Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 καλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει τι δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσω στο τμήμα μεταφορών ώστε να μετατρέψω την αδεια του αυτοκινήτου μου σε επαγγελματική ? θα μου πείτε να παω εκεί η να παρω τηλέφωνο και καλα θα κάνετε ,αλλα εχω κανει και τα 2 και δεν μπορώ να βρω κανενα ατομο. Σας ευχαριστώ
Shinji ikari Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Θα πας σε σχολη οδηγων. Κανεις μαθηματα. Δινεις σηματα και οδηγηση. Αν εχεις ηδη δουλεια ξεχνα το, κατσε εκει. 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Άλλο πράγμα η άδεια κυκλοφορίας, και άλλο η άδεια οδήγησης.
sixfeetunder Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 3/9/2021 στις 10:30 ΠΜ, Shrewd είπε καλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει τι δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσω στο τμήμα μεταφορών ώστε να μετατρέψω την αδεια του αυτοκινήτου μου σε επαγγελματική ? θα μου πείτε να παω εκεί η να παρω τηλέφωνο και καλα θα κάνετε ,αλλα εχω κανει και τα 2 και δεν μπορώ να βρω κανενα ατομο. Σας ευχαριστώ Φανταζομαι πρεπει να εχεις καποιου ειδους επιχειρηση οπως και να εισαι αγροτης οτα την βγαζεις σε αγροτικη αδεια .
Shinji ikari Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καταλαβα. Δες αυτο https://forum.4troxoi.gr/topic/81336/node-81336/13 Κι αυτο https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/85640-επιβατικο-ix-μπορει-να-γινει-επαγγελματικο/ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από Shinji ikari
tigergreg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ....🤣
FallenAngelGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Τελικά ξέρει κανείς να δώσει καθαρή απάντηση σε αυτό το ερώτημα;;
someone- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Θα με ενδιέφερε και εμένα το θέμα αν γνωρίζει κάποιος. Σκέφτομαι κάποιο σε στυλ vitara, pajero μιας και δηλώνω αγροτικό εισόδημα Ν μπορώ από ιχ να τα μετατρέψω σε ιχφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα