Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά scanner [σαρωτή]


Nikos_Vita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω να αγοράσω ένα scanner [σαρωτή] Α4 μέχρι 150euro.

Ήθελα τον https://www.skroutz.gr/s/16163940/Canon-CanoScan-LiDE-400-Flatbed-Scanner-A4.html που μπορεί να στηθεί και όρθια, αλλά μετά από έρευνα έμαθα ότι είναι άγνωστο αν θα εισαχθεί ξανά σε Ευρώπη και Ελλάδα, οπότε ούτε παραγγελία μπορεί να μπει.

Κάποια άλλη παρόμοια πρόταση σε αυτά τα χρήματα; 

Δεν αναζητώ πολυμηχάνημα, ψάχνουμε για μικρό A4 επιτραπέζιο scanner σαν το Canon Lide 400 που να είναι και κάπως ποιοτικό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονόδρομος ο Epson. Τον παρήγγειλα χθες. Θα πάω αργότερα να τον πάρω. Θα γράψω εντυπώσεις εδώ μήπως κάποιος ενδιαφέρεται να τον αγοράσει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν, 10 μέρες με τον Epson, έχω σκανάρει αρκετά έγγραφα (ταυτότητες, αποδείξεις, τιμολόγια, βεβαιώσεις και μερικές φωτογραφίες).

Για εντελώς ερασιτεχνική/οικιακή χρήση είναι απλά Ok. Ιδανικός για όποιον δεν θέλει χαρτούρα και θέλει άμεσα σκαναρίσματα εντύπων για χρήση στην ψηφιακή διακυβέρνηση ή για αποστολή με email αντί για φαξ.

Αυτά που ήθελα τα έχει, δηλαδή ιδιαίτερα μικρός σε όγκο, πανάλαφρος, αθόρυβος και τροφοδοσία από usb. Αποθηκεύεται παντού, οπότε δεν χρειάζεται να είναι σε εμφανές σημείο. Σκαναρίσματα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και στο πάγκο της κουζίνας με ένα μικρό λάπτοπ. Η ποιότητα σκαναρίσματος για μένα είναι μια χαρά που στην ουσία δεν το θέλω για σκανάρισμα φωτογραφιών.

Το λογισμικό του (drivers+applications) είναι σε CD, αλλά υπάρχει και στο επίσημο site. Είναι λίγο μπερδεμένο το λογισμικό του γιατί δεν είναι μία ενιαία πλατφόρμα, αλλά διάφορα tools με ξεχωριστά setups. Εγώ έχω εγκαταστήσει μόνο την κεντρική εφαρμογή που στην ουσία τα κάνει όλα.

Όποιος δεν θέλει να μπλέκει με πολυμηχανήματα που πιάνουν μόνιμα αρκετό χώρο τότε αξίζει για αγορά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...