golden33 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχω το εξής θέμα. Σε άσχετες στιγμές, κάποιες φορές όταν έμπαινα twitch, χθες για παράδειγμα όταν πήγα να παίξω smite και κάνα δύο φορές στο youtube, μαυρίζει η οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά μου βγάζει το amd send bug report. Ουσιαστικά σαν time out των drivers μοιάζει Αυτό έχει γίνει συνολικά 5-6 φορές μέσα σε 2 εβδομάδες. Χθες ήταν η πρώτη φορά που μετά το bug report έβγαλε bsod. Έκανα Uninstall με ddu τους drivers της κάρτας και τους ξαναέβαλα (την stable έκδοση), αυτό πριν το χθεσινό Bsod. Μετά το χθεσινό bsod έκανα δύο stress test, ένα με funmark που η κάρτα έφτασε 89 βαθμούς και ένα με uengine που δεν μπόρεσα να δω τη θερμοκρασία. Και τα δύο πέρασαν κανονικά. Μετά ξαναέβαλα smite χωρίς πρόβλημα και η κάρτα ήταν γύρω στους 72 βαθμούς. Με το gpu-z η θερμοκρασία της cpu ήταν στους 60-63 βαθμούς μόνο με skype ανοιχτό. Το σύστημά μου έγινε το Δεκέμβριο του 2019 (έχω εγγυήσεις ακόμα) και είναι: ryzen 2600x Msi tomahawk max xfx rx580 G. skill 3200 (2x8Gb) Καμιά ιδέα σας παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί για την gpu γιατί δεν είναι εποχές για καινούρια κάρτα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από golden33
FasTaker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Το last update εκανε αυτο το προβλημα. Αν κραταγες την προηγουμενη version -εγω το εκανα- δεν θα ειχες θεμα. Απο φιλους ακουσα οτι το εκανε 2-3 φορες σε win10x64 και μετα τέλος. Δεν θα εχεις αλλο θεμα από οσο ξέρω.
golden33 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Έχεις διαβάσει κάτι για την επόμενη (optional)?
JDeviant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μαλλον θεμα drivers οπως ανεφεραν. Εγω θα αλλαζα και καμμια παστα σε επεξεργαστη (αν εχεις στοκ κουλερ νορμαλ οι θερμοκρασιες που γραφεις, θα βαζα ομως κατι καλυτερο) Επισης η xfx ειναι πλεον 4 χρoνων θα την στειλουμε σε λιγο 1η δημοτικου.. την εχεις ανοιξει/καθαρισει/αλλαξει παστα?
golden33 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Όχι δεν την έχω καθαρίσει ακόμα. Καινούρια την είχα πάρει ούτε 2 χρόνια δεν λειτουργεί. Θα έπρεπε τόσο σύντομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα