Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Αγόρασα μία αρκετά καλή κάρτα γραφικών και την έβαλα στον υπολογιστή μου. Από την έξοδο τις κάρτας σύνδεσα την τηλεόραση η οποία έπαιζε μία χαρά για κανένα μήνα. Χωρίς να πειράξω τίποτα και χωρίς να αποσυνδέσω το καλώδιο ούτε από την οθόνη ούτε από τον υπολογιστή, ο υπολογιστής έπαψε να αναγνωρίζει ως οθόνη την τηλεόραση και δεν μπορώ να την εντοπίσω μέσα από τις ρυθμίσεις της οθόνης. Άλλαξα όλες τις αναλύσεις αλλά τίποτα. Σκέφτηκα μήπως υπήρξε διαρροή ρεύματος και μου έκαψε την display Port θύρα του υπολογιστή. Δοκίμασα να βγάλω την VGA οθόνη του υπολογιστή και να κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή έχοντας μόνο πάνω την τηλεόραση. Ξεκίνησε κανονικά να εμφανίζεται το λογότυπο των Windows πάνω στην τηλεόραση τα αρχικά γράμματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή αλλά όταν πήγε να μπει στα Windows μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει σήμα. Από αυτό κατάλαβα ότι η θύρα δεν έχει καεί. Μόνο στην περίπτωση που απομονώσω και βγάλω εντελώς την οθόνη του υπολογιστή, μόνο τότε αναγνωρίζει κατά την εκκίνηση του υπολογιστή την τηλεόραση αλλά όχι όμως όταν μπει στα Windows. Έχω ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις τις τηλεοράσεις και τις πηγές και των 3 HDMI οι οποίες είναι ενεργοποιημένες όλες. Δοκίμασα να συνδέσω το VGA που πάει πάνω στην οθόνη του υπολογιστή να το βάλω στην VGA θυρα της τηλεόρασης και δούλεψε κανονικά η τηλεόραση. 

Η κάρτα γραφικών που έχω αγοράσει είναι NVIDIA GT10 και η τηλεόραση είναι smart f&U.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος-α;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...