zeys13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Χτες συνάντησα αυτό μπροστά μου και μου έκανε τρελή εντύπωση. Δεν το είχα ξαναδεί, ούτε το είχα ακούσει. Με το που έστριψε το αυτοκίνητο το είδα και καλύτερα. Είχαν αφαιρέσει το φιλιστρίνι στη πίσω πόρτα, και είχαν προσαρμόσει ενα τριγωνικό πλαστικό-μεταλικό; δε ξέρω, που στο κέντρο του έβγαινε ο σωλήνας που οδηγείται στη μπαγκαζιέρα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό;;;;
agnostos13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ελπίζω μόνο να μην είχαν κάποιο κατοικίδιο ζώο εκεί μέσα... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από agnostos13
zeys13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Και πινακίδα avis οπότε ή leasing ή νοικιασμένο.
paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 @chill βρε μπας κ εισαι εσυ κ εβαλες τη πεθερα μεσα; επικη πατεντα θα ηθελα ειλικρινα να καταλαβω τι εχει κανει!
Nabuko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Ελπίζω μόνο να μην είχαν κάποιο κατοικίδιο ζώο εκεί μέσα... 29 λεπτά πριν, zeys13 είπε Και πινακίδα avis οπότε ή leasing ή νοικιασμένο. Ή άνθρωπο χωρίς χαρτιά ή πτώμα ή κάτι άλλο παράνομο
StamTheMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Για καποιο κατοικιδιο το βλεπω δυστυχως. Αλλες πιθανοτητες μεγαλη ποσοτητα φαγητου που χαλαει ευκολα. Εγω θα εβαζα κοκα κολα παντως,να μενει κρυα και να την πινω απο το σωληνα.
lasithi12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 φαγητο μαλλον. να κατσε να κανει τέτοια πατέντα και να μην νοιαζεται για το ζωντανο χλωμο το κόβω.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δηλαδή έστω ότι έχει μέσα φαγητά για ψυγείο, η ψύξη πως ακριβώς περνάει στην μπαγκαζιέρα? Ακόμα και να υπάρχει ανεμιστηράκι στην αρχή του σωλήνα στο παράθυρο που να σπρώχνει αέρα από την καμπίνα, πόσο ψύξη πιστεύετε ότι θα φτάνει τελικά στην μπαγκαζιέρα? Νομίζω πολύ λίγη ώστε να έχει νόημα, για να μην πω μηδενική σε συνθήκες καύσωνα
phanispal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Ε ναι, και στο Low να έχει το κλιματιστικό και να βγάζει αέρα στους 7°C, η θερμοκρασία αέρα στην καμπίνα δεν παίζει για κανένα λόγο να είναι κάτω από 20°C, οπότε δεν ξέρω τι κατάφερε ακριβώς. Εκτός κι αν ξήλωσε μια γρίλια κι έβαλε εκεί την άκρη του σωλήνα με ταινία γύρω-γύρω. Εκεί κάτι μπορεί να κατάφερε. Πάντως λογικά έκανε τρύπα και στη μπαγκαζιέρα, οπότε πρέπει να ήταν σημαντικό γι' αυτόν για να μπήκε σε όλη αυτή τη διαδικασία.
chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, paylidis είπε @chill βρε μπας κ εισαι εσυ κ εβαλες τη πεθερα μεσα; επικη πατεντα θα ηθελα ειλικρινα να καταλαβω τι εχει κανει! Xaxaxax Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το μεγενθυνα να δω καλύτερα γιατί είναι και αυτό kamiq και δεν ξέρεις τι μπορεί να έκανε η σύζυγος που το είχε μέχρι την Τρίτη στο χωριό 😂😂😂. Νταξ δεν είναι το δικό μου. Ps :Σιγά μην χωρέσει η πεθερά μου σε μπαγκαζιερα 380lt 😂😂😂
StamTheMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, phanispal είπε Εκτός κι αν ξήλωσε μια γρίλια κι έβαλε εκεί την άκρη του σωλήνα με ταινία γύρω-γύρω. Εκεί κάτι μπορεί να κατάφερε. Μονο ετσι.Πρεπει να ηταν κατι πολυ σημαντικο για να κανει καποιος τετοιες πατεντες,με οτι τσιμουχες/φλατζες/φλατζοκολλες μπορει να εβαλε σε φιλιστρινι,μπαγκαζιερα και στην εξοδο του AC. Plot twist,επανω εχει κλιματιστικο για να δροσιζει την καμπινα,γιατι το κανονικο εχει χαλασει.
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) κανει μετρήσεις σηματος κινητής ή jammer κινητής για vip αυτοκινητοπομπές... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από kage 1
xsterg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 ειχα δει και εγω κατι παρομοιο πριν απο χρονια. μου ειχε κανει εντυπωση αλλα δεν ειχα τροπο να το διερευνησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα