Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος ψάχνει τρόπο για καθημερινή (βασικά 4/7 μέρες και όχι Σαββατοκύριακα) μεταφορά συγγενικού προσώπου από Αμπελόκηπους προς Άγιο Δημήτριο το πρωί (όχι απαραίτητα συγκεκριμένη ώρα αλλά περίπου μέχρι τις 12:00) και από Άγιο Δημήτριο προς Αμπελόκηπους το απόγευμα (πάλι όχι συγκεκριμένη ώρα αλλά περίπου από τις 18:00 και μετά). Για Αττική μιλάμε πάντα.

ΜΜΜ αποκλείονται. Επίσης το να πρέπει να καλεί ταξί 2 φορές κάθε μέρα πάλι δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα.

Και το άλλο θέμα είναι μήπως υπάρχει κάτι ελαφρώς πιο οικονομικά απ' το να παίρνει ταξί κάθε μέρα, με το σκεπτικό ότι θα γίνεται σε μόνιμη βάση, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν ξέρω αν οι εταιρείες τύπου Beat προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Μετά το άλλο που υπάρχει σαν σκέψη είναι να βρεθεί κάποιος (π.χ. άνεργος) που να κάνει αυτή τη δουλειά έναντι συμφωνημένου ποσού.

Δημοσ.

Καλημερα, η θα συνεννοηθεις με καποιο ταξι να κανει αυτη την μεταφορα η με καποιον οπως το λες που μενει ομως καπου εκει κοντα.

Δημοσ.

Όσον αφορά στο ταξί, ρώτησα για εταιρεία γιατί αν δεν έχεις κάποιο γνωστό ταρίφα τουλάχιστον να σου προτείνει κάποιον, τι θα κάνεις, θα βγεις στο δρόμο να σταματάς ταρίφες να τους ρωτάς; Δε νομίζω ότι βγαίνει άκρη έτσι.

Μάλλον θα πρέπει να βάλει κάτι σαν αγγελία μπας και βρεθεί κάποιος που να θέλει χαρτζιλίκι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όσον αφορά στο ταξί, ρώτησα για εταιρεία γιατί αν δεν έχεις κάποιο γνωστό ταρίφα τουλάχιστον να σου προτείνει κάποιον, τι θα κάνεις, θα βγεις στο δρόμο να σταματάς ταρίφες να τους ρωτάς; Δε νομίζω ότι βγαίνει άκρη έτσι.

Μάλλον θα πρέπει να βάλει κάτι σαν αγγελία μπας και βρεθεί κάποιος που να θέλει χαρτζιλίκι.

Δεν χρειάζεται να τους σταματάς στο δρόμο, μπορείς να πας σε πιάτσα που είναι μαζεμένοι να ρωτήσεις, ή ακόμα και να τηλεφωνήσεις σε κάποια από τις υπηρεσίες ράδιο ταξί.

Τώρα αν ο φίλος σου θέλει να βρει πειρατικό για να πληρώνει "χαρτζηλίκι" αντί κούρσα, άλλο αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Ένας φίλος ψάχνει τρόπο για καθημερινή (βασικά 4/7 μέρες και όχι Σαββατοκύριακα) μεταφορά συγγενικού προσώπου από Αμπελόκηπους προς Άγιο Δημήτριο το πρωί (όχι απαραίτητα συγκεκριμένη ώρα αλλά περίπου μέχρι τις 12:00) και από Άγιο Δημήτριο προς Αμπελόκηπους το απόγευμα (πάλι όχι συγκεκριμένη ώρα αλλά περίπου από τις 18:00 και μετά). Για Αττική μιλάμε πάντα.

ΜΜΜ αποκλείονται. Επίσης το να πρέπει να καλεί ταξί 2 φορές κάθε μέρα πάλι δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα.

Και το άλλο θέμα είναι μήπως υπάρχει κάτι ελαφρώς πιο οικονομικά απ' το να παίρνει ταξί κάθε μέρα, με το σκεπτικό ότι θα γίνεται σε μόνιμη βάση, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν ξέρω αν οι εταιρείες τύπου Beat προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Μετά το άλλο που υπάρχει σαν σκέψη είναι να βρεθεί κάποιος (π.χ. άνεργος) που να κάνει αυτή τη δουλειά έναντι συμφωνημένου ποσού.

εχω εναν γνωστο ταξιτζη, που κανει τετοιες δουλεις, δηλαδη προτιμαει μιλημενες κουρσες απο πιατσα κτλ

αν ενδιαφερεσαι σου δινω τα στοιχεια του

Δημοσ.

Το πιο ασφαλες ειναι να μιλησεις με τοπικο ραδιο-ταξι και να δεις αν θα σου κανουν καλυτερη τιμη

Με αυτο τον τροπο ειναι πιο πιθανο να εχεις παντα υπηρεσια αφου και να λειπει ο ενας θα σε καλυπτει αλλος

Btw το ταξι στην Ελλαδα ειναι φτηνο, ο κοσμος δεν το κατανοει,νομιζει οτι ειναι φτηνοτερο να αγοραζει αυτοκινητο για να κανει μια διαδρομη 20 λεπτα και να πληρωνει τελη ασφαλειες σερβις τρακαρισματα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε γνωστό ταξιτζή που ρώτησα για μικρή καθημερινή διαδρομή, με ενημέρωσε πως για να ασχοληθεί κάποιος συνάδελφος θα χρεώσει περίπου €20 καθημερινά, για διαδρομή που με ταξίμετρο χρεώνεται €6-7. Δεν νομίζω να γλιτώσει χρήματα έτσι, τουναντίον θα χρεώνεται ως έξτρα υπηρεσία.

Δημοσ.

Ίσως να έχει νόημα να δοκιμασεις να πάρεις μια φορά οδηγό από uber και αν δεις οτι είναι αξιοπιστος και καλός να του κάνεις τη σχετική κουβέντα. Το Uber φαίνεται να έχει πάρει σχετικά τα πάνω του λόγω της αδυναμίας που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρο στην ευρεση κούρσας από το beat.  

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Narayan είπε

Σε γνωστό ταξιτζή που ρώτησα για μικρή καθημερινή διαδρομή, με ενημέρωσε πως για να ασχοληθεί κάποιος συνάδελφος θα χρεώσει περίπου €20 καθημερινά, για διαδρομή που με ταξίμετρο χρεώνεται €6-7. Δεν νομίζω να γλιτώσει χρήματα έτσι, τουναντίον θα χρεώνεται ως έξτρα υπηρεσία.

αυτο ειναι γενικολογο: αν ειναι (συχναζει ή διαμενει) στη περιοχη που μενει ο πελατης δε θα αρνηθει.

Επισης αν ο πελατης ειναι ΑΜΕΑ, χρονια παθηση δε νομιζω επισης να αρνηθει.

Στο φιλο αν δεν εχει βρει ταξιτζη, πμ να βοηθησουμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Helionar είπε

Ίσως να έχει νόημα να δοκιμασεις να πάρεις μια φορά οδηγό από uber και αν δεις οτι είναι αξιοπιστος και καλός να του κάνεις τη σχετική κουβέντα. Το Uber φαίνεται να έχει πάρει σχετικά τα πάνω του λόγω της αδυναμίας που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρο στην ευρεση κούρσας από το beat.  

Υπάρχει uber στην Αθήνα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...