Προς το περιεχόμενο

Illy iperespresso y3.3 vs krups inissia nespresso. Ποια να πάρω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Φιλε Nnoutas το τερματισαμε. Μια καψουλα, ενα πατημα στο αριστερο κουμπι. Λες και το κανεις επιτηδες.

Συγνώμη αλλά είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοιες μηχανές. Κατανοητό και τέλος :)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν σήμερα παρέλαβα και έφτιαξα τα πρώτα καφεδάκια. Πρώτα δοκίμασα classico, δύο κάψουλες η πρώτη με μια εκχύλιση και στη δεύτερη αποφάσισα να κάνω δύο εκχυλίσεις. Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ. Σίγουρα θα δοκιμασω και τον lungo για περισσότερη ποσότητα. Μετά δοκίμασα να φτιάξω φρέντο οπότε έβαλα δύο κάψουλες intenso με μονή εκχύλιση και στις δύο (ναι, μόνο το πρωί ήπια 4 δόσεις καφέ) 😁Εκεί μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, ίσως και καλύτερο από τις περισσότερες καφετέριες που φτιάχνουν φρέντο στη Χαλκίδα.Πρώτη εντύπωση λοιπόν άκρως θετική. 

Αυτά εδώ από εμένα. Για να μην κουράσω το θέμα (που ξεκίνησε αλλιώς), υπάρχει κάποιο ανάλογο εδώ που μπορουύμε να ανταλλάξουμε γνώμες σχετικά; Ευχαριστώ και πάλι όσους βοήθησαν στην επιλογή μου. 

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχει αρκετό καιρό να "κινηθεί" το "νήμα" αλλά αν κάποιος το διαβάζει θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω ένα πρόβλημα με την καφετιέρα. Σε μερικές κάψουλες δεν βγάζει την ίδια ποσότητα καφέ όσο σε κάποιες άλλες. Βλέπω πολλές φορές δηλαδή να μην  γίνεται συνεχόμενα η εκχύλιση αλλά με διακοπές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η ποσότητα του τελικού ροφήματος. Τι μπορεί να φταθει; Μήπως χρειάζεται κάποιο καθαρισμό; Την έχω 4 μήνες περίπου. 

Δημοσ.

Έχω nespresso essenza mini.

Πίνω κάθε μέρα 2 freddo με τις κάψουλες isporazione με μια κάψουλα διπλή δόση. 

Το απόγευμα συνήθως πίνω μια δική μου συνταγή με την κάψουλα vanilla eclair με 40ml δόση και 40ml ζεστό γάλα 

Καλό κάφε κάνει άλλα δεν είχα την τύχη να δοκιμάσω illy αν και δοκίμασα συμβατές illy που ήταν πικρός 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...