Steved17 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Εργάζομαι σε ένα τουριστικό γραφείο (σεζόν) και ο εργοδότης θέλει να με προσλάβει με πρακτική άσκηση ώστε να με κρατήσει και να τελειώσω τις προϋποθέσεις για το πτυχίο μου (Διοίκηση Τουρισμού Πα.Δ.Α.). Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται να κάνει από την μεριά του ο εργοδότης για την πρόσληψη μου, με μορφή πρακτικής άσκησης? Από την μεριά μου γνωρίζω πλήρως την οδό που πρέπει να ακολουθήσω και τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσω στους φορείς. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
epsilonN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Steved17 είπε Καλησπέρα σας, Εργάζομαι σε ένα τουριστικό γραφείο (σεζόν) και ο εργοδότης θέλει να με προσλάβει με πρακτική άσκηση ώστε να με κρατήσει και να τελειώσω τις προϋποθέσεις για το πτυχίο μου (Διοίκηση Τουρισμού Πα.Δ.Α.). Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται να κάνει από την μεριά του ο εργοδότης για την πρόσληψη μου, με μορφή πρακτικής άσκησης? Από την μεριά μου γνωρίζω πλήρως την οδό που πρέπει να ακολουθήσω και τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσω στους φορείς. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Σιγουρα θα πρέπει να γίνει μια αίτηση στον ΑΤΛΑΝΤΑ, τα υπολοιπα θα στα πει η γραμματεας στη σχολή σου!!
onelonelystar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μίλα με τη γραμματεία της σχολής σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα