Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν αξίζει.Το είχα πάρει από eshop στα 12,90 πριν καιρό.Το θέμα είναι οτι αργεί πολύ να συνδεθεί με το server για να το χρησιμοποιήσεις όταν το έχεις σε αδράνεια αρκετό διάστημα σε αντίθεση με ένα της blitzwolf (SHP6) που έχω και είναι πάντα online και αποκρίνεται άμεσα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dess είπε

Αγορά μόνο online και μόνο για το Σαββατοκύριακο (Crazy Weekend).

4,99 χωρις τα μεταφορικα. 5.5 μεταφορικα για Αθηνα, 6 για εκτος.

https://www.cosmodata.gr/product/350359/mikrosiskeves-idi-spitiou/aftomatismi-spitiou/smart-home/mini-smart-wi-fi-socket-tp-link-tapo-p100?

https://www.skroutz.gr/s/22016715/TP-LINK-Tapo-P100-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Wi-Fi-Λευκή.html

Παράληψή μου δεν είδα τους όρους για τα έξοδα αποστολής. Έκανα όμως μια εικονική αγορά και είδα ότι για βάρος 123gr τα έξοδα αποστολής είναι 0,00 ευρώ (προφανώς κάτι άλλο θα εννοεί).

TP-Link Tapo P100.png

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kosmasdel είπε

Με τα μεταφορικά δεν είναι προσφορά. 9,99€ έχει τον τελευταίο χρόνο και, στις μεγάλες "αλυσίδες".

Γιατι εχουν δωρεαν μεταφορικα οι μεγαλες αλυσιδες στα 10 ευρω; Δε νομιζω. Οποτε προσφορα ΕΙΝΑΙ. Για παραλαβη ειναι καλη η τιμη.

33 λεπτά πριν, dess είπε

Παράληψή μου δεν είδα τους όρους για τα έξοδα αποστολής. Έκανα όμως μια εικονική αγορά και είδα ότι για βάρος 123gr τα έξοδα αποστολής είναι 0,00 ευρώ (προφανώς κάτι άλλο θα εννοεί).

Περιεργο αυτο. Θελω να πιστευω οτι το δοκιμασε καποιος και βγαζει πραγματι μεταφορικα, αλλωστε το γραφει στους ορους αποστολης το 5.5 και 6. (μηπως εχεις βαλει παραλαβη απο καταστημα; )

Δημοσ.
2 hours ago, matrixxx said:

Γιατι εχουν δωρεαν μεταφορικα οι μεγαλες αλυσιδες στα 10 ευρω; Δε νομιζω. Οποτε προσφορα ΕΙΝΑΙ. Για παραλαβη ειναι καλη η τιμη.

Περιεργο αυτο. Θελω να πιστευω οτι το δοκιμασε καποιος και βγαζει πραγματι μεταφορικα, αλλωστε το γραφει στους ορους αποστολης το 5.5 και 6. (μηπως εχεις βαλει παραλαβη απο καταστημα; )

Όχι δεν έχουν αλλά έχουν υποκαταστήματα σε πολλές πόλεις. Απλά ενημέρωσα για εναλλακτικές σε όποιον μένει κοντά σε υποκατάστημα να γλιτώσει και το 0,5€ (εκτός αν όντως ισχύουν τα 0 μεταφορικά λόγω βάρους).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω και μερικά sonoff που δουλεύω, αλλά πήρα κι αυτό για καβατζα, δεν ξέρω πότε θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω, αλλά σε αυτήν την τιμή...ας υπάρχουν διαθέσιμα.

Δημοσ.

Εγω αν κ δεν την πηρα με την προσφορα μιας κ τα μεταφορικα ηταν πολυ ακριβα ειμαι ευχαριστημενος . Πιο πολυ την ηθελα να βαζω πχ το τηλεφωνο το βραδυ κ να δινω ρευμα 1 ωρα .Πχ παω για υπνο βαζω το κινητο στο φορτιστη κ εχω ρυθμισει να δωσει ρευμα 05:00-06:15 . Οποτε ανοιγει κανονικα κ κλεινει. Γενικα μια χαρα δουλευει με την εφαρμογη απο το κινητο. Πηρα κ μια λαμπα wifi της ιδιας εταιρειας και αυτη το ιδιο καλη !! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...