βγάζει?? Τα στικάκια που χρησιμοποιείς είναι διαφορετικά, ή με το ίδιο στικάκι παίζει όποτε της καπνίσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα