udroxoos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στο flickr πως μπορούμε να δούμε το dial mode (M A S P) που χρησιμοποιήθηκε; Χαζεύοντας τα EXIF διαφορετικών φωτογράφων έχει σε όλους "Exposure Mode - Auto" κι αν αυτό είναι που ψάχνω, μου φαίνεται κουλό να φωτογραφίζουν όλοι στο Αυτόματο!
babisskg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, udroxoos είπε Στο flickr πως μπορούμε να δούμε το dial mode (M A S P) που χρησιμοποιήθηκε; Χαζεύοντας τα EXIF διαφορετικών φωτογράφων έχει σε όλους "Exposure Mode - Auto" κι αν αυτό είναι που ψάχνω, μου φαίνεται κουλό να φωτογραφίζουν όλοι στο Αυτόματο! Σπάνια μπαίνω από υπολογιστή , μέσω της dedicated εφαρμογής σε περιβάλλον Android , εφόσον η φωτογραφία είναι αυτούσια χωρίς καμία επεξεργασία , εμφανίζεται το exif data και το mode φυσικά . Αν η φωτογραφία έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία , εμφανίζεται χωρίς την πληροφορία . Κάποιος με διόρθωσε κάποτε , λέγοντας πως αυτό αλλάζει στις ρυθμίσεις , όμως δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση και υποθέτω , πως είναι διαθέσιμη σε περιβάλλον υπολογιστή . Αν χάνω κάποιο επεισόδιο , είναι ευκαιρία να το μάθω κι' εγώ . 6 λεπτά πριν, babisskg είπε Σπάνια μπαίνω από υπολογιστή , μέσω της dedicated εφαρμογής σε περιβάλλον Android , εφόσον η φωτογραφία είναι αυτούσια χωρίς καμία επεξεργασία , εμφανίζεται το exif data και το mode φυσικά . Αν η φωτογραφία έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία , εμφανίζεται χωρίς την πληροφορία . Κάποιος με διόρθωσε κάποτε , λέγοντας πως αυτό αλλάζει στις ρυθμίσεις , όμως δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση και υποθέτω , πως είναι διαθέσιμη σε περιβάλλον υπολογιστή . Αν χάνω κάποιο επεισόδιο , είναι ευκαιρία να το μάθω κι' εγώ . Σημειώνω επίσης , πως κάποιες μηχανές είναι υπεύθυνες για την έλλειψη όπως παραπάνω . 1
Ntinlanden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ολες μου οι φωτογραφίες εχουν περάσει απο επεξεργασία (η φωτογραφία ποτε δε τελειωνε στο κλικ εδω και περίπου εναν αιωνα..αλλα αλλο κεφάλαιο αυτο! 😅 ) Ολα τα στοιχεία λήψης φαίνονται κανονικά, επίσης και το exposure mode λεει manual. Το μονο "πατατρακ" που μπορει να φαει στα exif και λογικο άλλωστε, σε φωτογραφία που αποτελείτε πανω απο μια λήψης και με διαφορετική έκθεση, ρυθμίσεις κλπ. Για παράδειγμα θα παραθέσω δυο που δεν εχω αλλαξει ρυθμίσεις αλλα μονο διαφορετικό σημειο εστίασης για να εχω ολο το καδρο νετ (focus stacking) και μετα περαιτέρω επεξεργασία στη τελική φωτογραφία που θα προκύψει. Η πρώτη ειναι 5 φωτογραφίες, η δεύτερη 7. Τα exif κανονικά Και σε αλλες που μπορεί να χαζεύω εχω δει ολων των λογιων τα mode. Ολα αυτα και εγω μεσω της εφαρμογής του Flickr (Android) που μπαίνω. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Ntinlanden 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα