Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά μόνο online και μόνο για το Σαββατοκύριακο (Crazy Weekend).

4,99 χωρις τα μεταφορικα. 5.5 μεταφορικα για Αθηνα, 6 για εκτος.

https://www.cosmodata.gr/product/350359/mikrosiskeves-idi-spitiou/aftomatismi-spitiou/smart-home/mini-smart-wi-fi-socket-tp-link-tapo-p100?

https://www.skroutz.gr/s/22016715/TP-LINK-Tapo-P100-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Wi-Fi-Λευκή.html

Επεξ/σία από dess
τα κοκκινα και τιτλος με μεταφορικα
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από μια γρήγορη αναζήτηση σηκώνει μέχρι 10 amp περίπου 2200w οπότε έχει ένα ευρύ φάσμα από συσκευές που μπορεί να σηκώσει εάν ισχύει βέβαια αυτό που λέει.Για την τιμή αυτή νομίζω είναι αρκετή καλή προσφορά,ευχαριστώ πολύ τον TS πήρα 4 για να τον τιμήσω :-)

Επεξ/σία από special
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Ίδια απορία έχω και εγώ. Μέχρι και της Blitzwolf μετράνε. 

Οχι,δν μετραει.. Εγώ την εχω για τον ανεμιστηρα της μικρης..Να τον κλεινω ή να τον ανοιγω απ το δωματιο το βραδυ..

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη αλλα τα μεταφορικα απαραδεκτα. Οπως κ να χει λεω να παρω 2 απο ενα καταστημα της γειτονιας που την εχει στα 9.90 οποτε μου βγαινει περιπου το ιδιο αφου γλυτωνω τα μεταφορικα! Ευχαριστω τον ts 

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fistikis13 είπε

Καλή τιμή, απαράδεκτα μεταφορικά για τους εκτός Αθήνας.

Ναι γιατι στην Αθηνα εχει νομιζεις καλα μεταφορικα; 5.5 ευρω βλεπω! 6 εκτος Αθηνας. Πιο καλα ειναι τα εκτος Αθηνας αν το σκεφτεις ως τιμη/αποσταση.

Μπαινει η τιμη των μεταφορικων και στον τιτλο.

• Like 3
Δημοσ.

Παραλαβή από Στουρνάρη (για τους Αθηναίους που κινούνται στο κέντρο) δεν υπάρχει ως επιλογή, πρέπει υποχρεωτικά να σταλεί με courier;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Παραλαβή από Στουρνάρη (για τους Αθηναίους που κινούνται στο κέντρο) δεν υπάρχει ως επιλογή, πρέπει υποχρεωτικά να σταλεί με courier;

Εγώ έκανα. Το δέχεται. Και ο φίλος cris41 πιο πανω Γλυφάδα.

Επεξ/σία από ipal
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...