chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μετά από 10 χρόνια με το MacBook air του 2011 νομίζω ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Το είδα σήμερα και το ζαχάρωνα για αρκετή ωρα. Η αλήθεια ειναι ότι το μοντέλο του 11 βαστάει ακόμα, με τις οποίες κατανοητές υποχωρήσεις. Έχω μείνει λίγο πίσω τεχνολογικά - αντε καλέ μόλις 10 χρόνια πίσω 😂-και θα ήθελα τη βοήθεια σας. 1)Πως συνδέεται πλέον το air με την tv; 2)Ειδα ότι έχει καλές επιδόσεις ακόμα και στα games... Δεν είναι απαιτούμενο αλλά δεν θα με χάλαγε να παίζω κάνα Diablo / warcraft /starcraft. Ισχύει; 3)Προφανως και μιλάμε για major αναβάθμιση αλλά διαβάζω εκτιμήσεις ότι το επόμενο air θα χει τις διπλάσιες επιδόσεις. Δεδομένου ότι δεν καίγομαι και το σκυλί του 11 ακόμα γαυγίζει περήφανα μήπως να περιμένω (και ας έχω ψηθεί); 4)Έχω 4gb στο μοντέλο του 11 και το μηχάνημα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου. Θα ήταν λογικό να υποθέσω ότι τα 8 θα με καλύψουν; Η να πω στα 16; 5) Δεδομένου ότι είναι fan less Πως παει Το καλοκαίρι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ στην χώρα μας; Παίρνει φωτιά; Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο.
epinki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1. Δες εδώ. 2. Γιατί να μην μπορείς να τα παίξεις ;. Νομίζω ότι θα είναι μια χαρά. 3. Αν μπεις στην λογική του επόμενου μοντέλου, δεν πρόκειται να πάρεις καινούριο μηχάνημα. 4. Τα 8GB είναι μια χαρά. 5. Με τους καύσωνες του καλοκαιριού δεν κατάλαβε τίποτα. Μιλώ από πείρα, έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα. 1
onelonelystar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Τα νέα M1 έχουν πάρει διθυραμβικές κριτικές και σίγουρα σε σχέση με το 2011 μοντέλο σου είναι η μέρα με τη νύχτα στην κυριολεξία. Αν θες περίμενε κανα μήνα γιατί λέγεται ότι θα βγει έκδοση 14 ιντσών, μήπως σε βολέψει περισσότερο. 2 1
chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Νομίζω αποφάσισα να παρατείνω λίγους μήνες την αλλαγή λόγω και των επικείμενων ανακοινώσεων. Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό να περιμένεις το επόμενο αλλά επειδή τόσο για το ipod προ 15ετίας σχεδόν όσο και με το προηγούμενο μου ipad έκανα αγορά λίγο πριν από μεγάλες αλλαγές σε αμφότερες συσκευές και πόνεσε αρκετά αυτό, λέω αυτή τη φορά να οπλιστώ με υπομονή και να πάω day1 για το νέο μοντέλο. Κατέληξα στα 16gb όπως και να χει για future proof....μιας και δεν αλλάζω συσκευές κάθε μέρα. Το μηχανηματάκι πετάει είναι η αλήθεια και πραγματικά είναι η μέρα με τη νύχτα με αυτό που έχω - εκτός από το σασί βέβαια αφού πλέον δεν ανάβει το μήλο :p - και κρατιέμαι με το ζόρι. Γι' αυτό έγραψα και νομίζω στην αρχή....θα περιμένω τουλάχιστον σίγουρα μέχρι το προσεχές event και βλέπουμε...εξάλλου όπως είμαι το air του '11 συνεχίζει ακάθεκτο - και θα συνεχίσει μετά και την όποια αγορά!
onelonelystar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, chill είπε εξάλλου όπως είμαι το air του '11 συνεχίζει ακάθεκτο - και θα συνεχίσει μετά και την όποια αγορά! χαχα μόλις πάρεις το καινούριο ούτε που θα το θυμάσαι το Air του 11!!! 1
chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, onelonelystar είπε χαχα μόλις πάρεις το καινούριο ούτε που θα το θυμάσαι το Air του 11!!! Δεν εννοώ ότι θα το χρησιμοποιώ εγώ....αλλά ότι θα συνεχίζει τη λειτουργία του (χρειάζεται σίγουρα η σύζυγος νέο laptop και ναι ακόμα και το air του 11 θα ναι πολύ καλύτερο από το σχετικά σύγχρονο dell της). Δεν το βλέπω να παραδίδει πνεύμα σύντομα εκτός και αν επέμβει η κόρη μου , όπως καλή της ώρα με το ipad 3 το οποίο πέρασε για ζυγαριά και ανέβηκε επάνω (γύρω στα 2 τότε....και εγώ το είχα αφήσει κάτω) . . . Αγορασμένο 26.03.2011 το ipad. το θυμάμαι σαν χτες!! Πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα.
warwick Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 παιδιά επειδή σκέφτομαι κι εγώ την αγορά ενός air 13. Παίζουν rumors ότι μέχρι Οκτώβριο η apple θα δώσει ανανεωμένα 13άρια με πιο δυνατο cpu? γιατί διαβάζω μόνο για 14αρι και 16άρι.
onelonelystar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Λογικά αν βγει 14άρι όπως λένε δεν θα βγει καινούριο 13άρι... αλλά αυτό θα είναι για τα Pro μοντέλα. αν έχεις υπομονή περίμενε να δεις τι θα βγει για να διαλέξεις με την ησυχία σου. 1
whiteman7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Πρώτη φορά και εγώ κάτοχος υπολογιστή Mac Στην κατοχή μου έχω το MacBook air 13,3 του 2020 με τον επεξεργαστή m1 Επιδόσεις εξαιρετικές δε νομίζω ότι θα γυρίσω πίσω πλέον σε windows παρά μόνο σε έκτακτη περίπτωση Έχω το μοντέλο με τα 8gb μνήμης και 256 σκληρό δίσκο το μηχάνημα πετάει η παθητική του ψύξη είναι αδιανόητη δε ζεσταίνεται και το πιο σημαντικό φυσικά δεν ακούγεται. Όσο αφορά την φορητότητα του είναι αυτό που πάντα ζητούσα και η μπαταρία του διαρκεί το λιγότερο 10 h με κανονική χρήση Τι άλλο να πω είμαι ενθουσιασμένος με την αγορά μου 1
georho Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 μήπως τελικά θα κυκλοφορήσει το 2022 το νέο macbook air και pro ;
onelonelystar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένουμε το October Event της Apple για λεπτομέριες επί τούτου. 1
dilatedjunkie Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα και από εμένα.. έχω στην διάθεση μου 2.000 μέσω ΕΣΠΑ και 3 μήνες να πραγματοποιήσω την αγορά (σήμερα εγκρίθηκε). Θέλω να αγοράσω macbook pro 13 αλλά σκέφτομαι μήπως περιμένω τα νέα από το Apple event.. Το θέμα είναι πότε θα ανακοινωθούν και πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα νέα.. θα προλάβω;
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, dilatedjunkie είπε Καλησπέρα και από εμένα.. έχω στην διάθεση μου 2.000 μέσω ΕΣΠΑ και 3 μήνες να πραγματοποιήσω την αγορά (σήμερα εγκρίθηκε). Θέλω να αγοράσω macbook pro 13 αλλά σκέφτομαι μήπως περιμένω τα νέα από το Apple event.. Το θέμα είναι πότε θα ανακοινωθούν και πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα νέα.. θα προλάβω; Κατηγορηματικά όχι. Είναι υπερβολικά αισιόδοξο σενάριο το να προλάβεις κάτι νέο εντός τριμήνου. Τα τελευταία νέα που μου βγαίνουν στο feed είναι ότι πάμε για τη νέα χρονιά. Ακόμα και ανακοινώσεις να υπάρξουν δηλαδή δεν προβλέπεται να έρθουν στα χέρια μας πριν το '22. . . . Και εγώ προχώρησα τελικά στην αγορά του air με τα 16gb. 1
dilatedjunkie Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 σκέφτομαι να πάω στην επιλογή του macbook pro 13 M1 (2020 μοντέλο) στα 1.849 ευρώ και να προσθέσω στα εξτρα 16GB unified memory και 1 TB SSD, μπορεί και 2 μιας και υπάρχει και η αποφορολόγηση στο ΦΠΑ. Ο πωλητής με ενημέρωσε ότι είναι πολύ καλύτερο το M1 από της Intel σε ταχύτητα/μπαταρία κλπ. 2
Nessuno_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 53 minutes ago, dilatedjunkie said: σκέφτομαι να πάω στην επιλογή του macbook pro 13 M1 (2020 μοντέλο) στα 1.849 ευρώ και να προσθέσω στα εξτρα 16GB unified memory και 1 TB SSD, μπορεί και 2 μιας και υπάρχει και η αποφορολόγηση στο ΦΠΑ. Ο πωλητής με ενημέρωσε ότι είναι πολύ καλύτερο το M1 από της Intel σε ταχύτητα/μπαταρία κλπ. Φόρτωσέ το σε μνήμη και storage καθώς αυτά δεν αναβαθμίζονται μετά. Οπότε αν σε παίρνει, πας σε 2TB. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα