Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ πολυ ενδιαφερον. Ακομη και σαν σκετη οθονη, μαζι με ενα ξεχωριστο μικρο πληκτρολογιο που θα περιεχει επεξεργαστη και windows θα εχεις 12αρι λαπτοπ σε διαστασεις μεγαλου κινητού! 

Haters gonna hate

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσείς που δε διπλώνετε ούτε τα ρούχα σας και τα πετάτε από δω κι από κει μην το κοιτάτε καθόλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, youraccount είπε

Το μέλλον. Σε 5 χρόνια προς τα εκεί πάμε.

Βάλε συν 8 για την apple!!!

Επεξ/σία από giannis84
Δημοσ.

δεν μας εφτανε που δεν βρισκουμε μικρο τηλεφωνο να παρουμε και ολα ειναι κατι 6-7 ιντσες τωρα με αυτο θα εχεις 3 τηλεφωνα 6-7 ιντσων το ενα πανω στο αλλο σε παχος.

Δημοσ.

Επειδή αναπτύσουν ελύγιστα κυκλώματα κτλ εμείς θα την πληρώσουμε δηλαδή?(την έρευνα .. αγοράζοντας smartphones με άχρηστα features?) Ντάξει fold 1 fold2 , fold 3.. έλεος κάπου δλδ.. κάντε 1 σωστό funding στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και κάντε το troubleshooting στέλνοντας δωρεάν test samples σε ανθρώπους για δοκιμή. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι να διπλώνει 3 και 4 φορές.. το πρόβλημα είναι το συνολικό πάχος. Αν δεν βρουν τρόπο να λεπτύνουν το σώμα η τρόπο να τερματίζει η οθόνη δίχως υποστήριξη πάντα το πάχος θα είναι 2πλό τρίδιπλο και πάει λέγοντας.. ανοικτό αυτό στο βίντεο είναι πανέμορφο. Όταν διπλώσει όμως καμία σχέση. Αυτό που μας δείχνει η Samsung είναι σαν λογική και τεχνολογία των εύκαμπτων οθονών πόσες μπορεί να είναι οι εφαρμογές. Και σίγουρα είναι πολλές.

Να βρουν μια πατέντα με rollable οθόνη θα έλεγα εγώ καλύτερα. Αλλά και πάλι όταν θα είναι εντελώς ξεδιπλωμένη πως θα στηρίζετε δεν ξέρω. Είναι μπέρδεμα... κάποιο πολύ ισχυρό αλλά ταυτόχρονα πολύ πολύ λεπτό υλικό να βρουν για τουλάχιστον 3 φορές δίπλωμα... εκεί θα είναι απίστευτο το αποτέλεσμα. 6.8 κινητό και 8ιντσο τάμπλετ στο ήμισυ και στο φουλ ξεδίπλωμα 10+... όνειρο για γκατζετάδικες εργαλείο σοβαρό για επαγγελματίες.

Τα περί γρατζουνιές στην οθόνη ευαισθησίες και άλλες βλακείες που διαβάζω στα σχόλεια και που έλεγα και εγώ παλιά ως άσχετος που ήμουν με το αντικείμενο θα πω το εξής στους άσχετους που σχολιάζουν αρνητικά. Μια φορά στα χέρια σου αναδιπλούμενο κινητό και ΤΕΛΟΣ όλα τα άλλα ότι και να είναι ότι επεξεργαστή και κάμερα να έχουν. 

Από ευαισθησία επίσης καμία σχέση. Δεν παθαίνουν τίποτε. Μόνο στα χέρια του τζέρι που δοκιμάζει τις αντοχές τους. Ουδεμία σχέση. Τώρα αν είσαι γκαβός και το πάρεις το κινητό στην οικοδομή η το δώσεις στο 6χρονο παιδάκι σου να παίξει οκ... εκεί πάω πάσο. λολ

Τα αναδιπλούμενα είναι το μέλλον. Όπως σήμερα έχουμε ακόμη σταθερά των 15 ευρώ και τα κρατάμε χρόνια ολόκληρα και αλλάζουμε τις επαναφορτισόμενες μπαταρίες έτσι θα είναι και τα "απλά" κινητά που κυκλοφορούν σήμερα. Το με΄λλον είναι το αναδιπλούμενο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πόσο "χολή" πια θα βγάζετε fanboys? Μόνο ότι βγάζει η ακατονομαστη έχει μέλλον κι ότι πουλάει πανάκριβα? Προβλήματα που έχει κόσμος....

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Runner25 είπε

ναι αλλά στην apple δε θα κανείς τον beta tester 

Η Apple δεν έχει την τεχνογνωσία για τέτοιες πατέντες. Αργότερα ίσως ναι. Αλλά με τον ρυθμό που πάει θα είναι ΠΟΛΥ αργότερα. 

Παρεμπιπτόντως day one που είχα το Fold1 δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμή beta tester. Αντίθετα με συσκευές Apple που είχα παλιότερα το αισθανόμουν καθημερινά και από τις ελλείψεις του λογισμικού της και από τα ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα. 

Οπότε άστοχο το σχόλιο σου φίλε.

3 λεπτά πριν, sabrewulf είπε

Πόσο "χολή" πια θα βγάζετε fanboys? Μόνο ότι βγάζει η ακατονομαστη έχει μέλλον κι ότι πουλάει πανάκριβα? Προβλήματα που έχει κόσμος....

δεν είναι χολή. Είναι αμάθεια. Και δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Όταν έχεις σκάσει 1000άρικο για το κινητό που έχεις αγοράσει ακούγοντας ότι είναι τέλειο το πλασίμπο λειτουργεί και θες δε θες είναι δεν είναι καλό για σένα πάντα θα είναι το τέλειο. Και φυσικά όλα τα άλλα θα είναι μάπα. ΑΜΑΘΕΙΑ. Την οποία δεν το κρύβω όπως το είπα και ποιο πάνω την είχα και εγώ και έβγαζα πολύ από αυτήν σε άπειρα σχόλια σε διάφορα φόρουμ. Του στυλ "συγά μη πληρώσω κινητό 2000 ευρώ και να το γρατζουνίσω με την σκέψη" και άλλες τέτοιες ανοησίες. 

Αλλά όσο ζεις μαθαίνεις. Όταν πρωτόπιασα fold στα χέρια μου μουτζωνόμουν στον καθρέπτη και με τα 4 (χέρια πόδια) λολ

Δημοσ.

Galaxy millefeuille με 1εκ folds και παχος μολις 3 μετρα.

Νομιζω οτι απλα κονομανε μεχρι να βγουν rollable. Παρακατω ενα concept απο youtube. Αν γινει πιο λεπτο ισως ναι να αξιζε κατι τετοιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...