Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, 

μετα από κάποια έρευνα αγοράς που έκανα έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα.

Nissan Quashai

Alfa Romeo Giulietta

Audi a3 

θα ήθελα τη γνώμη σας, και ακόμη καλύτερα αν είστε κάτοχοι των παραπάνω αυτοκινήτων.

Να τονίσω ότι είμαι εργένης, και ότι τα μπντελα Που κοιτάω είναι από 2016 και ύστερα, και κατά προτίμηση πετρέλαιο.

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χχχμμμ μα είναι τελείως διαφορετικα τα δυο τελευταία από το Nissan.

Ποιες είναι οι ανάγκες σου τώρα, σκέφτεσαι οικογένεια στα επίμενα χρόνια;

τι επίπεδο εξοπλισμού έχουν αυτά που κοιτάζεις και ποσά θέλεις να διαθέσεις;

- η άλφα ρομεο σε πετρέλαιο είναι σκυλί και δεν έβγαζε ζημιές. Ωραια οδήγηση με μηχανική αισθηση. Όχι όμως γκάτζετ κτλ στο εσωτερικό. 
- δε ξέρω από Audi A3

- Nissan άλλη κατηγορία τελείως. Τι να συγκρίνεις. Διαφορετικές ανάγκες καλύπτει. το έχει η αδερφη μου σε βενζίνη όποτε δε ξέρω για πετρέλαιο πως είναι σε οδηγηση

Δημοσ.

Το βενζινοκίνητο πως πάει;

Επίπεδο εξόπλισμου το βασικό, χωρίς οροφές και τέτοια κομφόρ.

Οικογένεια δεν σκέφτομαι άμεσα, τα χιλιόμετρα που θα κάνω τον χρόνο τα υπολογίζω από 20.000 και πάνω.

Σκέφτηκα το Nissan γιατί είναι best seller στην κατηγορία των SUV, αυτό. Εμφανισιακά εννοείται είναι εντυπωσιακό και το εσωτερικό του ειναι αρκετά ποιοτικό.

Για τα πρώτα 2 ταβάνι είναι τα 13.500-14.500 χιλιάρικα, για το Nissan ίσως να φτάσω και 16.000 αν βρω κάτι καλό.

Επίσης κοιτάω και Γερμανία, μήπως βρω κάποια ευκαιρία και το φέρω από εκεί αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τον εκτελωνισμό 

Δημοσ.
Στις 3/9/2021 στις 2:26 ΜΜ, akis_skrl είπε

Το βενζινοκίνητο πως πάει;

Επίπεδο εξόπλισμου το βασικό, χωρίς οροφές και τέτοια κομφόρ.

Οικογένεια δεν σκέφτομαι άμεσα, τα χιλιόμετρα που θα κάνω τον χρόνο τα υπολογίζω από 20.000 και πάνω.

Σκέφτηκα το Nissan γιατί είναι best seller στην κατηγορία των SUV, αυτό. Εμφανισιακά εννοείται είναι εντυπωσιακό και το εσωτερικό του ειναι αρκετά ποιοτικό.

Για τα πρώτα 2 ταβάνι είναι τα 13.500-14.500 χιλιάρικα, για το Nissan ίσως να φτάσω και 16.000 αν βρω κάτι καλό.

Επίσης κοιτάω και Γερμανία, μήπως βρω κάποια ευκαιρία και το φέρω από εκεί αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τον εκτελωνισμό 

Άρα ξεχνάς το σενάριο της Γερμανίας.

Το Nissan είναι στο εσωτερικό κουδουνίστρα. Παντού γράφουν για θέματα ποιότητας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...