Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, δεν το έχω ψάξει και πολύ λόγω περιορισμένου χρόνου, πήγα σε μια σχολή οδηγών στην Θεσσαλονίκη που μου τράβηξε το ενδιαφέρον λόγω αξιολογήσεων και ενός βίντεο που έχουν στο YouTube. Αλλά θέλω να κοιτάξω και αλλού, έχετε να προτείνετε κάποια σχολή στην Θεσσαλονίκη με τιμή γύρω στα 500€? Συμαντικό κριτήριο να έχει υπομονή και χιούμορ. 

Δημοσ.

Χιούμορ ή γενικά όρεξη για συζήτηση με καλή διάθεση καθαρά για λόγους να είναι πιο ευχάριστο το μάθημα. Γιατί αυτά πιστεύω πως έχει η σχολή που επισκέφτηκα, και είναι αυτά που θέλω να έχω στην σχολή που  θα επιλέξω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeR1_700 είπε

Χιούμορ ή γενικά όρεξη για συζήτηση με καλή διάθεση καθαρά για λόγους να είναι πιο ευχάριστο το μάθημα. Γιατί αυτά πιστεύω πως έχει η σχολή που επισκέφτηκα, και είναι αυτά που θέλω να έχω στην σχολή που  θα επιλέξω. 

Έχεις εμπειρία στην οδήγηση ή θα είναι η πρώτη σου φορά ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, puelito είπε

Έχεις εμπειρία στην οδήγηση ή θα είναι η πρώτη σου φορά ?

Στην ουσία πρώτη φορα... Είχα δοκιμάσει παλιά μια φορά, μόνο συμπλέκτη ξέρω για εκκίνηση. Ξέρω να οδηγώ άρμα μόνο (τανκ) εξερετικα καλά, και ο λόγος γιατί βρήκα αυτό που λείπει από το αμάξι, το τιμόνι στην μέση 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeR1_700 είπε

Στην ουσία πρώτη φορα... Είχα δοκιμάσει παλιά μια φορά, μόνο συμπλέκτη ξέρω για εκκίνηση. Ξέρω να οδηγώ άρμα μόνο (τανκ) εξερετικα καλά, και ο λόγος γιατί βρήκα αυτό που λείπει από το αμάξι, το τιμόνι στην μέση 😂

Εφόσον έχεις αντίληψη χώρου δεν θα έχεις κανένα θέμα. Δες την όλη εμπειρία σαν κάτι χαλαρό και όλα θα πάνε σουπερ. 

Συμβουλή, οι δάσκαλοι που κάνουν πολύ χιούμορ και πιάνουν κουβεντούλα συνήθως κάνουν πολύ πολύ λιγότερα λεπτά μαθήματος, κάτι που ίσως αργότερα να σου στοιχίσει. 

Καλά μαθήματα !

• Thanks 1
Δημοσ.

Τότε με το αμάξι που το προσπάθησα είχα θέμα με το τιμόνι αριστερά, αλλά έχει περάσει καιρός, το άρμα το έμαθα πριν λίγους μήνες μιας και κάνω την θητεία μου. Οστωσο θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες από συμφουρητες σε σχολές για να δω αν θα επιλέξω κάποια άλλη γιατί ακόμα δεν είμαι σίγουρος για αυτή που επέλεξα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...