Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα.

Ήρθε και εμένα η στιγμή να πάω σε ανανέωση του τιμιότατου και ακόμα εξαιρετικού Samsung s9 plus.

Η απόφαση είναι να πάω σε s21 ultra. 

Ο προβληματισμός είναι ο εξής: Αξίζει μια τέτοια αγορά τώρα ή να περιμένω τα s22 αρχές του έτους; 

Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου τα τελευταία χρόνια πως πάει το θέμα τιμών κλπ. δεν ξέρω πόσο μπορεί να στοιχίζει το s22 ultra όταν βγει και πόσο μπορεί να πέσει το s21 ultra όταν κυκλοφορήσει το s22.

Περιμένω απόψεις απο τους ειδικούς επι του θέματος. 

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Lucius είπε

Καλημέρα στην ομάδα.

Ήρθε και εμένα η στιγμή να πάω σε ανανέωση του τιμιότατου και ακόμα εξαιρετικού Samsung s9 plus.

Η απόφαση είναι να πάω σε s21 ultra. 

Ο προβληματισμός είναι ο εξής: Αξίζει μια τέτοια αγορά τώρα ή να περιμένω τα s22 αρχές του έτους; 

Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου τα τελευταία χρόνια πως πάει το θέμα τιμών κλπ. δεν ξέρω πόσο μπορεί να στοιχίζει το s22 ultra όταν βγει και πόσο μπορεί να πέσει το s21 ultra όταν κυκλοφορήσει το s22.

Περιμένω απόψεις απο τους ειδικούς επι του θέματος. 

Ευχαριστώ

Αν δεν βιάζεσαι, όσο περισσότερο περιμένεις, τόσο περισσότερο πέφτει η τιμή. ειδικά σε Android. Το s22 Ultra λογικά θα βγει στα 1300€ όπως και το 21 όταν βγήκε. Άρα κρίνεις ανάλογα με το budget σου και ανάλογα με το πόσο βιάζεσαι...

Δημοσ.

Μιας και εχω και εγω το S9plus και ειχα αρχισει  να ψαχνομαι απο χειμωνα να δω τι θα κανω, αποφασισα οτι η πιο εξυπνη λυση θα ηταν να περιμενω να βγει το S22 και τοτε να αποφασισω. Θα πεσει η τιμη του S21 και τοτε τα ζυγιζω βαση τιμης και κρινω. Αν το αντεχει η τσεπη μου ή ειναι τοσο ανωτερο το S22 παω για αυτο, αλλιως S21. 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μιας και εχω και εγω το S9plus και ειχα αρχισει  να ψαχνομαι απο χειμωνα να δω τι θα κανω, αποφασισα οτι η πιο εξυπνη λυση θα ηταν να περιμενω να βγει το S22 και τοτε να αποφασισω. Θα πεσει η τιμη του S21 και τοτε τα ζυγιζω βαση τιμης και κρινω. Αν το αντεχει η τσεπη μου ή ειναι τοσο ανωτερο το S22 παω για αυτο, αλλιως S21. 

Συμφωνώ. Γενικά πιστεύω ότι δεν αξίζει να πάρεις android ναυαρχίδα day one μιας και η τιμή πέφτει αρκετά μετά από κάποιους μήνες. Πιστεύω ότι η καλύτερη κίνηση είναι να πάρεις περσινή ναυαρχίδα μόλις βγει η επόμενη, μιας και λίγες διάφορες έχει από την καινούργια και θα είναι στη μισή τιμή !

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ προς τα εκεί με βλέπω. Λογικά δεν θα είναι μεγάλες οι διαφορές και θα πέσει και η τιμή του s21. Η αλήθεια είναι ότι μ΄ αρέσει πολύ και σαν τηλέφωνο. 

Μάλλον θα συγκρατηθώ και θα περιμένω το s22 για να πέσει το s21 περισσότερο.

Ευχαριστώ παίδες

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotia είπε

Mε το περιμενε παντως , πάντα βγαινουν και άλλες καλες επιλογες απο πρωην ναυαρχίδα

Αν κοιτας μια εταιρια δυσκολο...δεν θα επαιρνα ποτε ναυαρχιδα της Huawei η της Xiaomi ας πουμε για προσωπικου μου λογους,  παρολο που σε ολους τους γνωστους μου προτεινω τα budget τηλεφωνα τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αν κοιτας μια εταιρια δυσκολο...δεν θα επαιρνα ποτε ναυαρχιδα της Huawei η της Xiaomi ας πουμε για προσωπικου μου λογους,  παρολο που σε ολους τους γνωστους μου προτεινω τα budget τηλεφωνα τους.

Αν κοιτας σε μια εταιρία μονο , αγοράζεις και τα λαθη της σε προιόντα .Αυτο ειναι άσχετο με τι μας αρέσει.

57 λεπτά πριν, BadLamp είπε

Ξέρω ότι αποτελεί μικρή διαφορά σε πολλούς τομείς αλλά εγώ θα περίμενα μόνο και μόνο μπας και βάλει Qualcomm και στα Ευρωπάικά μοντέλα η Samsung. Το S21 Ultra θα πρότεινα να πας να το δεις από κοντά, είναι αρκετά βαρύ τηλέφωνο και είναι top-heavy, το οποίο μερικούς δεν τους βολεύει

Δυσκολο να βαλει , οταν το θεωρει όπως το ραδιόφωνο, σαν θεμα προδιαγραφών μιας αγοράς   .

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.
2 ώρες πριν, harisnikolop είπε

χωρίς να το έχω δει live, πολλοί μιλάνε για μεγάλο πρόβλημα υπερθέρμανσης στο s21ultra. 

Για τον Snapdragon δεν λενε? Οποτε αυτα που ερχονται με Enyxos Ελλαδα δεν πρεπει να εππηρεαζονται. Εκτος αν βγηκε κατι νεοτερο.

Δημοσ.

Το τηλέφωνο το έχω δει από κοντά και το έχω λατρέψει. 

Είχα εγκαταλείψει τη samsung μιας και είχα πάει σε πιο budget επιλογές. Αλλά με το s9 plus έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένος. 

Δεν έχει κολλήσει πουθενά και αν εξαιρέσεις λίγο την μπαταρία του, που το θεωρώ λογικό, είναι όπως τη πρώτη μέρα που το πήρα.

Γι' αυτό ψάχνω να πάω πάλι σε samsung μιας και μου αρέσει και το συγκεκριμένο τηλέφωνο. 

Ξέρω είναι σαν να πηγαίνω με παρωπίδες αλλά δεν είμαι fan boy απλά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το προηγούμενο όπως ανέφερα.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω το s21ultra και οντως ζεσταίνεται και αν εχεις 5g περισσοτερο. Παλαιοτερα αν ανοιγες την καμερα ψηνοταν μετα απο μερικα update ειναι οκ τωρα. Αλλα και το s9 που ειχα ζεσταινοταν ισως λιγο λιγοτερο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, roginsky12 είπε

και γιατι δεν παιρνεις Iphone13 Που βγαινει σε λιγο?

Γιατί δεν είμαι καθόλου fan της apple. Δεν είχα ποτέ και δεν θ΄ αποκτήσω μάλλον.

9 ώρες πριν, gorge18 είπε

Εχω το s21ultra και οντως ζεσταίνεται και αν εχεις 5g περισσοτερο. Παλαιοτερα αν ανοιγες την καμερα ψηνοταν μετα απο μερικα update ειναι οκ τωρα. Αλλα και το s9 που ειχα ζεσταινοταν ισως λιγο λιγοτερο.

Εγώ στο s9 δεν έχω καταλάβει κάτι. Γενικά μιας και το έχεις πως σου είναι σαν συσκευή; Γιατί καλό το να το βλέπεις στο demo σ' ένα κατάστημα και άλλο στη χρήση 

Δημοσ.

Αν πιστεύεις ότι το S22 θα είναι τόσο καλύτερο από το S21, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Είχα το S10, πήγα στο S21 και οι διαφορές δεν ήταν  ορατές στην καθημερινή χρήση. Απαλλάχθηκα βέβαια από την κυρτή οθόνη, και αυτός ήταν ο λόγος που έκανα την αλλαγή, οπότε για εμένα άξιζε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...