HannibaL19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αυθεντικές εργοστασιακές μπαταρίες για Redmi Note 4x (SP). Το έχω χρόνια με Lineage OS και μου πάει πολύ κρίμα να το αλλάξω μόνο λόγω μπαταρίας γιατί με καλύπτει 100% ακόμα. Έχω αγοράσει ακόμα και ανταλλακτικά για jack και βύσμα φόρτισης. Η μπαταρία έχει ήδη αλλαχτεί μια φορά. Πήρα την αντίστοιχη που ταιριάζει από το Cosmodata. Ευτυχώς δεν μου φουσκώνει όπως λένε άλλοι στα σχόλια. Ωστόσο, η απόδοση της έπεσε κατακόρυφα μέσα σε κάτι μήνες. Με το πρόγραμμα που φαίνεται στην εικόνα μετράω σε βάθος χρόνος την πραγματική χωρητικότητα και έχει πέσει στα 2480 mAh από τα 4100 που είναι κανονικά. Την έχω ένα χρόνο μόνο. Γενικότερα έψαξα και είδα ότι σχεδόν όλες αυτές οι aftermarket μπαταρίες δεν έχουν καλά υλικά και ας έχουν την ίδια ονομασία, εξου και τα προβλήματα που βγάζουν. Είναι απαράδεκτο να μην πωλούνται εργοστασιακές μπαταρίες στην εποχή που πρέπει να είμαστε και ''φιλικοί'' προς το περιβάλλον.
lon-zet Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, HannibaL19 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αυθεντικές εργοστασιακές μπαταρίες για Redmi Note 4x (SP). Το έχω χρόνια με Lineage OS και μου πάει πολύ κρίμα να το αλλάξω μόνο λόγω μπαταρίας γιατί με καλύπτει 100% ακόμα. Έχω αγοράσει ακόμα και ανταλλακτικά για jack και βύσμα φόρτισης. Η μπαταρία έχει ήδη αλλαχτεί μια φορά. Πήρα την αντίστοιχη που ταιριάζει από το Cosmodata. Ευτυχώς δεν μου φουσκώνει όπως λένε άλλοι στα σχόλια. Ωστόσο, η απόδοση της έπεσε κατακόρυφα μέσα σε κάτι μήνες. Με το πρόγραμμα που φαίνεται στην εικόνα μετράω σε βάθος χρόνος την πραγματική χωρητικότητα και έχει πέσει στα 2480 mAh από τα 4100 που είναι κανονικά. Την έχω ένα χρόνο μόνο. Γενικότερα έψαξα και είδα ότι σχεδόν όλες αυτές οι aftermarket μπαταρίες δεν έχουν καλά υλικά και ας έχουν την ίδια ονομασία, εξου και τα προβλήματα που βγάζουν. Είναι απαράδεκτο να μην πωλούνται εργοστασιακές μπαταρίες στην εποχή που πρέπει να είμαστε και ''φιλικοί'' προς το περιβάλλον. Έχω και εγώ το ίδιο τηλέφωνο με φουσκωμένη μπαταρία. Έψαξα DIY στο YouTube για το πως να αλλάξεις την μπαταρία αλλά σε όλα χρησιμοποιούνταν ειδικά εργαλεία και υλικά τα οποία δεν διαθέτω. Άσχετο, αλλά αν έχεις στον νου κανένα βίντεο στο Youtube για το πως να αλλάξεις την rom σε αυτό το τηλέφωνο θα χαρώ πολύ να μου το στείλεις! Το ui της Xiaomi έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα 😑
GATE123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, lon-zet είπε Άσχετο, αλλά αν έχεις στον νου κανένα βίντεο στο Youtube για το πως να αλλάξεις την rom σε αυτό το τηλέφωνο θα χαρώ πολύ να μου το στείλεις! Το ui της Xiaomi έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα 😑 Στην ελληνική κοινότητα σου λέει βήμα βήμα τη ακριβώς πρέπει να κάνεις. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24449-Flash-Την-Ελληνική-ρομ-στο-Redmi-Note-4X-MIDO/ 14 λεπτά πριν, lon-zet είπε Έχω και εγώ το ίδιο τηλέφωνο με φουσκωμένη μπαταρία. Έψαξα DIY στο YouTube για το πως να αλλάξεις την μπαταρία αλλά σε όλα χρησιμοποιούνταν ειδικά εργαλεία και υλικά τα οποία δεν διαθέτω. Αν δεν μπορείς εσύ το κάνει ο κωτσος https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-xiaomi/187028-αλλαγή-μπαταρίας-xiaomi-redmi-note-4x 2 ώρες πριν, HannibaL19 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αυθεντικές εργοστασιακές μπαταρίες για Redmi Note 4x (SP). Το έχω χρόνια με Lineage OS και μου πάει πολύ κρίμα να το αλλάξω μόνο λόγω μπαταρίας γιατί με καλύπτει 100% ακόμα. Έχω αγοράσει ακόμα και ανταλλακτικά για jack και βύσμα φόρτισης. Η μπαταρία έχει ήδη αλλαχτεί μια φορά. Πήρα την αντίστοιχη που ταιριάζει από το Cosmodata. Ευτυχώς δεν μου φουσκώνει όπως λένε άλλοι στα σχόλια. Ωστόσο, η απόδοση της έπεσε κατακόρυφα μέσα σε κάτι μήνες. Με το πρόγραμμα που φαίνεται στην εικόνα μετράω σε βάθος χρόνος την πραγματική χωρητικότητα και έχει πέσει στα 2480 mAh