blender Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 edo kai arketo kero kaloblepo ta : http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.503510 afoy exoyn 98watt rms kai sixnotita apokrisis 20 - 20 ! i timi toys pali 67,5 € timi tin opia theoro para poli kali ! sto mono pragma pou kolao einai stin piotita innovator kai oti den exoyn magnitiki thorakisi . kai rotao : 1. to woofer tha einai se apostasi pano apo 25cm apo tin othoni kai h dorifori pano apo 15cm lete na exo problima ? 2. exete tipota kalitero na mou protinete ? 3. ta creative me 75€ exoyn 70 rms alla pistebo pos ta inovator tha pezoyn poli kallitera afoy einai 28rms parapano me endiaferei kai to 5.1 ! thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 To ότι δεν έχουν μαγνητική θωράκιση, δεν είναι και ιδιαίτερα καλό όπως καταλαβαίνεις. Ανάλογα με τον μαγνήτη που έχουν από πίσω μπορεί να έχεις μπορεί και να μην έχεις πρόβλημα. Σίγουρα πρόβλημα θα έχεις με το κεντρικό ηχείο το οποίο πρέπει να μπει πάνω ή κάτω από την οθόνη για να είναι σωστά ηχητικά. Όσο για την ποιότητα, τα creative παίζουν αρκετά καλά και δυνατά. Το πόσο δυνατά θα παίζουν, εκτός από την ισχύ του ενισχυτή έχει να κάνει και με την ευαισθησία των ίδιων των μεγαφώνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brandon Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 blender kala milame tilepatheia !! Kai ego akribos auta ta dio koitaga prin apo 2 meres kai psaxnomouna ! Ego katelixa sta creative (oxi den ta pira akoma) , giati oi perisoteroi filoi mou exoun creative kai i piotita tous einai fantastiki opos mou eipan ! Ean kapios ta exei dokimasei kai ta dio as mas pei ki emas na xeroume .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 kserete pou mporo na bro ta 5.1 gigaworks : http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9304 560watts ? prosoxi oxi ta megaworks ta gigaworks 5.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolabos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Σε κάποιο συγκριτικο που έιχε κάνει το pc magazine, τα είχε βγάλει μούφα. Πάρε Creative (όπως λέμε πάρε ATi ένα πράγμα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spasoklambania Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Έχω αγοράσει εδώ και αρκετό καιρό τα Creative P580. Ήθελα να πάρω κάποια της Logitech που ήταν ποιο δυνατά αλλά δεν τα έβρισκα πουθενά στην Γλυφάδα και έτσι πήρα τα creative. Η ποιότητα του ήχου είναι τέλεια. Επίσης βαράνε πολύ άγρια. Κάθε μέρα τα βάζω και παίζουν πολύ δυνατά και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Και δεν έχω μόνο αυτά τα ηχεία... Έχω και τα creative inspire 2400 2.1 καθώς και κάποια της teac ( δεν θυμάμια μοντέλο. έχουν πάντως subwoofer ) . Δηλαδή έχουμε συνολικά 9 δορυφόρους και 3 subwoofer στο δωμάτιό μου Το τι γίνεται όταν τα ανοίγω όλα μαζί δεν λέγεται Στο pc έχω την κάρτα ήχου Creative Live Player 5.1 . Από αυτήν φεύγει ένα στερεοφωνικό καλώδιο και πάει στην μια είσοδο ήχου του μίκτη μου. Μετά από την έξοδο ήχου του μίκτη φεύγει ένα καλώδιο και με διάφορες διακλαδώσεις παίζουν όλα τα ηχεία μαζί... Η full ένταση του μίκτη είναι το 10. Την ένταση από τα ρυθμιστικά των ηχείων την έχω στο full. Τα μπάσα τα έχω ρυθμίσει διαφορετικά για το καθένα ώστε να μην παραμορφώνουν. Ο μίκτης στο 3, από το pc η ένταση όπως την βλέπετε σε αυτή την εικόνα . Το τελικό αποτέλεσμα; Τρίζουν τα πάντα στο δωμάτιό μου, ακούγεται σε όλο το σπίτι ακόμα και με κλειστές πόρτες, ακούγεται στην αυλή και ( το ποιο κουφό ) τρέμουν τα κάγκελα της μπροστινής βεράντας του σπιτιού η οποία έχει απόσταση 15 μέτρα από το δωμάτιό μου... Για να δείτε και τα ηχεία πηγαίντε στην διεύθυνση http://www.dimangelid.com/files/iheia/ . Περιμένω τις απόψεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Σε κάποιο συγκριτικο που έιχε κάνει το pc magazine, τα είχε βγάλει μούφα. Πάρε Creative (όπως λέμε πάρε ATi ένα πράγμα ) ta inovator 98 rms eixe bgali moufa ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.