Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, πριν 1 μηνα περιπου εκανα ολικη αναβαθμιση απο εναν athlon ii x4 640 σε εναν ryzen 5 3600 και παρολο που ειναι η μερα με τη νυχτα πιστευω οτι ο 5400αρης hdd κραταει ακομα το συστημα πισω. Αποφασισα λοιπον να αγορασω εναν m.2 nvme και ειχα καταληξει στον wd sn550, αλλα μετα που διαβασα οτι η εταιρια προσφατα αλλαξε την nand flash εχοντας τωρα υποδεεστερες φυσικα επιδοσεις, βρισκομαι παλι στην αρχη και δεν ξερω ποιον να διαλεξω. Εχω βρει ομως μερικους δισκους και θελω την αποψη σας.

Το βασικο που με ενδιαφερει ειναι η ταχυτητα στα μικρα αρχεια και η ταχυτητα μετα το περας της cache. Οσον αφορα το δευτερο ο a2000 ειναι ο χειροτερος απο ολους (500mb/s), αλλα εχει πολυ μεγαλη cache η οποια ειναι στα 150gb, αρα καπως αντισταθμιζεται η κατασταση, οπως φυσικα και η τιμη του (90 ευρω) με κανει να τον γλυκοκοιταζω. Και επισης με ενδιαφερει και η αξιοπιστια του καθε δισκου

Εσεις ποιον θα μου προτεινατε απο αυτους εδω ;; Η μηπως εχεται να μου πειτε καποιον καλυτερο ;;

1. Kingston A2000 SSD 1.0TB M.2 NVMe SA2000M8/1000G - Skroutz.gr

2. Kingston KC2500 SSD 1TB M.2 NVMe SKC2500M8/1000G - Skroutz.gr

3. Adata XPG SX8200 Pro SSD 1.0TB M.2 NVMe ASX8200PNP-1TT-C - Skroutz.gr

4. Western Digital SN750 SSD 1.0TB M.2 NVMe WDS100T3X0C - Skroutz.gr 

5. Crucial P5 SSD 1TB M.2 NVMe CT1000P5SSD8 - Skroutz.gr

PS. Και η adata αλλαξε την nand flash και τον controller στον sx8200 pro αλλα πιστευω οτι παρ'ολα αυτα εχει καλες επιδοσεις γι'αυτο ειναι στην λιστα.

Επεξ/σία από bep1995

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...