trib Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Η CD Projeckt Red σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις προς το τέλος του έτους. Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι οι δωρεάν next-gen ενημερώσεις για το Cyberpunk 2077 και το The Witcher 3: Wild Hunt, που προορίζονται για το PS5 και το Xbox Series X, θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή προς το τέλος του 2021. Η εταιρεία είχε ήδη υποσχεθεί ότι οι ενημερώσεις βρίσκονται καθ’ οδόν, αλλά πλέον γνωρίζουμε καλύτερα το παράθυρο κυκλοφορίας τους. Για το Cyberpunk 2077, η αναβάθμιση είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πείσει και πάλι τους παίκτες να επιστρέψουν στο παιχνίδι, μετά την κυκλοφορία του Δεκεμβρίου το προηγούμενο έτους η οποία κατέληξε σε φιάσκο. Η κυκλοφορία μιας δωρεάν ενημέρωσης που θα εκμεταλλεύεται τη δύναμη των κονσόλων επόμενης γενιάς θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να ωθήσει τους παίκτες να επιστρέψουν. Από τότε που κυκλοφόρησε το Cyberpunk 2077, οι gamers των PS5 και Xbox Series X μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συμβατότητας backwards compatibility. Αν και για τις κονσόλες PS4 και Xbox One X, το Cyberpunk 2077 είναι αρκετά απαιτητικό, οι νέας γενιάς κονσόλες μπορούν να προσφέρουν καλύτερη απόδοση. Το Cyberpunk 2077 είχε κακό λανσάρισμα με πολλά bugs και κακή επίδοση με τις παλαιότερες κονσόλες να υποφέρουν περισσότερο. Ήταν σε τόσο κακή κατάσταση όπου το PlayStation Store το αφαίρεσε για κάποιο χρονικό διάστημα ενώ όταν το επανέφερε πρόσθεσε και μία προειδοποίηση. Η CD Projekt Red πρόσφερε επιστροφές χρημάτων σε άτομα που απογοητεύτηκαν από το παιχνίδι, αν και η επιστροφή ήταν λίγο πολύ μία ταλαιπωρία για κάποιο διάστημα. Έκτοτε, το στούντιο εργάστηκε για να βελτιώσει και να επιδιορθώσει το παιχνίδι ενώ έφερε και νέες δυνατότητες ώστε οι παίκτες που το εγκατέλειψαν μετά από λίγες ώρες gaming, να μπορούν να επιστρέψουν εύκολα. Παρά τις επιστροφές χρημάτων, η CD Projekt Red αναφέρει ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους το παιχνίδι έφερε στην εταιρεία $124 εκατομμύρια με τα καθαρά κέρδη να κυμαίνονται στα $27,5 εκατομμύρια. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο και CFO της εταιρείας, Piotr Nielubowicz, αυτά ήταν χαμηλότερα από τα αναμενόμενα, κυρίως λόγω του ότι η εταιρεία εργάστηκε να φέρει τις επιπλέον ενημερώσεις. Μία έκδοση νέας γενιάς του Cyberpunk 2077 θα μπορούσε να μεγεθύνει την επίδραση των διορθώσεων και του νέου περιεχομένου που έχει προσθέσει η εταιρεία, με τους χρήστες που έχουν ήδη παίξει να του δίνουν ενδεχομένως μία ακόμη ευκαιρία τώρα που θα είναι βελτιστοποιημένο για τις next-gen κονσόλες. Επίσης, θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως κάποιου είδους επανακυκλοφορίας, μιας που η λίστα με τα πραγματικά βελτιστοποιημένα παιχνίδια για PS5 και Xbox Series X, είναι αρκετά λίγα για την ώρα. Το Witcher 3 παραμένει ακόμη και τόσα χρόνια μετά την κυκλοφορία του αγαπημένο παιχνίδι για αρκετούς χρήστες, οπότε μια ενημέρωση επόμενης γενιάς λειτουργεί σαν ένα επιπλέον bonus για τους fans που συνεχίζουν να παίζουν ή για άτομα που δεν έχουν βιώσει ακόμη την εμπειρία. Η CD Projekt Red ετοιμάζει επίσης μερικά δωρεάν DLCs εμπνευσμένα από τη δημοφιλή σειρά The Witcher του Netflix. Η μεγαλύτερη δυσκολία φαίνεται πως θα παραμείνει η αγορά μιας next-gen κονσόλας, για να απολαύσει κάποιος τις δύο ενημερώσεις. Η Sony έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια PlayStation 5, αλλά ακόμη και μήνες μετά την κυκλοφορία του από τον περασμένο Νοέμβριο, εξακολουθεί να έχει θέματα διαθεσιμότητας. Λόγω της παγκόσμιας έλλειψης τσιπ έχουν επηρεαστεί εκτός από τις κονσόλες κι άλλες βιομηχανίες, όπως αυτή των αυτοκινήτων, με μερικούς επικεφαλής μεγάλων εταιρειών να αναφέρουν πως αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει έως και δύο χρόνια. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Metal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν θα βουλιάζουν τα οχήματα στο έδαφος δηλαδή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 ακομα μια φορα που κανει λαθος η cd project επικοινωνιακα...μετα το φιασκο επρεπε να σταματησει την οποιαδηποτε ενημερωση κτλ και οταν θα ηταν ετοιμη η οποια αναβαθμιση που αυτη την φορα θα ηταν αληθης να εβγαζε οτι θελει και να πει οριστε παρτε το το φτιαξαμε. τωρα με την δυσαρεσκεια και την μαυρη εικονα που υπαρχει χειροτερα τα κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Περιμένω πως και πως για να παίξω επιτέλους το παιχνίδι. Εννοείται με απίστευτα χαμηλές προσδοκίες μετά το φιάσκο του Release. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Για εμένα η πιο αποτυχημένη launch next-gen , μια χαρα θα ειμασταν και εμενα προσωπικα με εφαγε η αναμομη να το παρω και να το παρω , και τωρα ουτε ενα next-gen που να απευθεινετε στο ευρη κοινο , καθετε και σκονιζεται το ps5 εχω παιξει σχεδον ολα τα καλα games , βγαζουν upgrade remake ξαναζεσταμενα τι να το κανω,,, απο 2022 και μετα , μην βιαζεσται να αγορασετε τωρα , 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Το κάκιστο AI του CP2077 πότε θα περάσει σε next-gen εποχή δεν είπανε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα στο παιχνίδι και δυστυχώς δεν βλέπω να διορθώνεται ποτέ. Τελευταία ελπίδα καμία Enhanced edition όπως του Witcher 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Περιμένω πως και πως για να παίξω επιτέλους το παιχνίδι. Εννοείται με απίστευτα χαμηλές προσδοκίες μετά το φιάσκο του Release. Εντωμεταξύ ο κόσμος συνεχίζει να πιστεύει πως το πρόβλημα του Cyberpunk είναι τα glitches και τα bugs….Αυτά είναι απλά το κερασάκι… Που είναι το επαναστατικό gameplay ? Αντί για εκατοντάδες npcs με πραγματική ζωή AI που θα αλλάζουν μέρα/νύχτα είχαμε απλά δεκάδες doppler bots απο gtaV και αν. Να πούμε για τα rpg elements ? Να πούμε για τα 3 (τελικά) paths που δεν έχουν απο ένα σημείο καμία διαφορά ; Τα customization που δεν μπήκαν ποτέ ; Το οτι να ναι hacking ? Το άδειο map ? Το γελοίο AI τον αστυνομικών που κάνουν και spawn παντού ; Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά ένα gta με άλλο skin.Ακόμα και η cyberpunk ατμόσφαιρα είναι μέτρια με παιχνίδια όπως deus ex να έχουν πολύ ανώτερη. 6 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Chocobo είπε Εντωμεταξύ ο κόσμος συνεχίζει να πιστεύει πως το πρόβλημα του Cyberpunk είναι τα glitches και τα bugs….Αυτά είναι απλά το κερασάκι… Που είναι το επαναστατικό gameplay ? Αντί για εκατοντάδες npcs με πραγματική ζωή AI που θα αλλάζουν μέρα/νύχτα είχαμε απλά δεκάδες doppler bots απο gtaV και αν. Να πούμε για τα rpg elements ? Να πούμε για τα 3 (τελικά) paths που δεν έχουν απο ένα σημείο καμία διαφορά ; Τα customization που δεν μπήκαν ποτέ ; Το οτι να ναι hacking ? Το άδειο map ? Το γελοίο AI τον αστυνομικών που κάνουν και spawn παντού ; Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά ένα gta με άλλο skin.Ακόμα και η cyberpunk ατμόσφαιρα είναι μέτρια με παιχνίδια όπως deus ex να έχουν πολύ ανώτερη. Κοίτα προσωπικά δεν περίμενα ποτέ να φέρει κάποια επανάσταση. Ένα RPG Shooter περίμενα με έναν ζωντανό κόσμο όπως μας έχει συνηθίσει η CDR αντί αυτού είδαμε ένα χάος. 29 λεπτά πριν, mike299 είπε Το κάκιστο AI του CP2077 πότε θα περάσει σε next-gen εποχή δεν είπανε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα στο παιχνίδι και δυστυχώς δεν βλέπω να διορθώνεται ποτέ. Τελευταία ελπίδα καμία Enhanced edition όπως του Witcher 1 Θυμήθηκα τώρα, σε ένα σημείο του χάρτη, ένα κομμάτι ενός τοίχου πάνε τα NPC "κουτουλάνε" πάνω και εξαφανίζονται. Και οι θεούληδες αντί να το διορθώσουν. Το μετέτρεψαν σε Easter egg και καλά ότι το συγκεκριμένο είναι αναφορά στον Harry Potter και εκείνη την πλατφόρμα στην οποία έπρεπε να σκάσεις πάνω σε μια κολώνα για να μεταφερθείς στην αποβάθρα του Hogwarts express. Που υπό κανονικές συνθήκες θα έλεγα Ok that's funny. Αλλά αυτό σε συνδυασμό ότι για να διορθώσουν το πρόβλημα με τα αμάξια που κολλάγανε το έδαφος βάλανε απλά να πατάς ένα κουμπί για να πετάγεται το αμάξι στον αέρα και να ξεκολλάει. Μου δείχνει ότι το παιχνίδι έχει τεράστια προβλήματα στον κώδικα αρκετά εκ των οποίων απλά δεν λύνονται. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Το witcher 3 είναι ήδη next gen μόνο και μόνο σαν τίτλος .Τι παιχνίδαρος. Τι εμπειρία.Ωχ Παναγία μου!!!! Το cyberpunk θα προτιμούσα να ολοκληρώσουν πρώτα τα dlc που είχαν υποσχεθεί (όπως και ένα άλλο αναρίθμητο αριθμό πραγμάτων) και μετά να το περάσουν σε next gen. Το έχουν βελτιώσει αρκετά απο το Νοέμβριο που το ξεκίνησα αλλά τι θα έκανα εγώ.Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά πιέζονται για να ολοκληρώσουν ταυτόχρονα πολλά μπαλώματα και γιαυτό πρώτα πάνε για το next gen . Τι να κάνουν και αυτοι.Φαντάζομαι τον εαυτο μου στα παππούτσια τους θα είχα τρελαθεί ειδικά εάν ήμουν τίποτα προγραμματιστής ή γενικά στην ομάδα ατόμων που λιώνει πάνω στα pc για να φτιάξει τα bugs και οτιδήποτε άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 To Witcher 3, μου κατέστρεψε την gaming ζωή μου. Εδώ και 2 χρόνια, που το τερμάτισα μαζί με τα dlc (έκανα τα πάντα στο 100%), ό,τι προσπάθησα να παίξω μου φαίνεται απλά μάπα. Δεν με έχει κρατήσει κανένα παιχνίδι δυστυχώς. Στην αρχή νόμιζα πως ήμουν μόνο εγώ μέχρι που έκανα σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο & είδα πως υπάρχουν κι άλλοι... Κουράγιο αδέρφια... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Το witcher 3 είναι ήδη next gen μόνο και μόνο σαν τίτλος .Τι παιχνίδαρος. Τι εμπειρία.Ωχ Παναγία μου!!!! Το cyberpunk θα προτιμούσα να ολοκληρώσουν πρώτα τα dlc που είχαν υποσχεθεί (όπως και ένα άλλο αναρίθμητο αριθμό πραγμάτων) και μετά να το περάσουν σε next gen. Το έχουν βελτιώσει αρκετά απο το Νοέμβριο που το ξεκίνησα αλλά τι θα έκανα εγώ.Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά πιέζονται για να ολοκληρώσουν ταυτόχρονα πολλά μπαλώματα και γιαυτό πρώτα πάνε για το next gen . Τι να κάνουν και αυτοι.Φαντάζομαι τον εαυτο μου στα παππούτσια τους θα είχα τρελαθεί ειδικά εάν ήμουν τίποτα προγραμματιστής ή γενικά στην ομάδα ατόμων που λιώνει πάνω στα pc για να φτιάξει τα bugs και οτιδήποτε άλλο. Και το θέμα είναι ότι δεν φταίνε αυτοί. Οι αχρηστοι τεμπελχαναδες μέτοχοι και τα μεγάλα κεφάλια φταίνε που κάθονται στο γραφείο και λένε τώρα θα βγει το παιχνίδι αγνοώντας τα πάντα όσον αφορά αυτό μιας και το μόνο που ξέρουν είναι το χρήμα για αυτό ζουν. Σε 2 χρονάκια βλέπω να έρχεται το παιχνίδι εκεί που το ήθελαν αρχικά οι developers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Arkin είπε Και το θέμα είναι ότι δεν φταίνε αυτοί. Οι αχρηστοι τεμπελχαναδες μέτοχοι και τα μεγάλα κεφάλια φταίνε που κάθονται στο γραφείο και λένε τώρα θα βγει το παιχνίδι αγνοώντας τα πάντα όσον αφορά αυτό μιας και το μόνο που ξέρουν είναι το χρήμα για αυτό ζουν. Σε 2 χρονάκια βλέπω να έρχεται το παιχνίδι εκεί που το ήθελαν αρχικά οι developers. Aκριβώς όπως τα λές .Πιέζανε οι μέτοχοι κάργα να βγει νωρίς αλλιώς θα κλαίγανε λεφτά. Αλλά ο άλλος που του βγαίνει ο πάτος κάθε μέρα να κοιτάει μια οθόνη και να προγραμματίζει κάνει όλη τη δουλειά. Κρίμα τα παιδιά. Δεν μπορώ να φανταστώ καν το ψυχολογικό αντικτυπό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Arkin είπε Και το θέμα είναι ότι δεν φταίνε αυτοί. Οι αχρηστοι τεμπελχαναδες μέτοχοι και τα μεγάλα κεφάλια φταίνε που κάθονται στο γραφείο και λένε τώρα θα βγει το παιχνίδι αγνοώντας τα πάντα όσον αφορά αυτό μιας και το μόνο που ξέρουν είναι το χρήμα για αυτό ζουν. Σε 2 χρονάκια βλέπω να έρχεται το παιχνίδι εκεί που το ήθελαν αρχικά οι developers. Βέβαια οι μέτοχοι συνήθως βασίζονται στην εκτίμηση κάποιων μηχανικών που έχουν τη γνώση και την εμπειρία για το πόσο θα διαρκέσει το έργο που θα χρηματοδοτήσουν και πότε θα αρχίσουν να παίρνουν λεφτά πίσω. Απλά πρόκειται για άλλο ένα έργο λογισμικού που έπεσε χρονικά έξω όπως τόσα και τόσα άλλα, με ακόμη πιο μεγάλα budgets και κρισιμότητα από ένα παιχνίδι. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που συμβαίνει αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Hk2004gr είπε To Witcher 3, μου κατέστρεψε την gaming ζωή μου. Εδώ και 2 χρόνια, που το τερμάτισα μαζί με τα dlc (έκανα τα πάντα στο 100%), ό,τι προσπάθησα να παίξω μου φαίνεται απλά μάπα. Δεν με έχει κρατήσει κανένα παιχνίδι δυστυχώς. Στην αρχή νόμιζα πως ήμουν μόνο εγώ μέχρι που έκανα σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο & είδα πως υπάρχουν κι άλλοι... Κουράγιο αδέρφια... Υπέροχο παιχνίδι με πολύ ωραία ιστορία , αγαπητούς χαρακτήρες και υπέροχα dlc.Προσωπικά θα έλεγα και τα καλύτερα side quests που έχω δει σε παιχνίδι.Βέβαια όπως ολα τα παιχνίδια που έχουν στόχο 200 ώρες κάπου χάνετε η μπάλα και απλά κάνεις recycle τα ίδια side fetch quests.Κάτι που θα ήθελα να σταματήσουν γενικά στη βιομηχανία.Δεν βοηθάει το παιχνίδι να ψάχνεις τα 12-15 δυνατά side quests σε ένα σύνολο 350. Ειδικά στο witcher που έχει replay value μέσω διαφορετικών επιλογών , ίσως αποτρέψουν μερικούς απο άλλο run αν έχουν ξοδέψει 200+ ώρες στο πρώτο. Το witcher είχε περίπου 12-15 side που ξεχώριζαν απο ένα σύνολο 350(παραδόξως είναι καλό ποσοστό συγκριτικά με άλλα..πχ HorizonZD μόνο τα couldron μπορώ να σκεφτώ(αν τα πάρουμε σαν side) και breath of the wild το μόνο που μου έμεινε ήταν αυτό που έχτιζες ένα χωριό και τα mazes(για το μυστήριο και μόνο) Υπέροχα και αυτά βέβαια γενικά. Ελπίζω να κόψουν κάποια στιγμή άσκοπα quests σε κάθε game.Ένα παιχνίδι μπορεί να αξίζει full price και με 30 ώρες και με 20 και με 10.Δεν χρειάζεται να είναι όλα 150-200 @aeljim τι σε μπέρδεψε ; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από Chocobo 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlgorZeus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Hk2004gr είπε To Witcher 3, μου κατέστρεψε την gaming ζωή μου. Εδώ και 2 χρόνια, που το τερμάτισα μαζί με τα dlc (έκανα τα πάντα στο 100%), ό,τι προσπάθησα να παίξω μου φαίνεται απλά μάπα. Δεν με έχει κρατήσει κανένα παιχνίδι δυστυχώς. Στην αρχή νόμιζα πως ήμουν μόνο εγώ μέχρι που έκανα σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο & είδα πως υπάρχουν κι άλλοι... Κουράγιο αδέρφια... Μια απο τα ίδια και εγω....ότι αλλο εχω παιξει απο 2017 που το τελείωσα μου ειναι σχεδόν αδιάφορο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα