7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κάπως έτσι δηλαδή; Καλύτερα να μην κάνετε άλλες δοκιμές. Αν δεν χάλασε ακόμα κάτι, το πιθανότερο είναι πως βρίσκεται στα πρόθυρα να χαλάσει. *Μήπως χάλασε ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού και γυρίζει με χαμηλές στροφές παράγοντας τον περίεργο θόρυβο και έτσι υπερθερμαίνεται το τροφοδοτικό και σβήνει για προστασία (OTP); Αρχικά συγνώμη που σας έκανα παράθεση του μηνύματος τόσο αργά. Θα ανεβάσω τώρα σε mp3 αρχειάκι τον ήχο. Πρόλαβα και τον κατέγραψα. Edit. Παρακάτω στο λινκ είναι ένα σύντομο ενός λεπτού mp3 αρχείο ήχου. Δεν σφυρίζει συνέχεια απλά ανάλογα την διεργασία, μου θυμίζει εποχές που είχα μηχανικό δίσκο HDD και όταν χρησιμοποιούνταν έκανε ένα γουργουριτο. Κάπως έτσι θα το παρομοίαζα. Συγκεκριμένα το έντονο φαίνεται στο 0:35 κ μετά https://easyupload.io/71dqi9 (κάτι κλικ κλικ που ακούγονται είναι από το ποντίκι παράλληλα) Παραδόξως σε cinebench r23 multi δεν τσίριζε. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από 7nisiotis
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2021 στις 3:09 ΠΜ, 7nisiotis είπε Αρχικά συγνώμη που σας έκανα παράθεση του μηνύματος τόσο αργά. Κανένα πρόβλημα! Λοιπόν, coil whine δεν είναι σίγουρα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω όμως και τι μπορεί να είναι. Το πιθανότερο ένα από τα 2 που ανέφερα προηγουμένως. Επίσης, μεταξύ 44-56s κάποιο φανάκι αν κατάλαβα καλά ανεβάζει στροφές. Τι χρήση γινόταν εκείνη τη στιγμή; *Ο ήχος είναι επεξεργασμένος; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κανένα πρόβλημα! Λοιπόν, coil whine δεν είναι σίγουρα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω όμως και τι μπορεί να είναι. Το πιθανότερο ένα από τα 2 που ανέφερα προηγουμένως. Επίσης, μεταξύ 44-56s κάποιο φανάκι αν κατάλαβα καλά ανεβάζει στροφές. Τι χρήση γινόταν εκείνη τη στιγμή; *Ο ήχος είναι επεξεργασμένος; **Αποσύρομαι, τα υπόλοιπα μετά τις 8π.μ. - Το φανακι είτε είναι του τροφοδοτικού είτε της ψυχτρας ( υδροψυξη με 2Χ 180αρια ). * Ναι τον boostαρα γιατί το κινητό απ' ότι φαίνεται γράφει με χαμηλή ένταση στο μικρόφωνο. Usage- Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερα βαρύ, ανοιγοκλεινα τον chrome. Θα δω τι θα κάνω με καθαρό μυαλό το πρωί, τώρα τσίμπησα ντεπον γιατί μου ρθε νταμπλας. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από 7nisiotis 1
kostas_anes Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 8/9/2021 στις 5:02 ΜΜ, triplex1 είπε Η Gigabyte RTX 3060ti vision oc σε ζηταει ελαχιστο 650w 650W δεν ζητάει η 3080 Ti μου με το unlocked BIOS της Galax στα 1000W, στα 480W μαξάρει. Κουλάρετε λίγο και μην τα πετάτε έτσι, τρομάζετε τον κόσμο που δεν ξέρει και πιθανώς να διαβάζει. Η κάρτα ζητάει γύρω στα 210-230W, ανάλογα την υλοποίηση και μιλάμε για transients έως 280-300W στην χειρότερη, την τρέχεις και με 500άρι τροφοδοτικό ΑΝΕΤΑ. Στις 3/9/2021 στις 5:24 ΠΜ, 7nisiotis είπε Σας γράφω από το pc αυτή τη στιγμή. Αναψε. Εξελίχθηκε το εξής κουλό! Αρχικά Θέση Α1 αριστερή θέση ράμ - Β1 δεξιά θέση ραμ - βγάζω την πρώτη ραμ - ας την ονομάσουμε Χ που βρισκόταν δεξιά ( ΘΈΣΗ B1) αφήνοντας μόνη της τη 2η μνήμη - Ψ - στη θέση ( Α1 ) ( η μητρική έχει 2 θέσεις για μνήμες ) Αποτέλεσμα? ανάβει, άρα φταίει μάλλον μία εκ των 2 μνημών σκέφτομαι - πιθανότατα η (X). Έπειτα τοποθετώ την ίδια μνήμη (Ψ) στην δεξιά θέση όπου βρισκόταν η (Χ) / ανάβει Εκεί σκέφτηκα ωραία έχουμε να κάνουμε με χαλασμένη μνήμη ευτυχώς έχουμε εγγύηση εφ όρου ζωής. - για να σιγουρευτούμε: δοκιμάζω να βάλω πάλι πίσω στη θέση της την (Χ) θεωρητικά "χαλασμένη" ραμ bootάροντας ΜΑΖΙ και με τις ΔΥΟ χωρίς κάρτα γραφικών και δίσκους : Το pc άνοιξε! Τοποθετώ και την κάρτα.... άνοιξε Ακριβώς οι μαλακίες που μου κάνει η Z370 Gaming 7 με τον 8700K εδώ και μισό μήνα και προσπαθώ να βρω τι φταίει... Το θέμα είναι ότι στην περίπτωσή μου έχω αλλάξει 3 τροφοδοτικά οπότε μάλλον για θέμα μητρικής το κόβω. 2 1
triplex1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε 650W δεν ζητάει η 3080 Ti μου με το unlocked BIOS της Galax στα 1000W, στα 480W μαξάρει. Κουλάρετε λίγο και μην τα πετάτε έτσι, τρομάζετε τον κόσμο που δεν ξέρει και πιθανώς να διαβάζει. Η κάρτα ζητάει γύρω στα 210-230W, ανάλογα την υλοποίηση και μιλάμε για transients έως 280-300W στην χειρότερη, την τρέχεις και με 500άρι τροφοδοτικό ΑΝΕΤΑ. για τροφοδοτικο μιλαμε οχι οτι καιει η καρτα 650
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε 650W δεν ζητάει η 3080 Ti μου με το unlocked BIOS της Galax στα 1000W, στα 480W μαξάρει. Κουλάρετε λίγο και μην τα πετάτε έτσι, τρομάζετε τον κόσμο που δεν ξέρει και πιθανώς να διαβάζει. Η κάρτα ζητάει γύρω στα 210-230W, ανάλογα την υλοποίηση και μιλάμε για transients έως 280-300W στην χειρότερη, την τρέχεις και με 500άρι τροφοδοτικό ΑΝΕΤΑ. Ακριβώς οι μαλακίες που μου κάνει η Z370 Gaming 7 με τον 8700K εδώ και μισό μήνα και προσπαθώ να βρω τι φταίει... Το θέμα είναι ότι στην περίπτωσή μου έχω αλλάξει 3 τροφοδοτικά οπότε μάλλον για θέμα μητρικής το κόβω. - Αν είναι μητρική ίσως δε προλαβαίνω γιατί πέρασαν 2 χρόνια όπου ναναι- από Αμαζον η αγορά έγινε: 11 Οκτ 2019. Θα με περάσουν για scammer. Πίσω στο Σεπτέμβριο του 2019 μου είχε καεί ενας 8700Κ με ίδια μητρική - degraded ενώ δεν έπαιζα με πάνω από 1.29 ρεύμα - ( αγορά Ιανουάριος 2019 ) είχα στείλει μήνυμα αν γίνεται να πάει Asrock δια μέσου Αμαζον για έλεγχο και μου είχαν πει ότι μπορούμε να σας στείλουμε άλλη μητρική ή επιστροφή χρημάτων εφόσον λάβουμε τη παλιά πίσω. Κ αυτό είχα επιλέξει, μου έστειλαν νέα αφού έστειλα την παλιά πίσω. Θα φανεί κάπως να χαλασε κ αυτή. Άτυχος Χ²? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από 7nisiotis
kostas_anes Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Σήμερα έκλεισε ενώ έπαιζα. Η κάρτα δουλευε undervolted max 200w. Συγκεκριμένα έγινε το εξής: - Έπαιζα 3 ώρες Titanfall 2. Κανένα πρόβλημα. Βάζω να παίξω λίγο Warzone και άκουγα κάτι σαν ελαφρά σφυρίγματα από τη πλευρά που ήταν το τροφοδοτικό. Ένα σαν να κλαίει κάτι εντός. Σαν ελαφρύ τσιριχτο. Δεν έδωσα σημασία. Θεώρησα ότι ήταν coil whine από τη κάρτα - όμως βάζοντας το αυτί μου πάνω παρατήρησα ότι δεν ερχόταν από κει ο ήχος αυτός. Με αυτά κ με εκείνα ξεκινάει το παιχνίδι και εκεί που έπαιζα ΈΣΒΗΣΕ το μηχάνημα. Άναψε το λαμπάκι του Lan/Ethernet στη μητρική από πίσω αλλά όχι όμως όπως τη προηγούμενη φορά. Τώρα αναμοσβηνε. Πατάω το power ανοίγει αλλά τα σφυρίγματα είναι πιο έντονα αυτή τη φορά. Πατάω από φόβο να κλείσει ο υπολογιστής και στο κλείσιμο έκανε τσυριχτο/σφύριγμα σαν σφυρίχτρα. Να ξεκινήσω τις διαδικασίες για RMA από την Corsair? ( το τροφοδοτικό αγοράστηκε το Φλεβάρη του 2019 από άλλο μέλος αλλά έχω εγγύηση αγοράς του το 2018 από το κατάστημα Dexter, είμαι εντός της εγγύησης ) Μάλλον κάτι άλλο πήρε μαζί του. Έχουν παραμορφωθεί και τα παράθυρα στα windows. ΚΑΙ Κάρτα; #2 τον άναψα ξανά και φαίνεται προς το παρόν οκ από το θέμα παραμορφωσης παραθύρων. Συγκεκριμένα εμφάνισε 2 μαύρα boxes δεξιά τα οποία οταν έκανα κλικ αλλου εξαφανίστηκαν και τα μενου είχαν γίνει γκρι/άσπρο. Δεν ήταν artifacts όμως πχ πράσινες γραμμες κλπ. #3 Σε δοκιμή με handbrake ενός βιντεο 5λ-μετατροπη- σε youtube 1080 το πέρασε αλλά περιστασιακά και προς την ολοκλήρωση του άκουγα τον γνωστό ήχο που σας περιέγραψα πριν σαν χύτρα ταχύτητας. Ενω όλα ήταν ΟΚ φαίνεται ότι δεν με ξέχασε και επέστρεψε το ίδιο πρόβλημα με μια παραλλαγή όμως. @kostas_anes Κώστα, σε κάνω μία tag αν έχεις βρεθεί αντιμέτωπος με κάτι παρόμοιο. Αν το συγκεκριμένο μοτίβο σου φαίνεται γνώριμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δεν είμαι 100% πεισμένος ότι είναι θέμα τροφοδοτικού, μιας και τα προηγούμενα δείχνουν θέμα μητρικής/cpu. SFF δεν έχω, αλλά αν θες σου στέλνω EVGA G3 650άρι ή Kolink Enclave 600W που έχω πρόχειρα, για να λειτουργείς το σύστημα έξω από το κουτί και μου πασάρεις το SF600 να το τσεκάρω. Απέκτησα πρόσφατα και επαφή με jonnyGURU που δουλεύει στο R&D της Corsair, οπότε θα μου πει και αυτός αν είναι για RMA ή όχι, σύμφωνα με τα ευρήματά μου. Στείλε PM αν είναι. 10 λεπτά πριν, triplex1 είπε για τροφοδοτικο μιλαμε οχι οτι καιει η καρτα 650 Χαίρομαι που το ξεκαθαρίζεις, αλλά όταν μου λες το εξής: Στις 8/9/2021 στις 5:02 ΜΜ, triplex1 είπε ζηταει ελαχιστο 650w + τα 95w του επεξεργαστη σου Ουσιαστικά γράφεις "θες τροφοδοτικό 745W". Η προτεινόμενη ισχύς τροφοδοτικού για ΟΛΟ το σύστημα με αυτήν την κάρτα, μαζί με το TDP του CPU, δεν έχουν ρόλο στην ίδια πρόταση. Πάρε TDP με TDP και θα είσαι ολόσωστος 2
triplex1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Δεν είμαι 100% πεισμένος ότι είναι θέμα τροφοδοτικού, μιας και τα προηγούμενα δείχνουν θέμα μητρικής/cpu. SFF δεν έχω, αλλά αν θες σου στέλνω EVGA G3 650άρι ή Kolink Enclave 600W που έχω πρόχειρα, για να λειτουργείς το σύστημα έξω από το κουτί και μου πασάρεις το SF600 να το τσεκάρω. Απέκτησα πρόσφατα και επαφή με jonnyGURU που δουλεύει στο R&D της Corsair, οπότε θα μου πει και αυτός αν είναι για RMA ή όχι, σύμφωνα με τα ευρήματά μου. Στείλε PM αν είναι. Χαίρομαι που το ξεκαθαρίζεις, αλλά όταν μου λες το εξής: Ουσιαστικά γράφεις "θες τροφοδοτικό 745W". Η προτεινόμενη ισχύς τροφοδοτικού για ΟΛΟ το σύστημα με αυτήν την κάρτα, μαζί με το TDP του CPU, δεν έχουν ρόλο στην ίδια πρόταση. Πάρε TDP με TDP και θα είσαι ολόσωστος γραψε οτι εκανα και ενα λαθος 3
kostas_anes Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Άτυχος Χ²? Shit happens. Ντάξει, μεταξύ μας, Asrock έχεις οκ; 😂 Ότι μητρική έχω πάρει από αυτήν την εταιρεία, μόνο βάσανο ήταν και πολλάααα προβλήματα σε hardware επίπεδο... 1
triplex1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Shit happens. Ντάξει, μεταξύ μας, Asrock έχεις οκ; 😂 Ότι μητρική έχω πάρει από αυτήν την εταιρεία, μόνο βάσανο ήταν και πολλάααα προβλήματα σε hardware επίπεδο... Εγω ακριβως το αντιθετο , οτι Ashrock εχει περασει απο τα χερια μου κανενα παραπονο και κανενα σοβαρο προβλημα σε σχεση με καποιες αλλες mb πχ gigabyte & msi. Βασικα πιστευω οτι η ολη ιστορια βασιζεται στο τι θα σε τυχει και μη σε τυχει , απ'ολες βγαινουν κατα καιρους ελλατωματικα κομματια 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Shit happens. Ντάξει, μεταξύ μας, Asrock έχεις οκ; 😂 Ότι μητρική έχω πάρει από αυτήν την εταιρεία, μόνο βάσανο ήταν και πολλάααα προβλήματα σε hardware επίπεδο... Δυστυχώς ήταν τότε σε Ζ390 ( με εξαίρεση ίσως την τότε Z390i msi edge ) η ισχυρότερη ITX που μπορούσα να βρω. Πλέον δεν πρόκειται να την επιλέξω ξανά ή θα είμαι πιο προσεκτικός κάνοντας έρευνα καλύτερα ρωτώντας κατόχους όπου βρω - λόγω του ότι και με μια Asrock Z77 fatality professional στο παρελθόν είχα κάτι περίεργα και το ότι προσφέρουν μόλις 2 έτη εγγύησης ( τότε δε το γνώριζα ). Δε θέλω να φανεί δυσφήμηση προς την εταιρεία, έχει βελτιωθεί πολύ μεν αλλά ή πέφτω σε προβληματικά κομμάτια είτε τα κάνουν σαλάτα και φαίνονται τα θέματα σε random μερίδα χρηστών μετά από Χ χρόνο. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από 7nisiotis 1
