atvelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 καλημέρα έχω ένα excel που έχω επιλέξει κάποια κελιά με φίλτρο και θέλω να κάνω αντιγραφή και επικόλληση μόνο των κελιών με φίλτρο. Πως το κάνω?
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Ή δεν κατάλαβα εγώ καλά ή δεν σου δουλεύει η αντιγραφή. Κάνεις κανονικά αντιγραφή κελιών από φιλτράρισμα και επικόλληση σε νέο φύλλο ή σε άλλο excel.
atvelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα στο ίδιο φύλλο έχω εφαρμόσει φίλτρο και θέλω από το ίδιο φύλλο να κάνω copy paste κάποια πόσα από μια κολώνα σε άλλη. Στο paste δεν αναγνωρίζει μόνο τα επιλεγμένα κελιά αλλά όλα και δεν κάνει σωστό copy paste. Δοκίμασα να κάνω ότι λέει η microsoft εύρεση και επιλογή αλλά δεν μου δουλεψε
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δοκίμασες να κάνεις επικόλληση σε άλλο φύλλο πρώτα;
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Κάντο. Αν έχεις εφαρμόσει φίλτρο και κάνεις επικόλληση ενώ είναι σε εφαρμογή το φίλτρο νομίζω ότι έχει μπέρδεμα.
kosko42 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Επιλογή των ορατών κελιών που θέλεις να κάνεις copy Πατάς ALT+; Αυτή η συντόμευση σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις μόνο τα ορατά κελιά και να σκιπάρει τα κρυμμένα. Πατάς CTRL+C Επιλέγεις το πρώτο κελί όπου θέλεις να κάνεις επικόλληση και Πατάς CTRL+V Έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα