Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 και The Witcher 3 θα περάσουν στη next-gen εποχή τέλη του 2021

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παντως νιωθω τυχερος που δεν εχω παιξει ποτε witcher 3 και θα το παιξω με next gen γραφικα οπως του αρμοζει χωρις mod κτλ. Δεν ξερω αν πρεπει να παιξω το 1 και το 2 βεβαια το 2 ειδα οτι παιζετε το 1 ομως παραδειχνει too old για τα γουστα μου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

57 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω παντως νιωθω τυχερος που δεν εχω παιξει ποτε witcher 3 και θα το παιξω με next gen γραφικα οπως του αρμοζει χωρις mod κτλ. Δεν ξερω αν πρεπει να παιξω το 1 και το 2 βεβαια το 2 ειδα οτι παιζετε το 1 ομως παραδειχνει too old για τα γουστα μου.

Σε ζηλεύω. Μιλάμε για απίστευτο έπος και φαντάσου το λέω εγώ που με δεν είμαι ιδιαίτερα φαν των Open World RPG's, πάντα με κούραζαν. Αυτό ήταν ακριβώς ότι λέμε "Game εμπειρία"

Πάντως εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το 1 και το 2 και δεν ένιωσα ποτέ να μου "λείπει" κάτι.

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Σε ζηλεύω. Μιλάμε για απίστευτο έπος και φαντάσου το λέω εγώ που με δεν είμαι ιδιαίτερα φαν των Open World RPG's, πάντα με κούραζαν. Αυτό ήταν ακριβώς ότι λέμε "Game εμπειρία"

Πάντως εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το 1 και το 2 και δεν ένιωσα ποτέ να μου "λείπει" κάτι.

Και εγω με ζηλευω γιατι θα ζησω την εμπειρια του witcher 3 για πρωτη φορα. Στην αρχη του 3 δειχνει καθολου την ιστορια απο το 1 και το 2? Ειχα ξεκινησει πριν χρονια το 1 επαιξα 2-3 ωρες αλλα το αφησα και θυμαμαι ελαχιστα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά το Witcher 3 οτι καλύτερο έχω παίξει στο είδος και είχα πει απο παλιά πως για μένα ήταν το παιχνίδι της 5ετίας με κανένα ως τώρα να το πλησιάζει.Απο τότε που το έπαιξα και γω έχω σε μεγάλο βαθμό το θέμα που ανέφεραν πιο πάνω τα παλικάρια,πως δηλαδή οτι άλλο μου φαίνεται λίγο όταν το συγκρίνω με το Witcher 3,τόσο καιρό επίτηδες δεν το ξανάπαιξα παρόλο που ήθελα άλλο ένα playthrough για να κρατήσω την πρώτη εμπειρία,αλλά τώρα με την αναβάθμιση δεν την γλυτώνω να πέσει κάνα 150-200άρη ώρες πάλι.

Επεξ/σία από ELMastas

39 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και εγω με ζηλευω γιατι θα ζησω την εμπειρια του witcher 3 για πρωτη φορα. Στην αρχη του 3 δειχνει καθολου την ιστορια απο το 1 και το 2? Ειχα ξεκινησει πριν χρονια το 1 επαιξα 2-3 ωρες αλλα το αφησα και θυμαμαι ελαχιστα. 

Δεν χρειάζεται να έχεις παίξει τα προηγούμενα. Σεναριακά δένουν με το 3 (δεν θέλω να σου πώ τι και πώς για να μη σε spoilaro) αλλά δεν θα έχεις κανένα θέμα να ξεκινήσεις με το 3. Το 2 πάντως είναι πολύ καλό παιχνίδι και αν δεν έχεις θέμα με τα γραφικά και το κάπως απαρχαιωμένο gameplay για σήμερα (είναι εντελώς on rails) θα το απολαύσεις. Αλλιώς μπορείς να δείς video στο youtube για την ιστορία του 1 και του 2 και να μπείς με το κεφάλι μέσα το 3.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Herald είπε

Δεν χρειάζεται να έχεις παίξει τα προηγούμενα. Σεναριακά δένουν με το 3 (δεν θέλω να σου πώ τι και πώς για να μη σε spoilaro) αλλά δεν θα έχεις κανένα θέμα να ξεκινήσεις με το 3. Το 2 πάντως είναι πολύ καλό παιχνίδι και αν δεν έχεις θέμα με τα γραφικά και το κάπως απαρχαιωμένο gameplay για σήμερα (είναι εντελώς on rails) θα το απολαύσεις. Αλλιώς μπορείς να δείς video στο youtube για την ιστορία του 1 και του 2 και να μπείς με το κεφάλι μέσα το 3.

Αν αξιζει πραγματικα δεν εχω θεμα να παιξω και το 1 θυμαμαι καποια cutscenes στην αρχη και μου αρεσε gerald με μια κοκκινομαλα σε τρυφερες στιγμες. Θα το σκεφτω αν ειναι να παιξω το 2 θα παιξω και το 1 αλλιως οπως ειπες θα δω την ιστορια των πρωτων για να μην εχω κενα και ξεκιναω το 3. 

Στις 4/9/2021 στις 3:10 ΠΜ, jimex είπε

Βέβαια οι μέτοχοι συνήθως βασίζονται στην εκτίμηση κάποιων μηχανικών που έχουν τη γνώση και την εμπειρία για το πόσο θα διαρκέσει το έργο που θα χρηματοδοτήσουν και πότε θα αρχίσουν να παίρνουν λεφτά πίσω. Απλά πρόκειται για άλλο ένα έργο λογισμικού που έπεσε χρονικά έξω όπως τόσα και τόσα άλλα, με ακόμη πιο μεγάλα budgets και κρισιμότητα από ένα παιχνίδι. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που συμβαίνει αυτό.

Δεν βασίζονται συνήθως τόσο σε εκτιμήσεις όσο νομίζεις :). Κάποιες φορές σου λένε πότε το θέλουν έτοιμο και απλά προσπαθείς να είσαι μέσα στο deadline που σου δώσανε.

Στις 5/9/2021 στις 1:45 ΠΜ, Arkin είπε

Αν αξιζει πραγματικα δεν εχω θεμα να παιξω και το 1 θυμαμαι καποια cutscenes στην αρχη και μου αρεσε gerald με μια κοκκινομαλα σε τρυφερες στιγμες. Θα το σκεφτω αν ειναι να παιξω το 2 θα παιξω και το 1 αλλιως οπως ειπες θα δω την ιστορια των πρωτων για να μην εχω κενα και ξεκιναω το 3. 

Τι 1ο έχει την καλύτερη κεντρική ιστορία από τα 3, και το 2 πέρα από το καλύτερο για εμένα gameplay,  είχε την πολύ ωραία ιδιαιτερότητα το δεύτερο κεφάλαιο (από τα συνολικά 3 και το μεγαλύτερο) να είναι διαφορετική εμπειρία ανάλογα με την παράταξη που επέλεγες με διαφορετικές περιοχές, npc, quests.

Το 3 βέβαια είναι το καλύτερο συνολικά σαν πακέτο.

Τι βασικό που θα χάσεις αν πας κατευθείαν στο 3 είναι η σύνδεση με τους διάφορους npc που θα είχες εάν τα έπαιζες όλα. Βέβαια για την μέγιστη εμπειρία πρέπει να έχεις διαβάσει τα βιβλία που τελειώνουν πριν το 1ο παιχνίδι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...