kostas_anes Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Βασικα πιστευω οτι η ολη ιστορια βασιζεται στο τι θα σε τυχει και μη σε τυχει , απ'ολες βγαινουν κατα καιρους ελλατωματικα κομματια Ehhh... όχι και τόσο. Όταν περνάνε δεκάδες συστήματα από τα χέρια μου σαν "το παιδί που φτιάχνει τα PC", βλέπω καθημερινά πόσα θέματα στο δικό μου community στο Discord και παράλληλα σαν reviewer βλέπω και αρκετές μητρικές για reviews, μπορώ να σου πω με ευκολία ότι τα στατιστικά είναι υπέρ της MSI και ASUS και πολύ ενάντια της Giga και ΑSRock, τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια. Η Giga δεν έχει τόσο total hadware failure, όσο ασυμβατότητα με μνήμες και τρισάθλια BIOS που καταλήγουν να κάνουν ακόμα και lockup την μητρική, κατά κύριο λόγο. Ψιλοπαλεύεται αν ξέρεις τι να κάνεις. Από την άλλη η ASRock, πέρα από χάλια BIOS, είναι οι μητρικές που έχουν βγάλει τα περισσότερα και πιο περίεργα προβλήματα. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν ακριβώς. Τα τελευταία 3 PC που έχω φτιάξει μέσα στον Σεπτέμβρη και τα 3 είχαν ASRock mobo. Και πρόσεξε, ούτε καν ίδια πλατφόρμα. B560 η μία, B550 η άλλη και τέλος η "πολυαγαπημένη" μου B450M Steel Legend, που να κοπεί το χέρι αυτού που την σχεδίασε 🙂 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε έχει βελτιωθεί πολύ μεν Ναι τουλάχιστον δεν πιάνουνε φωτιά όπως οι AM3 τους. 🤣 1
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αρχικά συγνώμη που σας έκανα παράθεση του μηνύματος τόσο αργά. Θα ανεβάσω τώρα σε mp3 αρχειάκι τον ήχο. Πρόλαβα και τον κατέγραψα. Edit. Παρακάτω στο λινκ είναι ένα σύντομο ενός λεπτού mp3 αρχείο ήχου. Δεν σφυρίζει συνέχεια απλά ανάλογα την διεργασία, μου θυμίζει εποχές που είχα μηχανικό δίσκο HDD και όταν χρησιμοποιούνταν έκανε ένα γουργουριτο. Κάπως έτσι θα το παρομοίαζα. Συγκεκριμένα το έντονο φαίνεται στο 0:35 κ μετά https://easyupload.io/71dqi9 (κάτι κλικ κλικ που ακούγονται είναι από το ποντίκι παράλληλα) Παραδόξως σε cinebench r23 multi δεν τσίριζε. Μου δίνει την εντύπωσή αυτό που άκουσα ότι είναι από fan, είτε από την gpu είτε από το psu όταν ανεβάζει load και αρχίζει να δουλεύει. Όπως και να έχει δε θα έπρεπε να δημιουργεί προβλήματα με shutdowns εκτός αν τα rpm ήταν χάλια και έκανε thermal shutdown ξέρω εγώ μετά από 2-3 ώρες. Το ότι δεν ανοίγει μετά και πρέπει να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα μυρίζει για thermal shutdown στο psu ή κάποιο trip για κάποιο λόγο. Αν μπορούσε κάποιος να το τεστάρει θα μας λυνόταν η απορία. Βέβαια για να κάνει shutdown SF600 με έναν 8700k και μια 3060ti something has gone horribly wrong.😁 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από ilos 2
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilos είπε Μου δίνει την εντύπωσή αυτό που άκουσα ότι είναι από fan, είτε από την gpu είτε από το psu όταν ανεβάζει load και αρχίζει να δουλεύει. Όπως και να έχει δε θα έπρεπε να δημιουργεί προβλήματα με shutdowns εκτός αν τα rpm ήταν χάλια και έκανε thermal shutdown ξέρω εγώ μετά από 2-3 ώρες. Το ότι δεν ανοίγει μετά και πρέπει να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα μυρίζει για thermal shutdown στο psu ή κάποιο trip για κάποιο λόγο. Αν μπορούσε κάποιος να το τεστάρει θα μας λυνόταν η απορία. Βέβαια για να κάνει shutdown SF600 με έναν 8700k και μια 3060ti something has gone horribly wrong.😁 - Idle ήταν συγκεκριμένα στο ηχητικό σημείο αυτό. Δεν δούλευαν τα ανεμιστήρια της κάρτας - Ανοίγει κατευθείαν δε χρειάζεται να περιμένω ή κάτι τέτοιο απλά ΠΛΕΟΝ ακούγεται το τσιριχτό αυτό randomly. Δε το έκανε, ή μάλλον δεν ακουγόταν τόσο πολύ - κάτι τέτοιο μέχρι χθες ΠΡΙΝ το shutdown. Οπότε φοβάμαι να λειτουργήσω το μηχάνημα μη γίνει χειρότερα και καεί κάτι άλλο. Έγινε έντονο αυτό το τσιριγμα αλα "χύτρα ταχύτητας" από το ξαφνικό shutdown κι έπειτα. - Παρεπιπτόντως έτρεξα ένα Unigine Superpotition 4K / Unigine Heaven ίσα ίσα να δουλέψει για μερικά 1-2 λεπτά χωρίς artifacts. Δε θέλω να "χαθεί" η κάρτα ειδικά RMA σε ΑΥΤΗΝ την περίοδο θα είναι καταστροφή. - Πάντως όσο έπαιζα Titanfall 2 δεν έγινε το παραμικρό. ΙΣΩΣ γιατί είχε κλείδωμα το παιχνίδι τα 144Hz και δεν ζοριστηκε το σύστημα τόσο ενώ με Warzone με το που μπήκα σε match ξεκίνησε μικροσφυριγματακια που έπρεπε αρχικά να πλησιάσεις το αυτί σου πάνω στο κουτί για να τα ακούσεις ( να πλησιάσεις προς το τροφοδοτικό ) μέχρι που έγινε το ξαφνικό shutdown. Μετά το πάτημα του power ξανά συμπεριφέρεται σε τυχαίες στιγμές με τσιριχτο αλλά δεν έτρεξα ξανά το παιχνίδι για να δω αν θα κλείσει. - Έχω προλάβει να τραβήξω βίντεο ενώ ρενταρει με handbrake και τα ρεύματα φαινόταν ( 12, 5 και 3,3 v με το HWinfo όπως στην εικόνα στο τέλος της 1ης σελίδας ), οκ ενώ δεν έκανε σχεδόν καθόλου σφυρίγματα εκεί. Μετά τα άρχισε. Εντελώς περίεργη συμπεριφορά. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από 7nisiotis
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μήπως τυχών έχετε και κάποιο 2ο σύστημα; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα