Κabak7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα στο Forum ταξιδεύω πρώτη φορά με αεροπλάνο-εξωτερικό και από την βιασύνη και άγνοια μ έβαλα λάθος όνομα στα εισητήρια δηλαδή δεν έβαλα το βαφτηστικό όπως στην ταυτότητα Mixalis αντί για Μichail η ryanair μέσω του live chat μου το άλλαξε δωρέαν και στα 2 εισητήρια παρόλο που έλεγε στον πίνακα χρεώσεων η αλλαγή κοστίζει 130 λίρες ανά εισητήριο, η aegan μου ζητάει 20ε + την αλλαγή στην τιμή για την επανέκδοση, υπάρχει κάποιος τρόπος να το γλιτώσω;; θα έχω θέμα πιστεύεται στο αεροδρόμιο μιλάμε για πτήση εξωτερικού από πράγα προς αθήνα.. ευχαριστώ πολύ
GREGORYMO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Κabak7 είπε Καλησπέρα στο Forum ταξιδεύω πρώτη φορά με αεροπλάνο-εξωτερικό και από την βιασύνη και άγνοια μ έβαλα λάθος όνομα στα εισητήρια δηλαδή δεν έβαλα το βαφτηστικό όπως στην ταυτότητα Mixalis αντί για Μichail η ryanair μέσω του live chat μου το άλλαξε δωρέαν και στα 2 εισητήρια παρόλο που έλεγε στον πίνακα χρεώσεων η αλλαγή κοστίζει 130 λίρες ανά εισητήριο, η aegan μου ζητάει 20ε + την αλλαγή στην τιμή για την επανέκδοση, υπάρχει κάποιος τρόπος να το γλιτώσω;; θα έχω θέμα πιστεύεται στο αεροδρόμιο μιλάμε για πτήση εξωτερικού από πράγα προς αθήνα.. ευχαριστώ πολύ Να ταξιδέψεις ξανά με Ryanair.
Κabak7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 χαχα τι εννοεις; έχω κλείσει ήδη όλα τα εισητήρια η aegean ήταν η μόνη που με εξυπηρετούσε στον γυρισμό, λόγω και του freedom pass γι αυτό έκλεισα με αυτήν
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Κabak7 είπε Καλησπέρα στο Forum ταξιδεύω πρώτη φορά με αεροπλάνο-εξωτερικό και από την βιασύνη και άγνοια μ έβαλα λάθος όνομα στα εισητήρια δηλαδή δεν έβαλα το βαφτηστικό όπως στην ταυτότητα Mixalis αντί για Μichail η ryanair μέσω του live chat μου το άλλαξε δωρέαν και στα 2 εισητήρια παρόλο που έλεγε στον πίνακα χρεώσεων η αλλαγή κοστίζει 130 λίρες ανά εισητήριο, η aegan μου ζητάει 20ε + την αλλαγή στην τιμή για την επανέκδοση, υπάρχει κάποιος τρόπος να το γλιτώσω;; θα έχω θέμα πιστεύεται στο αεροδρόμιο μιλάμε για πτήση εξωτερικού από πράγα προς αθήνα.. ευχαριστώ πολύ Πάρε τηλεφωνο να δεις αν το αλλάζουν .
Κabak7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 στο τηλέφωνο αυτό μου είπαν ότι πρέπει να τους στείλω ταυτότητα για να γίνει η αλλαγή και να πληρώσω το συγκεκριμένο ποσό χωρίς πολλά ότι δεν μπορόυν να κάνουν κάτι και πρέπει να πληρώσω
AristidisZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Κabak7 είπε στο τηλέφωνο αυτό μου είπαν ότι πρέπει να τους στείλω ταυτότητα για να γίνει η αλλαγή και να πληρώσω το συγκεκριμένο ποσό χωρίς πολλά ότι δεν μπορόυν να κάνουν κάτι και πρέπει να πληρώσω Έχεις άλλη επιλογή ;
Κabak7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 ε όχι, άνοιξα το thread για να ρωτήσω κυρίως αν θα δημιουργηθεί θέμα στο αεροδρόμιο η αν μπορώ έστω με τπτ "παρακάλια" να μου το αλλάξουν δωρέαν αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία για τον λόγο ότι η ryanair μου το άλλαξε μπαμ μπαμ δωρέαν παρόλο που ανέφερε ότι υπάρχει χρεώση
Nabuko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Και η aegean θέλει 20 ευρώ για να σε φωνάζουν Μιχαήλ αντί Μιχάλη? Δεν τους λες να παν να.. .
kalogeros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Αν ήταν πτήση εσωτερικού, ίσως (το τονίζω, ΙΣΩΣ) να μην είχες πρόβλημα γιατί ο Έλληνας ξέρει ότι το Μηχαήλ και το Μιχάλης είναι το ίδιο όνομα. Επειδή όμως μιλάμε για πτήση εξωτερικού, για κάποιον ξένο το Mixalis και το Michail είναι δύο τελείως διαφορετικά ονόματα και δεν πρόκειται να σε αφήσει να πετάξεις. Συμβουλή μου, άλλαξε το όνομα και πλήρωσε το πρόστιμο και τη διαφορά, πριν αυξηθεί ο ναύλος και πληρώσεις περισσότερα. 1
GREGORYMO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, kalogeros είπε Αν ήταν πτήση εσωτερικού, ίσως (το τονίζω, ΙΣΩΣ) να μην είχες πρόβλημα γιατί ο Έλληνας ξέρει ότι το Μηχαήλ και το Μιχάλης είναι το ίδιο όνομα. Επειδή όμως μιλάμε για πτήση εξωτερικού, για κάποιον ξένο το Mixalis και το Michail είναι δύο τελείως διαφορετικά ονόματα και δεν πρόκειται να σε αφήσει να πετάξεις. Συμβουλή μου, άλλαξε το όνομα και πλήρωσε το πρόστιμο και τη διαφορά, πριν αυξηθεί ο ναύλος και πληρώσεις περισσότερα. Και εγώ, αυτής της γνώμης είμαι. 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και η aegean θέλει 20 ευρώ για να σε φωνάζουν Μιχαήλ αντί Μιχάλη? Δεν τους λες να παν να.. . Μπορεί να αλλάξει ταυτότητα και να προσθέσει (σε παρένθεση) το 2' όνομα ώστε να μην μπέρδευεται στο μέλλον.
onelonelystar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 δεν δηλώνεις και τον αριθμό ταυτότητας? ώστε να υπερισχύσει του ονόματος?
_Biohazard_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπορεί να αλλάξει ταυτότητα και να προσθέσει (σε παρένθεση) το 2' όνομα ώστε να μην μπέρδευεται στο μέλλον. Ή μπορεί πολύ απλά να βάζει το σωστό όνομα; Στην τελική, αν δεν θυμάται πως έχει γραφτεί σε ταυτότητα/διαβατήριο/κτλ, να συμβουλεύεται το έγγραφο όταν κλείνει το εισιτήριο, αντί να βάζει στα κουτουρου και μετά να ψάχνεται για διαδικασίες και χρεώσεις;
Κabak7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 παιδιά ένα ανθρώπινο λάθος έγινε... , όπως είπα ταξιδεύω 1η φορά δεν γνώριζα ούτε ότι υπάρχει τέτοια χρέωση για μια αλλαγή ονόματος ,ούτε έγραφε γράψτε το όνομα όπως στην ταυτότητα, πατάτα μου το γνωρίζω ρώτησα μήπως και μπορώ να το γλιτώσω ...
TuXaKoS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Κabak7 είπε παιδιά ένα ανθρώπινο λάθος έγινε... , όπως είπα ταξιδεύω 1η φορά δεν γνώριζα ούτε ότι υπάρχει τέτοια χρέωση για μια αλλαγή ονόματος ,ούτε έγραφε γράψτε το όνομα όπως στην ταυτότητα, πατάτα μου το γνωρίζω ρώτησα μήπως και μπορώ να το γλιτώσω ... Μου έχει τύχει και εμένα. Δε μπορείς. Πλήρωσε και κάνε την αλλαγή για να έχεις το μυαλό σου ήσυχο. Δες το σαν ένα μάθημα που κόστισε 20 ευρώ
Κabak7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 ειναι 20+ την διαφορά του ναύλου κοντά στα 40 στο σύνολο όχι 20 😅, όπως φαίνεται αυτο θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα