Προς το περιεχόμενο

Illy iperespresso y3.3 vs krups inissia nespresso. Ποια να πάρω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά μηχανής espresso και έχω καταλήξει σε μια εκ των δύο που αναφέρω στον τίτλο. Ποια θα προτείνατε και γιατί; 

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, george1807 είπε

Η iperespresso είναι σαφώς καλύτερη αλλά με πιο ακριβές κάψουλες.

Η μηχανή ξέρεις κατά πόσο είναι αξιόπιστη; Διάβασα αρκετές κριτικές, στο amazon κυρίως, που έλεγαν για διαρροές μετά από μερικούς μήνες.

Επεξ/σία από Nnoutas
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Η μηχανή ξέρεις κατά πόσο είναι αξιόπιστη; Διάβασα αρκετές κριτικές, στο amazon κυρίως, που έλεγαν για διαρροές μετά από μερικούς μήνες.

Έχω μία προηγούμενη (Francis Y3) αρκετά χρόνια τώρα, δεν είχα κάποιο θέμα 

Βέβαια δε κάνουμε και 3 καφέδες τη μέρα  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Έχω μία προηγούμενη (Francis Y3) αρκετά χρόνια τώρα, δεν είχα κάποιο θέμα 

Βέβαια δε κάνουμε και 3 καφέδες τη μέρα  

Δικός μας είσαι. Με 0,50€ η κάψουλα, εμείς την βγάζουμε για καφεδάκι μόνο Χριστούγεννα - Πάσχα - ονομαστικές γιορτές - γενέθλια.

(Εμείς διπλή δόση, οι μουσαφιραίοι αυστηρά μονή)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nnoutas είπε

Δεν την είχα εγώ, αλλά από τον ξάδερφό μου δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο για 3 χρόνια και έπινε 2 Fredo την ημέρα σίγουρα. 

Επεξ/σία από george1807
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Δικός μας είσαι. Με 0,50€ η κάψουλα, εμείς την βγάζουμε για καφεδάκι μόνο Χριστούγεννα - Πάσχα - ονομαστικές γιορτές - γενέθλια.

(Εμείς διπλή δόση, οι μουσαφιραίοι αυστηρά μονή)

Άσε, μη τύχει και σου ζητήσει καλεσμένος εσπρέσσο φρέντο, καλύτερα να παραγγείλεις παρά να φτιάξεις :D

Δημοσ.

Aν σου αρεσει ο καφες τοτε illy… αν θες να λες πως εχεις και καλα καφε, παρε nespresso…

Ειχα nespresso 1 χρονο. Δοκιμασα οτι καψουλα βρηκα, στην καλυτερη περιπτωση ηταν ενας μετριος καφες.. την χαρησα. 

Τωρα εχω και την 3.2 καπου 2 χρονια στο μαγαζι και την 3.3 στο σπιτι , καπου 8 μηνες. Καθε μερα 1-3 καψουλες.. Εξαιρετικες μηχανες, πολυ καλος καφες ( παιρνω παντα flow pack - ειναι μεχρι την τελευταια ολοφρεσκος- 50e οι 100 καψουλες) κανενα προβλημα ως τωρα.

με ενα 50αρικο βγαζω αααανετα  2 - 2.5μηνες με εναν καφε που μ αρεσει πολυ. νομιζω ειναι σουπερ.

βρισκεις την 3.3 με δωρο καμια 50αρια καφεδες στα 69e .. δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.. 

αγαπημενες μου καψουλες- intenso/scuro - Guatemala για πρωι .. και aithiopia για απογευματακι..παντα προτιμω flow pack..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε

Aν σου αρεσει ο καφες τοτε illy… αν θες να λες πως εχεις και καλα καφε, παρε nespresso…

Ειχα nespresso 1 χρονο. Δοκιμασα οτι καψουλα βρηκα, στην καλυτερη περιπτωση ηταν ενας μετριος καφες.. την χαρησα. 

Τωρα εχω και την 3.2 καπου 2 χρονια στο μαγαζι και την 3.3 στο σπιτι , καπου 8 μηνες. Καθε μερα 1-3 καψουλες.. Εξαιρετικες μηχανες, πολυ καλος καφες ( παιρνω παντα flow pack - ειναι μεχρι την τελευταια ολοφρεσκος- 50e οι 100 καψουλες) κανενα προβλημα ως τωρα.

με ενα 50αρικο βγαζω αααανετα  2 - 2.5μηνες με εναν καφε που μ αρεσει πολυ. νομιζω ειναι σουπερ.

βρισκεις την 3.3 με δωρο καμια 50αρια καφεδες στα 69e .. δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.. 

αγαπημενες μου καψουλες- intenso/scuro - Guatemala για πρωι .. και aithiopia για απογευματακι..παντα προτιμω flow pack..

Ευχαριστώ. Μάλλον την illy θα αγοράσω καθώς προτιμώ να πίνω ένα αξιοπρεπή καφέ και να τον πληρώνω λίγο παραπάνω πάρα έναν, στην καλύτερη, μέτριο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Ευχαριστώ. Μάλλον την illy θα αγοράσω καθώς προτιμώ να πίνω ένα αξιοπρεπή καφέ και να τον πληρώνω λίγο παραπάνω πάρα έναν, στην καλύτερη, μέτριο. 

Αν εχεις,χωρο παρε την illy francis Francis X7.1 πολυ καλυτερη μηχανη και ας κοστιζει, μετανιωσα που δεν την πηρα, και πηρα την Υ 3.2 τελικα, το φτηνο δεν ειναι οτι καλυτερο παντα.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

Αν εχεις,χωρο παρε την illy francis 7.1 πολυ καλυτερη μηχανη και ας κοστιζει, μετανιωσα που δεν την πηρα, και πηρα την Υ 3.2 τελικα, το φτηνο δεν ειναι οτι καλυτερο παντα.

Όχι δεν θα με βολέψει. Προτιμώ κάτι πιο compact. Καλύτερο εννοείς στην ποιότητα κατασκευής ή και στην ποιότητα του καφέ; 

Ερώτηση: Αν βάλω κάψουλα intenso και επιλέξω το κουμπί για lungo το αποτέλεσμα θα είναι καλό; 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Όχι δεν θα με βολέψει. Προτιμώ κάτι πιο compact. Καλύτερο εννοείς στην ποιότητα κατασκευής ή και στην ποιότητα του καφέ; 

Ερώτηση: Αν βάλω κάψουλα intenso και επιλέξω το κουμπί για lungo το αποτέλεσμα θα είναι καλό; 

Ποιοτητα κατασκευης σιγουρα. Ποιοτητα καφε μαλλον μια που καλυτερη μηχανη = καλυτερος καφες εστω και λιγο.

Το καλο και το κακο ειναι σχετικο. Υπαρχει ειδικη καψουλα για ακομα,καλυτερο Lungo.

Το intenso δεν αρεσει σε ολους. Ειναι τονισμενος καφες, αρκετα οξυς. Εχω βαζω μια τετοια και στην δευτερη βαζω καμια αλλη, ισως κλασικο.

δεν πινω lungo.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Εγω πχ , Μ Αρεσει η δυνατη γευση, αλλα οχι να ναι που λεμε «δηλητηριο», σχεδον παντα, με καψουλες intenso/guatemala , κανω δυο πατηματα. Βγαινει αξιοπρεπης ποσοτητα.. 

το δευτερο κουμπι δεν ειναι για lungo, ειναι για φιλτρου. Δινει καπου 220ml.. 

Με λιγο πειραμα, θα βρεις τι σ αρεσει και πως…

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Εγω πχ , Μ Αρεσει η δυνατη γευση, αλλα οχι να ναι που λεμε «δηλητηριο», σχεδον παντα, με καψουλες intenso/guatemala , κανω δυο πατηματα. Βγαινει αξιοπρεπης ποσοτητα.. 

Με μια intenso πατας 2 απλες δωσεις; Μια καψουλα , 2 φορες το κουμπι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε

Οποτε αν βάλω κάψουλα lungo και επιλέξω το κουμπί με το φλιτζάνι θα αναγνωρίσει η συσκευή την κάψουλα και θα βγάλει περισσότερο νερό; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...