Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θελω να παρω αυτοκινητο 1600κ του 2008. Η φορολογικη μου ειναι 1700 φετος. Και εχω στο ονομα μου σπιτι που νοικιαζω με 250Ε το μηνα. Δηλαδη 3000Ε Το χρονο.

Μπορω να το παρω στο ονομα μου? Αν δεν μπορω τοτε λογικα εχω προστιμο στην εφορια. Ξερουμε για τι ποσα μιλαμε?

Επεξ/σία από tselehub
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tselehub είπε

Καλησπέρα, θελω να παρω αυτοκινητο 1600κ του 2008. Η φορολογικη μου ειναι 1700 φετος. Και εχω στο ονομα μου σπιτι που νοικιαζω με 250Ε το μηνα. Δηλαδη 3000Ε Το χρονο.

Μπορω να το παρω στο ονομα μου? Αν δεν μπορω τοτε λογικα εχω προστιμο στην εφορια. Ξερουμε για τι ποσα μιλαμε?

Ο φόρος (και όχι πρόστιμο) που θα πληρώσεις στην εφορία θα εξαρτηθεί από το σύνολο των τεκμηρίων που θα έχεις, και από τα στοιχεία που δίνεις φαίνεται μόνο το τεκμήριο χρήσης του αυτοκινήτου, κάπου 1.067€ αν το αγοράσεις τώρα. Σε αυτό το ποσό θα προσθέσεις και το τεκμήριο αγοράς του αυτοκινήτου (το ποσό που θα δηλωθεί ότι το αγόρασες), το τεκμήριο της κατοικίας σου (δεν έχει σχέση με το ενοίκιο), το ατομικό ή οικογενειακό τεκμήριο, και οτιδήποτε άλλο τεκμήριο που τυχόν σε επιβαρύνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...