από τα 4100 που είναι κανονικά. Την έχω ένα χρόνο μόνο. Γενικότερα έψαξα και είδα ότι σχεδόν όλες αυτές οι aftermarket μπαταρίες δεν έχουν καλά υλικά και ας έχουν την ίδια ονομασία, εξου και τα προβλήματα που βγάζουν. Είναι απαράδεκτο να μην πωλούνται εργοστασιακές μπαταρίες στην εποχή που πρέπει να είμαστε και ''φιλικοί'' προς το περιβάλλον. Παλιότερα είχα πάρει από εδώ για να αλλάξω μια και βγήκε σκυλί https://www.media-ram.gr/smartphone-tablet-parts-greece/xiaomi/redmi-series/redmi-4-redmi-4-prime-redmi-4x-redmi-4a-redmi-note-4-redmi-note-4x/γνήσια-original-xiaomi-redmi-note-4x-snapdragon-bn43-battery-μπαταρία-4000mah-bulk-grade-aaa/ 1 1
Fotia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Ρωτα και εδω . https://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=92&p=23332
GATE123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κακά τα ψέματα,όταν η γνήσια μπαταρία πρέπει να αλλαχτεί πρέπει να γίνει από την αντιπροσωπεία για να έχεις και κάποια εγγύηση. Όπου αλλού την πάρεις θα σου βγει σκάρτη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις σου δίνουν 6 μήνες όχι παραπάνω γιατί αυτοί ξέρουν πόσο θα κρατήσει. Εγώ έτυχε και μου βγήκε καλή από το κατάστημα που παρέθεσα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123
lon-zet Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, GATE123 είπε Αν δεν μπορείς εσύ το κάνει ο κωτσος https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-xiaomi/187028-αλλαγή-μπαταρίας-xiaomi-redmi-note-4x Η τιμή του Κωτσόβολου είναι πραγματικά καλή! 🤑 Ευχαριστώ!
AntiCambeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 3/9/2021 στις 1:41 ΜΜ, lon-zet είπε Η τιμή του Κωτσόβολου είναι πραγματικά καλή! 🤑 Ευχαριστώ! Καλύτερα πάντως να πάρεις άλλο κινητό έστω και με 150€, θα είναι καλύτερο απο αυτό με eMMC.Τουλάχιστον έχεις την έκδοση με τον Snapdragon η τον Mediatek που είναι για τα μπάζα;
lon-zet Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Καλύτερα πάντως να πάρεις άλλο κινητό έστω και με 150€, θα είναι καλύτερο απο αυτό με eMMC.Τουλάχιστον έχεις την έκδοση με τον Snapdragon η τον Mediatek που είναι για τα μπάζα; Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζει η επισκευή του αλλά μου κάνει εντύπωση που η επισκευή σε τοπικά καταστήματα κοστίζει περισσότερο από ότι στον Κωτσόβολο. Την έκδοση με τον Snapdragon έχω.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, lon-zet είπε Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζει η επισκευή του αλλά μου κάνει εντύπωση που η επισκευή σε τοπικά καταστήματα κοστίζει περισσότερο από ότι στον Κωτσόβολο. Την έκδοση με τον Snapdragon έχω. Πες πως αλλάζεις μπαταρία, θα είσαι ικανοποιημένος μετά και θα το κρατήσεις άλλα 2 χρόνια;Το έχεις ήδη 3 χρόνια; Πχ να έπαιρνες κάποιο με οθόνη amoled, UFS 2.0, 6Gb Ram, με πολύ καλύτερη κάμερα και design με ελάχιστα bezels. Να ήταν ναυαρχίδα του 2017 να το καταλάβω.Εγώ κλείνω τον Νοέμβριο 3 χρόνια με το XZ1. Ασ'το όπως είναι στην άκρη για ώρα ανάγκης. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από AntiCambeR
lon-zet Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Πες πως αλλάζεις μπαταρία, θα είσαι ικανοποιημένος μετά και θα το κρατήσεις άλλα 2 χρόνια;Το έχεις ήδη 3 χρόνια; Πχ να έπαιρνες κάποιο με οθόνη amoled, UFS 2.0, 6Gb Ram, με πολύ καλύτερη κάμερα και design με ελάχιστα bezels. Να ήταν ναυαρχίδα του 2017 να το καταλάβω.Εγώ κλείνω τον Νοέμβριο 3 χρόνια με το XZ1. Ασ'το όπως είναι στην άκρη για ώρα ανάγκης. Σκόπευα να το επισκευάσω και μετά να το δώσω σε συγγενικό πρόσωπο που το χρειάζεται μόνο για κλήσεις. Έτσι θα συνέφερε γιατί δε θα επιβαρυνόμουν το κόστος επισκευής εγώ, αλλά ο συγγενής μου. Πιστεύω πως αξίζει η επισκευή αφού το είχα αγοράσει πολύ πιο φθηνά από όσο κόστιζε στις μεγάλες αλυσίδες εκείνη την περίοδο. Προς το παρόν, πάντως, περιμένω να πέσει η τιμή του OnePlus Νord 2 για να το αγοράσω. Μέχρι τότε όμως χρειάζομαι το κινητό.
GATE123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, lon-zet είπε Προς το παρόν, πάντως, περιμένω να πέσει η τιμή του OnePlus Νord 2 για να το αγοράσω. Μέχρι τότε όμως χρειάζομαι το κινητό. Μακριαααααά από το Nord 2. Με επεξεργαστή MediaTek και ιστορικό υπερθέρμανσης και σκάνε? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123
lon-zet Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι, άκουσα και εγώ για αυτό το περιστατικό αλλά δεν γνωρίζω αν όντως πραγματικά συνέβη στα καλά καθούμενα ή αν έγινε επίτηδες με σκοπό να δυσφημιστεί η εταιρία. Κρίμα και φαινόταν πολύ τίμιο τηλέφωνο στα λεφτά του.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, lon-zet είπε Ναι, άκουσα και εγώ για αυτό το περιστατικό αλλά δεν γνωρίζω αν όντως πραγματικά συνέβη στα καλά καθούμενα ή αν έγινε επίτηδες με σκοπό να δυσφημιστεί η εταιρία. Κρίμα και φαινόταν πολύ τίμιο τηλέφωνο στα λεφτά του. Οποιο κινητό και να πάρεις, να έχει μόνο Snapdragon. 1) Διαχείριση ενέργειας 2) Θερμοκρασίες 3) Κατανάλωση μπαταρίας 4) Απόδοση σε κάμερες 5) Υποστήριξη σε custom roms 6)Απόδοση σε γραφικά και συμβατότητα με παιχνίδια.Ισως και διαφορά ακόμα και στο GPS. Δεν ξέρω μόνο πχ τον Mediatek Dimensity 8000 U 5G που είναι στα 7nm αν αξίζει, τον έχει το Realme 7 5G. Μάλλον θα δυσκολευτώ να αποφασίσω για κινητό, επειδή πιθανότατα θα πάρω κάτι στα 250-300€, πχ με τον 720G-732G,πχ το Mi 11 lite.Ισως να προτιμήσω ελαφρύ λειτουργικό, πχ Realme 8 Pro, η να δώσω κάτι παραπάνω για το Samsung A52 4G. Μετά υπάρχουν οι καλύτεροι 750G-765G, αλλά τους βάζουν σε πιο ακριβά κινητά, επειδή υποστηρίζουν και 5G. Κάτι όμως μου λέει πως θα απογοητευτώ σε ποιότητα βίντεο με αυτά τα κινητά σε σχέση με το XZ1, ίσως το Samsung A52 να είναι αντάξιό του. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από AntiCambeR 1
zaccki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν εχω χρησιμοποιησει προσωπικα, αλλά σε after market μπαταρίες έχω ακούσει καλά λόγια για τις Nohon και Hsabat: https://www.aliexpress.com/item/32842894730.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.70182df5cErQ7u&algo_pvid=f567e14f-adf5-4d0a-a1e6-69b9f4178cc1&algo_exp_id=f567e14f-adf5-4d0a-a1e6-69b9f4178cc1-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000015813027107"} https://www.aliexpress.com/item/4000773417969.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.70182df5cErQ7u&algo_pvid=f567e14f-adf5-4d0a-a1e6-69b9f4178cc1&algo_exp_id=f567e14f-adf5-4d0a-a1e6-69b9f4178cc1-5&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000023378541070"} 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα