Christos Vvs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαίρετε! Ψάχνω για αγορά για δώρο στην κοπέλα μου ένα Smartwatch ή Activity Tracker και θα ήθελα την βοήθειά σας, καθότι δεν έχω εμπειρία επί του θέματος! Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα 2 gadget και ποια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτηματα ώστε να μπορέσω να διαλέξω! Το θέλει και για τις δραστηριότητες της, πχ γιόγκα, τρέξιμο, μετρητής βημάτων κλπ, αλλά θα το φοράει και καθημερινά, ακόμη και στον ύπνο! Επίσης να αναφέρω ότι το κινητό της είναι ένα xiaomi mi 9 lite! Το αναφέρω διότι δοκιμάσαμε να το συνδέσουμε σε huawei watch gt active χωρίς επιτυχία, οπότε σίγουρα η συνδεσιμοτητα θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην αγορά! Τέλος, να αναφέρω ότι το μπάτζετ είναι μέχρι 100 ευρώ! Από μια γρήγορη αναζήτηση έπεσε το μάτι μου πάνω στη σειρά της amazfit (gtr και gtr 2e). Ποια είναι η άποψή σας και έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων για τις απόψεις! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από Christos Vvs
sixfeetunder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Χαιρετε,εχει κοντα 2 χρονια που φοραω ανελειπως activity tracker και ξεχναω οτι το φοραω σε αντιθεση μια φορα φορα που φορεσα για μια βδομαδα smart watch και ηταν ενοχλητικο και παντα παρων και δεν το ξαανφορεσα .Και να χαλασει παλι activity tracker θα επερνα 1
Christos Vvs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε Χαιρετε,εχει κοντα 2 χρονια που φοραω ανελειπως activity tracker και ξεχναω οτι το φοραω σε αντιθεση μια φορα φορα που φορεσα για μια βδομαδα smart watch και ηταν ενοχλητικο και παντα παρων και δεν το ξαανφορεσα .Και να χαλασει παλι activity tracker θα επερνα Μπορείς μήπως να μου προτείνεις μερικά να ρίξω μια ματιά?
sixfeetunder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε Μπορείς μήπως να μου προτείνεις μερικά να ρίξω μια ματιά? Εχω αυτο δεν ξερω για τα υπολοιπα αλλα φανταζομαι το ιδιο ειναι σε βαρος ολα πανω κατω https://www.e-shop.gr/huawei-color-band-a2-black-p-TEL.045891 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα