Προς το περιεχόμενο

Ethernet Fiber

PavlosSage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Έχει ένα μήνα περίπου που ήρθε η νέα σύνδεση, FTTH της Vodafone και οι τύποι που ήρθαν για την εγκατάσταση του εξοπλισμού είδαν το παλιό καλώδιο ethernet που είχα (το οποίο το έχω περάσει γύρω-γύρω από το σαλόνι στο δωμάτιο με 15 μέτρα καλώδιο) και το έκοψαν λέγοντας ότι δε κάνει πλέον αυτό να μπει στο καινούριο modem-router και ότι πλέον όλα είναι ασύρματα. Δυστυχώς έλειπα από το σπίτι εκείνη τη στιγμή, ήταν οι γονείς που εντάξει ότι και να τους πεις ναι θα πουν. Προς το παρόν έχω πάρει ένα extender για να κάνω τη δουλειά μου και να πιάνω καλό σήμα στο pc στην άλλη άκρη του σπιτιού, αλλά πάλι θέλω να τραβήξω ethernet. Η ερώτηση μου είναι, τι καλώδιο ethernet να πάρω για τη 100αρα σύνδεση FTTH που έχω πλέον. Να είστε καλά όλοι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρότεινα cat 5e η cat 6  που εχουν transmission rate  1000mbps ετσι ωστε στο local  network σου να εχεις  την  μεγιστη ταχυτητα που εχουν οι  ethernet θυρες των συσκευων  σου και επιπλεον  μελλοντικη αναβαθμιση της συνδεση σου .

• Like 1

Συγγνώμη... τι καλώδιο δηλαδή βρήκαν δηλαδή αυτοί και μπήκαν στη διαδικασία να το κόψουν? Cat3? Και στο κάτω κάτω, από πότε οι τεχνικοί παίρνουν πρωτοβουλία και κόβουν οτιδήποτε μετά το demarcation point?

3 λεπτά πριν, eliasbats είπε

Συγγνώμη... τι καλώδιο δηλαδή βρήκαν δηλαδή αυτοί και μπήκαν στη διαδικασία να το κόψουν? Cat3? Και στο κάτω κάτω, από πότε οι τεχνικοί παίρνουν πρωτοβουλία και κόβουν οτιδήποτε μετά το demarcation point?

ελα ντε κανονικα εχουν αρμοδιοτητα μεχρι τον τοιχο του χρηστη και οχι μεσα , αφου η καραμελα  με το προβλημα με την καλωδιωση του ακουμε συχνα και ουτε εκεινοι μπορουνε να κανουνε κατι. Αρα δεν μπορουνε να ξυλωσουνε κατι εσωτερικα του σπιτιου και λενε να φωναξεις ηλεκτρολογο. 

2 ώρες πριν, eliasbats είπε

Εντάξει ήταν πολύ παλιό το καλώδιο το έχω εδώ και 10 χρόνια σίγουρα και είπαν ότι δε κάνει και να μην προσπαθήσω να το συνδέσω με το modem και το έκοψαν. Αλλά δείτε, το έκοψαν δε το ξήλωσαν. Ήταν 30 μέτρα καλώδιο που είχα περάσει γύρω από πόρτες, μέσα από τοίχους για να πάει από το σαλόνι στο δωμάτιο. Και απλά έκοψαν ένα κομμάτι από το καλώδιο για να το χαλάσουν απλά ώστε να μην μπούμε καν στο πειρασμό να το συνδέσουμε. Και τώρα πρέπει να ξηλώσω αυτό, να πάρω το καινούριο και να το ξαναπεράσω γύρω γύρω από όλο το σπίτι.

10 χρόνια καλωδιο εμένα δεν μου λέει τίποτα... Ακόμα και αν είχε χαλασμένο και βρώμικο βύσμα και φοβόντουσαν αυτό, ας κόβανε μόνο το βύσμα. Κατά τ'αλλα ακατανόητη κίνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...