gorge18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Lucius είπε Εγώ στο s9 δεν έχω καταλάβει κάτι. Γενικά μιας και το έχεις πως σου είναι σαν συσκευή; Γιατί καλό το να το βλέπεις στο demo σ' ένα κατάστημα και άλλο στη χρήση Το s9 (το απλο οχι το +) Ηταν πολυ πιο λεπτο και ελαφρυ σε σχεση με το 21ultra που ειναι πολυ βαρυ και μεγαλο για μια νορμαλ τσεπη. Το δακτυλικό του s21 στην οθονη για μενα ειναι απαραδεκτο το s9 ηταν 10/10 και το s21 7/10. Απο την αλλη εχει απίθανη οθονη 120hertz και η μπαταρια του εκει που το s9 με το ζορι μου εβγαζε την μερα με την ιδια χρηση το s21 το φορτιζω καθε 2ο βραδυ.
Lucius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, gorge18 είπε Το s9 (το απλο οχι το +) Ηταν πολυ πιο λεπτο και ελαφρυ σε σχεση με το 21ultra που ειναι πολυ βαρυ και μεγαλο για μια νορμαλ τσεπη. Το δακτυλικό του s21 στην οθονη για μενα ειναι απαραδεκτο το s9 ηταν 10/10 και το s21 7/10. Απο την αλλη εχει απίθανη οθονη 120hertz και η μπαταρια του εκει που το s9 με το ζορι μου εβγαζε την μερα με την ιδια χρηση το s21 το φορτιζω καθε 2ο βραδυ. Α εγώ έχω το plus γι αυτό ίσως να μην έχω καταλάβει κάτι. Εμένα το κινητό μου μοιάζει εντυπωσιακό που το έχω δει απο κοντά. Θα περιμένω να δώ και το s22 αν και κάτι εικόνες που έχω δει (αν ισχύουν) δεν μου μοιάζει όμορφο. Υπομονή μέχρι το Φλεβάρη
bleckmeister1g Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Λοιπον να πω και εγω την αποψη μου ως κάτοχος του s21ULTRA και πρωην κάτοχος του S8 και του S6. To νεο samsung S22ultra θα έχει παρόμοιο set up στις καμερες με βελτιώσεις στους υπάρχοντες σενσορες και θεωρητικά βελτιώσεις στο image processing που ηταν ένα σημείο που χρήζει βελτίωσης στο s21ultra. Οπότε βελτίωση σίγουρα αλλά οχι κάτι εξωπραγματικό. Είναι ήδη φοβερες οι φωτο του s21u. Επίσης ένα θέμα με την υπερθέρμανση της κάμερας στο s21 λύθηκε στο δεύτερο update του αυγούστου. Selfie καμερα θεωρητικά θα είναι μια απ τα ιδια Μπαταρία θα είναι η ίδια με την τωρινή στα 5000mah (οποτε να φανταστω και το βάρος θα είναι στα ιδια 230gr). Προσωπικά σε μένα με νορμαλ χρήση 120hz+Εξοικονόμηση ενέργειας (υπάρχει κόλπο να το σεταρεις) φουλ σποτιφαι, browsing, social media είμαι στις 8 ώρες screen ON TIME που σημαίνει 1.5 μερα μπαταρίας οβερ ολ αν βάλεις και κανα διωρο ποκεμον γκοου πάς στις 5 ωρες και 30 λεπτα screen ON TIME και γύρω στις 24 ωρες μπαταρια συνολο. Οπότε φανταζομαι στα ιδια θα κινηθει και το ultra το νέο με λιγο καλυτερη βελτιστοποίηση +1-2 ωρες τοπ. RAM/ROM (12/128-256-512) θα είναι same , connectivity same. Λογισμικό android 12 με εγγυημένα τουλ 3 χρόνια support (dld android 13-14-15) Και τώρα στις σημαντικές διαφορες AMD RDNA καρτα γραφικών και νέος βελτιωμένος επεξεργαστής. Εδώ η τραγική διαφορα ειναι στη gpu. Συγκριτικά με την MALI θα έχει καμία σχεση σε επιδόσεις και σε thermals (απ οτι λενε) εγγυηση amd!!! το συγκεκριμένο chip είναι σε αναπτυξη εδω και 3 χρόνια οποτε περίμενε να είναι εξαιρετικο.(Στα επιπεδα του a14 της apple αλλα σε android). Επίσης οι χρόνοι του CPU+GPU είναι οι εξής ===> CPU: 1× Cortex-X2 2.9GHz + 3 × 2.8GHz + 4 × 2.2GHz, GPU: AMD GPU 1250MHz Vapor chambers που είχε το note20u και λείπουν στο s21u. Αυτά χρησιμοποιούνται για καλύτερη διάχυση θερμότητος με αποτέλεσμα αν παίζεις ώρα να ζεσταινεται λιγότερο. και τέλος η φόρτιση θα είναι 45W,10V/4.5A. μια σημαντική αύξηση απ τα 25w που έχει τώρα το ultra. Οπότε σημαντικές αλλαγές κατ εμέ αλλά αν δε σε νοιάζουν καθόλου και πάρεις τώρα ενα s21ULTRA με τα τελευταία updates θα είναι υπέρκομπλε και μπορείς να το βρεις γύρω στα 1000€ τώρα. Τον γενάρη θα έχει κοντα 700.
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, bleckmeister1g είπε Τον γενάρη θα έχει κοντα 700. Το S20ultra είχε ιστορικά χαμηλη τιμή τα 800ευρώ το καλοκαιρι που μας περασε(δηλαδη 1.5χρόνο μετα). Θα έχει 700 το S21 ultra πριν καν κλεισει 1χρόνο?Ουτε για πλακα. 1
Lucius Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, bleckmeister1g είπε Λοιπον να πω και εγω την αποψη μου ως κάτοχος του s21ULTRA και πρωην κάτοχος του S8 και του S6. To νεο samsung S22ultra θα έχει παρόμοιο set up στις καμερες με βελτιώσεις στους υπάρχοντες σενσορες και θεωρητικά βελτιώσεις στο image processing που ηταν ένα σημείο που χρήζει βελτίωσης στο s21ultra. Οπότε βελτίωση σίγουρα αλλά οχι κάτι εξωπραγματικό. Είναι ήδη φοβερες οι φωτο του s21u. Επίσης ένα θέμα με την υπερθέρμανση της κάμερας στο s21 λύθηκε στο δεύτερο update του αυγούστου. Selfie καμερα θεωρητικά θα είναι μια απ τα ιδια Μπαταρία θα είναι η ίδια με την τωρινή στα 5000mah (οποτε να φανταστω και το βάρος θα είναι στα ιδια 230gr). Προσωπικά σε μένα με νορμαλ χρήση 120hz+Εξοικονόμηση ενέργειας (υπάρχει κόλπο να το σεταρεις) φουλ σποτιφαι, browsing, social media είμαι στις 8 ώρες screen ON TIME που σημαίνει 1.5 μερα μπαταρίας οβερ ολ αν βάλεις και κανα διωρο ποκεμον γκοου πάς στις 5 ωρες και 30 λεπτα screen ON TIME και γύρω στις 24 ωρες μπαταρια συνολο. Οπότε φανταζομαι στα ιδια θα κινηθει και το ultra το νέο με λιγο καλυτερη βελτιστοποίηση +1-2 ωρες τοπ. RAM/ROM (12/128-256-512) θα είναι same , connectivity same. Λογισμικό android 12 με εγγυημένα τουλ 3 χρόνια support (dld android 13-14-15) Και τώρα στις σημαντικές διαφορες AMD RDNA καρτα γραφικών και νέος βελτιωμένος επεξεργαστής. Εδώ η τραγική διαφορα ειναι στη gpu. Συγκριτικά με την MALI θα έχει καμία σχεση σε επιδόσεις και σε thermals (απ οτι λενε) εγγυηση amd!!! το συγκεκριμένο chip είναι σε αναπτυξη εδω και 3 χρόνια οποτε περίμενε να είναι εξαιρετικο.(Στα επιπεδα του a14 της apple αλλα σε android). Επίσης οι χρόνοι του CPU+GPU είναι οι εξής ===> CPU: 1× Cortex-X2 2.9GHz + 3 × 2.8GHz + 4 × 2.2GHz, GPU: AMD GPU 1250MHz Vapor chambers που είχε το note20u και λείπουν στο s21u. Αυτά χρησιμοποιούνται για καλύτερη διάχυση θερμότητος με αποτέλεσμα αν παίζεις ώρα να ζεσταινεται λιγότερο. και τέλος η φόρτιση θα είναι 45W,10V/4.5A. μια σημαντική αύξηση απ τα 25w που έχει τώρα το ultra. Οπότε σημαντικές αλλαγές κατ εμέ αλλά αν δε σε νοιάζουν καθόλου και πάρεις τώρα ενα s21ULTRA με τα τελευταία updates θα είναι υπέρκομπλε και μπορείς να το βρεις γύρω στα 1000€ τώρα. Τον γενάρη θα έχει κοντα 700. Σ 'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την ανάλυση. Είναι πολύ βοηθητικό. Σίγουρα 'εχω καταλήξει ότι θα περιμένω τον Γεννάρη - Φλεβάρη να βγεί το s22 και μετά θα κρίνω σε ποιο απο τα 2 θα πάω. Όντως οι διαφορές δεν περιμένω να είναι και δεν θα είναι τρομερές. Αναμονή να το δούμε και σαν design πως θα είναι.
bleckmeister1g Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Lucius είπε Σ 'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την ανάλυση. Είναι πολύ βοηθητικό. Σίγουρα 'εχω καταλήξει ότι θα περιμένω τον Γεννάρη - Φλεβάρη να βγεί το s22 και μετά θα κρίνω σε ποιο απο τα 2 θα πάω. Όντως οι διαφορές δεν περιμένω να είναι και δεν θα είναι τρομερές. Αναμονή να το δούμε και σαν design πως θα είναι. Λοιπον δεν ανεφερα καθόλου για το σχήμα. Το σχήμα απο μπροστα θα είναι το ιδιο απλα σε 19:9 ratio αντι για 20:9 του s21 ultra. Με λίγα λόγια πιο παχυ σα το Note 20 ultra. Τωρα οσον αφορά το πίσω μέρος ελπίζω πραγματικά να κρατήσουν το ιδιο design με το s21 Ultra και να το κάνουν trademark. -------------------------ακολουθει ασχετο κειμενο------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γιατι το λέω αυτό, πχ το iphone εχει ένα signature design που οποιος και να το δει θα πεί α ναι είναι iphone και επίσης η apple έχει καταστήσει την έννοια του τηλεφώνου να είναι το iphone και όλα τα άλλα τα βλέπουν ως τα πραγματα που παίρνουν οι φτωχοί (ασχετα αν είναι πιο ακριβα). Οπότε θα ήθελα η samsung να ακολουθήσει ένα παρόμοιο μονοπάτι ώς προς το design. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα