Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει? Βλεπω το έχει αυτήν την εβδομάδα στο lidl και το θέλω πχ για την ταβλα του γραφείου ή και τώρα τον φράχτη που κάνουμε αν χρειαστεί λίγο. 

Ανταλλακτικά που βρίσκουμε? Φαντάζομαι δίσκους βρίσκω και εκτός lidl? 

Screenshot_20210902-171239_Lidl Plus.jpg

Screenshot_20210902-171253_Lidl Plus.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αξίζει?

Εκτός από το κολλητήρι για ηλεκτρονικά, αξίζουν τα εργαλεία του! (Για χαλαρή χρήση).

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ανταλλακτικά που βρίσκουμε?

Βάζει το Lidl ανά 6μηνο ή και τηλεφωνικά στο service.

• Like 3
Δημοσ.

Τα εργαλεία του lidl, κάτω απο την επωνυμία parkside είναι αρκετά ποιοτικά και vfm, συγκρινόμενα πάντα με ερασιτεχνικά εργαλεία ίδιας αξίας. Το συγκεκριμένο ειδικά δεν το γνωρίζω. Το lidl έχει δικό του service και εφόσον φροντίσεις να κρατήσεις την απόδειξη, σε περίπτωση μη αποκατάστασης προχωράνε ακόμη και σε αντικατάσταση, εφόσον είσαι εντός εγγύησης.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αγοράστηκε το μηχάνημα;

Ναι το πηρα.

Για βασικες δουλειες καμια ιδεα τι δισκους να παρω? Νομιζω μεσα εχει 120αρι

• Thanks 1
Δημοσ.

Οι δίσκοι του Lidl είναι αίσχος. Τρώγονται σ' 1 δευτερόλεπτο. Πάρε επώνυμους. Το εργαλείο vfm πάντως, είχα ένα παρόμοιο και μ' έβγαλε ασπροπρόσωπο μέχρι που... το χάρισα σε φίλο μου. Δουλεύει ακόμα, αλλά ήθελα κάτι πιο καλό . 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Οι δίσκοι του Lidl είναι αίσχος. Τρώγονται σ' 1 δευτερόλεπτο. Πάρε επώνυμους. Το εργαλείο vfm πάντως, είχα ένα παρόμοιο και μ' έβγαλε ασπροπρόσωπο μέχρι που... το χάρισα σε φίλο μου. Δουλεύει ακόμα, αλλά ήθελα κάτι πιο καλό . 

Ναι όπως είπα για πολύ βασικές δουλειές. Πχ ταβλα γραφείου όταν θα την ξανα περάσω με βερνίκι, ή τώρα που κάνουμε φράχτη για να ξυσω τις οποίες σταγόνες από το βερνίκι που θα έχει. 

Θα πάω εδώ σε ένα κατάστημα να δω για δίσκους και για τις παραπάνω μάρκες. Thx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...