Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά πως το σκέφτονται; Δεν έχουν τρόπο επικοινωνίας σε περίπτωση που γίνει κάτι ή χρειαστείς αλλαγή διεύθυνσης κτλπ. Ένα email που έχουν, σε έχουν γραμμένο. Το last mile όπου υπάρχει δεν έχει σοβαρό τρόπο επικοινωνίας (πρέπει να είναι 1 γραμμή γιατί έφαγα 10 λεπτά να περιμένω και το έκλεισα). 

Είμαι σίγουρος ότι πληρώνουν για διαφήμιση σε όλα τα σάιτ κτλπ που το λένε το ελληνικό αμαζον. Με το αμαζον θα είχα μιλήσει, θα είχα υποστήριξη και θα γινόταν η αλλαγή που ήθελα. Τώρα εχω μείνει μαλακας και θα μου την πούνε κιόλας μετά που ήθελα και αλλαγή.

Ακόμα και οι Κινέζοι στο Αλί είναι πιο σοβαροί επιχειρηματίες!

Επεξ/σία από logo15
  • Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, logo15 said:

έφαγα 10 λεπτά να περιμένω και το έκλεισα

Αρα τους πήρες τηλ και το εκλεισες πριν μιλησεις μαζι τους, πραγμα το οποιο σημαινει οτι το support ειναι ανυπαρκτο... 

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, logo15 είπε

Πραγματικά πως το σκέφτονται; Δεν έχουν τρόπο επικοινωνίας σε περίπτωση που γίνει κάτι ή χρειαστείς αλλαγή διεύθυνσης κτλπ. Ένα email που έχουν, σε έχουν γραμμένο. Το last mile όπου υπάρχει δεν έχει σοβαρό τρόπο επικοινωνίας (πρέπει να είναι 1 γραμμή γιατί έφαγα 10 λεπτά να περιμένω και το έκλεισα). 

Είμαι σίγουρος ότι πληρώνουν για διαφήμιση σε όλα τα σάιτ κτλπ που το λένε το ελληνικό αμαζον. Με το αμαζον θα είχα μιλήσει, θα είχα υποστήριξη και θα γινόταν η αλλαγή που ήθελα. Τώρα εχω μείνει μαλακας και θα μου την πούνε κιόλας μετά που ήθελα και αλλαγή.

Ακόμα και οι Κινέζοι στο Αλί είναι πιο σοβαροί επιχειρηματίες!

Έχουν φόρμα επικοινωνίας:

https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/requests/new

Αν χρειαστείς αλλαγή διεύθυνσης την κάνεις μέσα από το λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Υπάρχει και τσατ κάτω δεξία μέσα στο skroutz για να μιλήσεις. Στέλνεις και όοοταν σου απαντήσουν. Για εμένα το χειρότερο είναι ότι το skroutz last mile αν χάσεις την παράδοση πρέπει αναγκαστικά να κλείσεις ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή τσατ για καινούργια. Δεν υπάρχει τρόπος να παραλάβεις από κάπου και οι ώρες που εξυπηρετούν οι παραδόσεις είναι απαγορευτικές για κάποιον που εργάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως 1-2 φορές που τους έστειλα email, απάντησαν μέσα στην επόμενη ώρα. Στην αρχή δεν την είχα σε εκτίμηση την υπηρεσία, αλλά αφού την χρησιμοποίησα 2-3 φορές , πλέον είναι η πρώτη μου επιλογή, κυρίως όταν ψωνίζω από άγνωστα σκρουτζομαγαζα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Εγώ πάντως 1-2 φορές που τους έστειλα email, απάντησαν μέσα στην επόμενη ώρα. Στην αρχή δεν την είχα σε εκτίμηση την υπηρεσία, αλλά αφού την χρησιμοποίησα 2-3 φορές , πλέον είναι η πρώτη μου επιλογή, κυρίως όταν ψωνίζω από άγνωστα σκρουτζομαγαζα.

Άλλο η αγορά από το καλάθι του skroutz, άλλο η αποστολή με Skroutz Last Mile

Επειδή ψωνίζω συνέχεια, γενικά δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με παράδοση, αλλά το tracking τους είναι λίγο για τον (Αχιλλέα) Μπέο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...