Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για  φάκελο αλληλογραφίας με κορδόνι κάτι σαν αυτό:

9 x 12 Button & String (9 x 12) Brown Kraft Paper Bag 100% Recycled  Envelope - 1000 envelopes per carton - Walmart.com - Walmart.comBeli a4 brown envelopes Pada Harga Terendah | Lazada.com.my

Στην Ελλάδα κατα προτίμηση ή έστω Γερμανία (αλλά να στέλνει ελλάδα) 

Ψάχνω εbay skroutz google και τιποτα μόνο κάποιους απο αγγλία βρήκα αλλά πέρα ότι πια χρεώνεσαι τελωνείο κάνει παραπάνω μέρες και η αποστολή έχει σχετικά μεγάλο κόστος (μεγαλύτερο απο αυτό 10 φακέλων, πολλαπλάσια μεγαλύτερο... ) 

Αν έχει κάποιος βιβλιοχαρτοπωλείο ή κάποιον συγγενή που να ξέρει και μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ψάχνω για  φάκελο αλληλογραφίας με κορδόνι κάτι σαν αυτό:

9 x 12 Button & String (9 x 12) Brown Kraft Paper Bag 100% Recycled  Envelope - 1000 envelopes per carton - Walmart.com - Walmart.comBeli a4 brown envelopes Pada Harga Terendah | Lazada.com.my

Στην Ελλάδα κατα προτίμηση ή έστω Γερμανία (αλλά να στέλνει ελλάδα) 

Ψάχνω εbay skroutz google και τιποτα μόνο κάποιους απο αγγλία βρήκα αλλά πέρα ότι πια χρεώνεσαι τελωνείο κάνει παραπάνω μέρες και η αποστολή έχει σχετικά μεγάλο κόστος (μεγαλύτερο απο αυτό 10 φακέλων, πολλαπλάσια μεγαλύτερο... ) 

Αν έχει κάποιος βιβλιοχαρτοπωλείο ή κάποιον συγγενή που να ξέρει και μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων

Αν θέλεις λίγα κομμάτια, μπορείς να δοκιμάσεις και μόνος σου. Αν θέλεις πολλά κομμάτια ίσως μπορεί κάποιος χειροτεχνης να σου φτιάξει. Ίσως βρεις κάποιον που ασχολείται με είδη βάφτισης και γάμου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Αν θέλεις λίγα κομμάτια, μπορείς να δοκιμάσεις και μόνος σου. Αν θέλεις πολλά κομμάτια ίσως μπορεί κάποιος χειροτεχνης να σου φτιάξει. Ίσως βρεις κάποιον που ασχολείται με είδη βάφτισης και γάμου.

Αποκλείεται να μην έχει κανένας σε Γερμανία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη,  έχω βρει, Αμερική, Αγγλία, Κίνα. 

Είμαι επαρχία σε χωριό και δεν μπορώ να πάρω σβάρνα μεγάλα μαγαζιά αλλά σίγουρα κάποιος έχεις δεν μπορεί. 

Δημοσ.

Δεν είμαι σπίτι για να σου δείξω, αλλά βρήκα πάρα πολλά σχέδια και μεγέθη στο Etsy. Αυτά που πήρα ήταν και από Γερμανία. 

Ρίξε μια ματια εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...