Fordakias7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα έχω τα συγκεκριμένα ακουστικά κάνα μήνα τώρα.Το πρόβλημα μου είναι ότι από την ημέρα που τα αγόρασα όταν τα συνδέω στο pc κάνουν έναν πολύ μικρό ενοχλητικό θόρυβο ο οποίος είναι αισθητός.Οσο χαμηλώνω την ένταση από το controller τον ακουστικών τόσο πέφτει αλλά δεν νμζω να είναι φυσιολογικό τα έχει κανείς άλλος να μου πει γνώμη;; Ευχαριστώ!!
tasvar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Τα έχει ο γιός μου. Τον ρώτησα και μου είπε πως δεν έχει παρατηρήσει κάτι. Ισως κάποια γείωση; Με άλλα ακουστικά έχεις δοκιμάσει;
Fordakias7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Όσο δυναμώνω τον ήχο των ακουστικών τόσο αυξάνονται τα παράσιτα.Θα τα στείλω πίσω λογικά απλά το διάβασα και σε άλλα σχόλια στο σκρουτζ και παραξενεύτηκα.Εστειλα και στην zeroground και μου λέει μπορεί να είναι φυσιολογικό όταν τα ακουστικά είναι ψηλά σε ένταση αλλά δεν μου φαίνεται ωραίο με τα παλιά μου ακουστικά δεν αντιμετωπιζα τέτοιο θέμα και από ότι βλέπω το έχουν και άλλοι.Οχι πάντως δεν φταίει η θύρα USB όλα τα υπόλοιπα ακουστικά λειτουργούν κανονικά χωρίς παράσιτα
BadBoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Υπάρχει η δυνατότητα για δοκιμή σε άλλο υπολογιστή, απλά για να φύγει κάθε αμφιβολία; Εάν το κάνουν και αλλού, προφανώς πρόκειται για ελλατωματικά. 1
Fordakias7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι τα δοκιμασα παλι το ιδιο κανουν ευχαριστω παντως !
Lightning_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, τελικά βγήκε κάποια άκρη με το ζήτημα? Ρωτάω γιατί έχω ακριβώς το ίδιο θέμα @Fordakias7
anestis_top Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα φίλε μου....είχα τα συγκεκριμένα ακουστικά στην κατοχή μου για 1 μήνα. Ο συγκεκριμένος θόρυβος που ακούς τον είχα κι εγώ. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό ούτε θα στα αντικαταστήσουν αν τα πας πίσω. Λογικά τα παράσιτα τα ακούς όταν δεν παίζει κάτι και όταν παίζει κάποιος ήχος, (μουσική, βίντεο, game) δεν τον ακους. Αν είναι έτσι, φταίνε τα φτηνά controler που έχει στο εσωτερικό του. Δοκίμασε να κάνεις ένα καλιμπράρισμα από το software της ZG και απλά ίσως το μειώσεις λίγο, μην περιμένεις να το εξαφανίσεις. Είναι συχνό φαινόμενο σε φτηνά ακουστικά που συμβαίνει πολλές φορές, ακόμα και σε φτηνά ηχεία να ακούγονται παράσιτα στο idle. Προσωπικά τα είχα πάρει καθώς έσπασα τα παλιά μου Razer Electra V2 μη μπορώντας τότε να διαθέσω μεγάλο ποσό για ακουστικά. Η μετάβασή μου στα akechi pro είχε πολύ κακές εντυπώσεις, έχοντας ως γνώμονα τα Electra. Kαι σε θέμα αίσθησης στο κεφάλι αλλά και σε θέμα ήχου δεν μου άρεσαν καθόλου. Αυτό με τα παράσιτα όμως το περίμενα λόγο της τιμής τους και δεν μπορώ να πω πως με ενόχλησε καθώς όταν ήθελα να ακούσω κάτι δεν είχε παράσιτα. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν ότι μετά το πέρας του ενός μήνα τα ακουστικά δούλευαν όποτε ήθελαν, δεν έπαιζαν ποτέ στο DIscord και τα έκλασε το μικρόφωνο. Τα έστειλα πίσω, μου τα αντικατέστησαν με καινούρια και έχω στο συρτάρι για ρεζέρβα. Πλέον έχω πάρει τα HyperX Cloud II και έχει γαληνέψει το μέσα μου σε όλους τους τομείς. Εν ολίγης μάθε να μην δίνεις σημασία στα παράσιτα, η όταν δεν παίζει κάτι κατέβασε τα ακουστικά από το κεφάλι σου για να μην σε πιάνουν τα νεύρα σου 😅 Για τα χρήματα που κοστίζουν τα συγκεκριμένα είναι αρκετά καλά ακουστικά (αρκεί να δουλεύουν) 😄 1
Fordakias7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, anestis_top είπε Καλησπέρα φίλε σε ευχαριστώ πολύ βοήθησες αρκετά.Το περίεργο είναι ότι όταν είναι σε idle δηλαδή δεν παίζει κάποιος ήχος το κάνει και αν ρίξω λίγο την ένταση απο το κοντρόλλερ των ακουστικών δεν υπάρχει ο ήχος η είναι απειροελάχιστος. Το software της ZG είναι χάλια μαύρα μπορεί να κατεβάσω κάποιο καλύτερο αλλά δεν ξέρω πως να τα ρυθμίσω. Εγώ τα έχω 3 μήνες και δουλεύουν κανονικά μονο το πρόβλημα απο αναφέρω που δεν είναι ακριβώς πρόβλημα. Τα cloud 2 ακουστικάρες τα έχω δοκιμάσει! Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος απο τα παράσιτα δυναμώνει όταν πατάω την ροδέλα στο ποντίκι για να κάνει αυτόματο σκρολλ δεν ξέρω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει 😜 Και γενικά όταν χρησιμοποιώ το ποντίκι και σκρολλάρω κτλ πάλι κάτι ακούγεται μακάρι να διορθώνεται 3 ώρες πριν, Lightning_ είπε Καλησπέρα, τελικά βγήκε κάποια άκρη με το ζήτημα? Ρωτάω γιατί έχω ακριβώς το ίδιο θέμα @Fordakias7 Προς το παρον οχι φιλε μου 1
Lightning_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, anestis_top είπε Καλησπέρα φίλε μου....είχα τα συγκεκριμένα ακουστικά στην κατοχή μου για 1 μήνα. Ο συγκεκριμένος θόρυβος που ακούς τον είχα κι εγώ. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό ούτε θα στα αντικαταστήσουν αν τα πας πίσω. Λογικά τα παράσιτα τα ακούς όταν δεν παίζει κάτι και όταν παίζει κάποιος ήχος, (μουσική, βίντεο, game) δεν τον ακους. Αν είναι έτσι, φταίνε τα φτηνά controler που έχει στο εσωτερικό του. Δοκίμασε να κάνεις ένα καλιμπράρισμα από το software της ZG και απλά ίσως το μειώσεις λίγο, μην περιμένεις να το εξαφανίσεις. Είναι συχνό φαινόμενο σε φτηνά ακουστικά που συμβαίνει πολλές φορές, ακόμα και σε φτηνά ηχεία να ακούγονται παράσιτα στο idle. Προσωπικά τα είχα πάρει καθώς έσπασα τα παλιά μου Razer Electra V2 μη μπορώντας τότε να διαθέσω μεγάλο ποσό για ακουστικά. Η μετάβασή μου στα akechi pro είχε πολύ κακές εντυπώσεις, έχοντας ως γνώμονα τα Electra. Kαι σε θέμα αίσθησης στο κεφάλι αλλά και σε θέμα ήχου δεν μου άρεσαν καθόλου. Αυτό με τα παράσιτα όμως το περίμενα λόγο της τιμής τους και δεν μπορώ να πω πως με ενόχλησε καθώς όταν ήθελα να ακούσω κάτι δεν είχε παράσιτα. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν ότι μετά το πέρας του ενός μήνα τα ακουστικά δούλευαν όποτε ήθελαν, δεν έπαιζαν ποτέ στο DIscord και τα έκλασε το μικρόφωνο. Τα έστειλα πίσω, μου τα αντικατέστησαν με καινούρια και έχω στο συρτάρι για ρεζέρβα. Πλέον έχω πάρει τα HyperX Cloud II και έχει γαληνέψει το μέσα μου σε όλους τους τομείς. Εν ολίγης μάθε να μην δίνεις σημασία στα παράσιτα, η όταν δεν παίζει κάτι κατέβασε τα ακουστικά από το κεφάλι σου για να μην σε πιάνουν τα νεύρα σου 😅 Για τα χρήματα που κοστίζουν τα συγκεκριμένα είναι αρκετά καλά ακουστικά (αρκεί να δουλεύουν) 😄 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Η αλήθεια είναι ότι εάν ρίξεις την ένταση, εξαφανίζονται τα παράσιτα. Όμως εδώ υπάρχει άλλο θέμα, για κάποιο λόγο το ρίξιμο της έντασης και το κλείσιμο των LED δεν κρατιέται για πάντα ως ρύθμιση, δηλαδή την επόμενη φορά που θα ανοίξει το PC μετά από κλείσιμο, όλα θα έχουν επαναφερθεί στην αρχική τους κατάσταση. Εάν μπορέσει να βρεθεί λύση για αυτό, τότε είναι πολύ κομπλέ για φτηνό headset. Επειδή είναι η πρώτη φορά που κατέχω usb headset, θα μπορούσα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις εάν είναι εφικτό? 1. Από ότι καταλαβαίνω τα παράσιτα είναι συχνό φαινόμενο λόγω τιμής, αλλά μπορεί σε κάποια κομμάτια να μην υπάρχει θέμα, σωστά? (Δεν μου έχει τύχει σε φτηνά jack headphones μέχρι τώρα) 2. Σκέφτομαι να δοκιμάσω usb σε jack καλώδιο / μετατροπέα, αναρωτιέμαι εάν θα συνεχίσουν να ακούγονται παράσιτα? Παράλληλα, νομίζεις ότι θα δουλεύει το μικρόφωνο με τέτοιο καλώδιο / μετατροπέα?
anestis_top Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Lightning_ είπε 1. Από ότι καταλαβαίνω τα παράσιτα είναι συχνό φαινόμενο λόγω τιμής, αλλά μπορεί σε κάποια κομμάτια να μην υπάρχει θέμα, σωστά? (Δεν μου έχει τύχει σε φτηνά jack headphones μέχρι τώρα) 2. Σκέφτομαι να δοκιμάσω usb σε jack καλώδιο / μετατροπέα, αναρωτιέμαι εάν θα συνεχίσουν να ακούγονται παράσιτα? Παράλληλα, νομίζεις ότι θα δουλεύει το μικρόφωνο με τέτοιο καλώδιο / μετατροπέα? Δεν νομίζω να δεις κάποια διαφορά καθώς τα παράσιτα είναι coil noice από τον controler που έχει το καλώδιο. Γιαυτό και όταν χαμηλώνεις την ένταση σταματάει. Το να βάλεις καρφί δεν θα αλλάξει κάτι θεωρώ. Απλά συμβιβάσου και προσπάθησε να μην του δίνεις σημασία. 19 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος απο τα παράσιτα δυναμώνει όταν πατάω την ροδέλα στο ποντίκι για να κάνει αυτόματο σκρολλ δεν ξέρω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει 😜 Και γενικά όταν χρησιμοποιώ το ποντίκι και σκρολλάρω κτλ πάλι κάτι ακούγεται μακάρι να διορθώνεται Μεταφέρει Coil wine noice από τον controler καμιά φορά συμβαίνει και τα τροφοδοτικά να βγάζουν θόρυβο και να συγχρονίζουν με κινήσεις του ποντικιού. Απλά αλλάζει η τάση όταν υπάρχει κίνηση στην οθόνη και το Coil noise αυξάνεται. 1
Fordakias7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, anestis_top είπε Δεν νομίζω να δεις κάποια διαφορά καθώς τα παράσιτα είναι coil noice από τον controler που έχει το καλώδιο. Γιαυτό και όταν χαμηλώνεις την ένταση σταματάει. Το να βάλεις καρφί δεν θα αλλάξει κάτι θεωρώ. Απλά συμβιβάσου και προσπάθησε να μην του δίνεις σημασία. Μεταφέρει Coil wine noice από τον controler καμιά φορά συμβαίνει και τα τροφοδοτικά να βγάζουν θόρυβο και να συγχρονίζουν με κινήσεις του ποντικιού. Απλά αλλάζει η τάση όταν υπάρχει κίνηση στην οθόνη και το Coil noise αυξάνεται. Μακάρι να μπορούσε να διορθωθεί αυτό γιατί είναι σπαστικό. Τα παράσιτα αυτά ονομάζονται coil noise φίλε μου;
anestis_top Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Μακάρι να μπορούσε να διορθωθεί αυτό γιατί είναι σπαστικό. Τα παράσιτα αυτά ονομάζονται coil noise φίλε μου; Δεν είμαι σίγουρος αν τα συγκεκριμένα παράσιτα των ακουστικών ονομάζονται διαφορετικά αλλά παρόμοιος ήχος σε τροφοδοτικά, που είναι συχνό πρόβλημα, ονομάζετε Coil Whine. Με μια αναζήτηση που έκανα πάντως στο Google για Headset Coil Whine, μου έβγαλε αρκετές περιπτώσεις οπότε ίσως υφίσταστε και εκεί η περίπτωση. 1
Lightning_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Πώς εξηγείται το γεγονός ότι έαν κατεβάσεις την ένταση από τον controller που έχει στο καλώδιο και μετά αποσυνδέσεις και συνδέσεις ξανά το headset (ή ανοιγοκλείσεις το PC), η ένταση δεν είναι εκεί που την άφησες αλλά είναι υψηλά (και ακούγοντα τα παράσιτα) όπως όταν το συνδέεις για πρώτη φορά?
anestis_top Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Λόγο της φτηνής κατασκευής το κοντρόλερ όταν η έντασή του είναι ρυθμισμένη στο τέρμα παίζει τα παράσιτα. όταν την χαμηλώσεις λογικό είναι τα παράσιτα να χαμηλώνουν και αυτά με την σειρά τους. Τώρα για το ότι η ένταση δεν μένει στην ρύθμιση που την άφησες, επίσης το θεωρώ λογικό σε αυτή την κατηγορία τιμής να μην περιμένεις να έχει μνήμη το κοντρόλερ. Με λίγα λόγια φίλε μου τα ακουστικά που έχεις για τα χρήματα που έχεις δώσει, μια χαρά είναι και δεν κάνουν τίποτα που να δείχνει κατασκευαστικό ελάττωμα, αλλά κατασκευαστική ποιότητα. Από το εσωτερικό τους μέχρι και την αίσθηση στο κεφάλι και την ποιότητα του ήχου τους σου θυμίζουν την τιμή τους. Τουλάχιστον έχουν αξιοπρεπές μικρόφωνο, και σε αυτή την τιμή έχω δοκιμάσει πολύ χειρότερες προτάσεις. Οπότε τα λες τουλάχιστον τίμια (για όσο δουλεύουν). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα