Προς το περιεχόμενο

Μη αναγνώριση δικτύου

tolis.illegal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Λυστε μου μια απορία βρε παιδιά 

Μετακόμισα σε μια πολυκατοικία που μας δίνει και free internet.  Το κτήριο έχει δύο ορόφους και κάθε όροφος έχει μια κεραία (ενισχυτή σήματος με καλώδιο όπως το βλέπω) και εμφανίζονται δύο wifi διαθέσιμα με διαφορετική ονομασία πχ 1ος όροφος "ίντερνετ 1" δεύτερος όροφος "ίντερνετ 2".

Στο κινητό και στην τηλεόραση εμφανίζονται όλα

Στο λάπτοπ αν και την πρώτη μέρα φαινόταν το ίντερνετ 1, την επόμενη εξαφανίστηκε και εμφανίζεται μόνο το ίντερνετ 2. Ακόμη και φορμάτ που έκανα δεν μου το εμφανίζει σαν διαθέσιμη επιλογή παρόλο που απο άλλες συσκευές το βρίσκω και μπαίνω κανονικά.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και με ενδιαφέρει να το λύσω γιατί πιάνω πολύ καλύτερο σημα με το ίντερνετ 1

Ελπιζω να περιέγραψα καλά την κατασταση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δοκίμασε με ενα στικάκι wifi, ίσως φταίει η κάρτα δικτύου/wifi του λάπτοπ. το έχω πάθει με ενα tv box και έπρεπε απλά να αλλάξω κανάλι στο wifi για να δουλέψει όμως εσύ δεν έχεις πρόσβαση στο access point πέρα απο τον διαχειριστή του δικτύου... οπότε είτε συννενοείσαι με τον ίδιο και του λές να βάλει ένα άλλο κανάλι ή απλά παίρνεις ενα στικάκι wifi με 10€ και λογικά θα δουλέψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...